Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hmm, tak to nevím. Někdy kvasinka zabojuje o život a zhorší se to. U nás to bylo jako na houpačce, zlepšení, zhoršení, ale postupně to zmizelo úplně. Vydržte ![]()
@Lennia A jak vám prosím tehdy dítě spávalo? škrábalo se? Mě malá kolikrát naspí za 15 hodin jen 20 minut!!!
Fotky z dneška..už asi vím, co to rozjelo..v sobotu jsem si lokla piva…jen maličko, ale očividně to stačilo..dnes jí to dokonce mokvá. Dám na radu doktorky imazol a pokud nebude do čtvrtka zlepšení, jedem na kožní…
Pokud mokva, dala bych genciánu, to opravdu pomůže. Na a spaní u nas bylo špatné..dávala jsem rukavičky. Pit hodně roiboos, ten je proti svědění a i ta genciána pomůže ![]()
@Lennia piju 3 půllitry roibosu za den..
teď jsem dala imazol tak to už nebudu zatírat genciánkou. v pátek á navíc vítání občánků
to bude zas vypadat
Úplně vim jak se cítíš
ta bezmoc je hrozná, ale veř že bude zase dobře!
Imazol jsem taky zkoušela, ale nepomohl. Třeba u vás pomůže. Jít s líčky od genciány na vítání občánků by se mi teda nechtělo, ale ono to sleze rychle, tak jestli by Imazol nezabral, zkus to zítra a do pátku to bude ok.
@Lennia vyčítám si to..tak poctivě vše dodržuju a nechám se zlákat na tři loky piva…takto vypadala v sobotu…no a hned na druhý den už jsem to tu vkládala…
vypadalo to, že už je to za náma…su blbec
To si nemůžeš vyčítat. Spravidlo se to rychle a urcite i teď to půjde rychle;-)
@Lennia jen info…byli jme na kožní. tam z ní udělali atopika, vyfásla jsem antibiotila, antimykotika, antihistaminika, kortikoidy…vše jsem jí měla mazat…týden jsem ji z toho ještě zkoušela dostat - použila jsem teda jen 5× atb mást ale moc to nepomohlo, zase se to vracelo. skončili jsme u homeopata - mudr. Kremla. Po nasazení jeho léčby je dcera už 2 týdny bez obtíží a já nemám žádnou dietu. Upřímně jsem to teda nečekala… ![]()
No teda, tak to koukám. Hlavně že je malá v pořádku
odkud je pan doktor Kreml? Snad už se ekzém nevrátí!! ![]()
@Anonymní píše:
@Lennia z Kroměříže
Ahoj, tak jak to vypadá s malou? Zlepšilo se to opravdu trvale?
@Renca5500 píše:
Ahoj, tak jak to vypadá s malou? Zlepšilo se to opravdu trvale?
14 dní naprostá paráda, teď jak začaly horka se to vrátilo (ale v mnohem menší míře), homeopat změnil dávkování a začalo to zase mizet..počítám že zíta, pozítří už bude zase ok. Jím všechno, dám si i pivo, čokoládu, a ekzém se neobjevuje, takže měl pravdu - z potravin to není a má to zkrátka v sobě…kontaktovalo mě několik maminek tady na emiminu a potvrdilo se mi tvrzení homeopata (že v tom má prsty dlouhodobé užívání HA)..tyto maminky je užívaly také 7-12 let vkuse..a ono to v těle stopu zanechá. Jsme prostě generace, která antinu fasovala jak na běžícím páse, byl to hrozný boom, nikdo se moc nezajímal o ty věci detailněji, hlavně že matky byly rády, že dcera nedojde s pupkem. Já ji dostala v 16ti (partnera jsem neměla, ale prostě preventivně), spolužačky braly skoro všechny..říkalo se, že je to i dobré na pleť, skrz váhu atd. no kecy v kleci
první dcera je ok ale bohužel se to projevilo asi teď na té druhé..homeo léčba je na delší lokte, ale když vidím, že se dá dosáhnout krásného výsledku s přírodní léčbou, tak nemám důvod na ni patlat tisíce mastí včetně kortikoidů, které pak naruší přirozenou kožní bariéru a akorát pak dostanete další krémy, které budou napravovat škody těch předešlých…no kolotoč ![]()
@Lennia 3 dny zpět: na snídani vždy suché, nepražené a neslazené musli s rýžovým mlékem, včera oběd vepřový plátek s rýží a zel. salát (paprika, okurek, rajče), večeře špaldové těstoviny s bazalkou a trochou rajčat s česnekem, oliv. olej). V pátek krůtí plátky na přírodní způsob + brambor a večer dva žitné chleby s vepř. šunkou, 6ks cherry rajčat (ps: z rajčat to není, ty jsem nevysazovala od začátku). A čtvrtek na oběd krůtí maso s cuketou a kurkumou, rýže s libečkem, na večeři jáhlová kaše z rýžového mléka s trochou jablečné přesnídávky.