Autismus

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.12 09:24

Co jsem četla,tak by měl úzkostně reagovat na odchod matky(i pouhé vzdálení),souvisí to také se strachem z cizích osob a cizího prostředí…Ale určitě by měl rozlišit cizí osoby od mámi či blízkých osob, a to ten náš vůbec nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.1.12 09:25

Jaké všechny znaky PAS má? Jsem teprve těhotná, ale už teď chci vědět, na co si mám dát pozor.

Jaké děti s autismem jsou? A jak se s touto nemocí chová dospělý člověk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
27.1.12 09:27

Tak já když se teď seberu a půjdu pryč tak bude malá řvát.Ale když bude třeba s babičkou a já se ztratim tak jí to ani moc vadit nebude…takže to asi není separační úzkost co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
27.1.12 09:27
Sariel píše:
Jaké všechny znaky PAS má? Jsem teprve těhotná, ale už teď chci vědět, na co si mám dát pozor.Jaké děti s autismem jsou? A jak se s touto nemocí chová dospělý člověk?

Mě přijde že teď na ten autismus narážim na každým rohu, takže mě to začalo drobet znepokojovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.1.12 09:33

Já se ho také obávám. I když jsou i mnohem horší věci. Znám paní, která má 8mi letého autistu. Když o něm mluví, tak má slzy v očích. Ona nemohla dlouho otěhotnět. Ve 35ti potratila a syn se jí podařil až ve 40ti. Vždy mi bylo blbé, zeptat se, jak se chová a co je na nich odlišného. Když jsem ho totiž jednou viděla, připadal mi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 09:33

Já myslím, že ta separační úzkost je přímo na mámu(takže pokud je máma pryč-brečí)A není tu někdo,kdo by měl doma autistu a jaké měl příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
27.1.12 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
27.1.12 09:42
frozendarkness píše:
Já myslím, že ta separační úzkost je přímo na mámu(takže pokud je máma pryč-brečí)A není tu někdo,kdo by měl doma autistu a jaké měl příznaky?

Malý šel s každým, vůbec jsem mu nechyběla. :nevim:
Neměl oční kontakt, neustále dělal repetetivní věci typu houpání v síti, prohlížení si stejné knihy, nezajímal se o sourozence, separoval se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
27.1.12 09:43
Sariel píše:
Já se ho také obávám. I když jsou i mnohem horší věci. Znám paní, která má 8mi letého autistu. Když o něm mluví, tak má slzy v očích. Ona nemohla dlouho otěhotnět. Ve 35ti potratila a syn se jí podařil až ve 40ti. Vždy mi bylo blbé, zeptat se, jak se chová a co je na nich odlišného. Když jsem ho totiž jednou viděla, připadal mi normální.

Autistické děti jsou ve velké většině moc hezké děti, a právě, že PAS na nich neni zřetelná, lidé je vnímají jako nevychované!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.1.12 09:46

Manzel ma brachu aspergera, takze ne klasicky autismus… a u psychologa jim rekli, ze prvni priznak byl, ze nebrecel pri ockovani… (moje mala taky poprve nervala, ale ona ma prah bolesti trosku nekde jinde, tak doufam, ze je to tim, ale samozrejme ji porad sleduju (myslim to pro sebe v negativnim smyslu slova, nekdy se za to na sebe zlobim)

• Citovat
  • Upravit
27.1.12 09:50

Alice:Právě že můj syn taky jde každým,chovají ho cizí lidé a on jako by nic,nevítá mě,když se vrátím,někdy jako bych pro něj vůbec nebyla,vyhraje si vcelku sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.1.12 09:54

froze - třeba je jen samostatný. Jako malá jsem také nikdy neplakala. Když mě mamka někam dala (k babičce, do školky, k tetě), tak jsem naopak byla ráda. Hrála jsem si JENOM sama. Bavilo mě to nejvíc. Nikdo mi do ničeho nekecal. :) S ostatními jsem si nechtěla hrát. Ani s bratrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.1.12 09:55

To, že jsem ale byla ráda mimo domov nebo s cizími neznamenalo, že bych mamku neměla ráda. Jen mě bavilo poznávat nové lidi. Koukat, jak mají jiný nos, jiné vlasy… Mamku jsem už dokonale znala, takže jsem na ní neměla co poznávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
27.1.12 09:56
Anielkha píše:
Manzel ma brachu aspergera, takze ne klasicky autismus… a u psychologa jim rekli, ze prvni priznak byl, ze nebrecel pri ockovani… (moje mala taky poprve nervala, ale ona ma prah bolesti trosku nekde jinde, tak doufam, ze je to tim, ale samozrejme ji porad sleduju (myslim to pro sebe v negativnim smyslu slova, nekdy se za to na sebe zlobim)

Pravdou je, že práh bolesti mají opravdu jinde, ale třeba můj syn u očkování vždycky plakal.Nesmí se to paušalizovat :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
27.1.12 09:57
Alice19761 píše:
frozendarkness píše:
Malý šel s každým, vůbec jsem mu nechyběla. :nevim:
Neměl oční kontakt, neustále dělal repetetivní věci typu houpání v síti, prohlížení si stejné knihy, nezajímal se o sourozence, separoval se …

Alice ty máš doma autistu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect