Autismus

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
23.4.12 01:04
@ygreen píše:
teď zrovna řeším test na opoidní peptidy že bych ho přeci jen nechala udělat, nevím, no

No kolik to stojí? Glycein + Lutein = 1000,– Kč cca? Já myslím, že to za to stojí. Minimálně se dozvíš, že nemá cenu se tou dietou zabývat.

Ještě tedy je otázka, jestli z krve nebo z moči. Krev pokud vím umí hradit pojišťovna, ale dělají s tím prý dost drahoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.4.12 11:00

My jsme na to ma stejně jak říká „ygreen“ pediatr mává rukou, že je brzy a nemám to hrotit, musíme nejdřív na foniatrii..pak event. logoped, neurolog a od nich teprve psycholog, kd mi třeba řekou nějaké podezření na něco a já půjdu stejně do Aply, ještě jsem zjistila že diagnostika na special. psychologii kde dítě necháte celý den je od tří let, tak stejně budu dřív v té Aple, prostě jsem zjistila, že nikdo se mnou jen tak bavit nebude…byť jen nějakou kounzultaci, abych věděla jaký má odborník na to názor. já vidím, že vývoj nejde tak jak má a těžko se stejně něčeho dopátrám. Jsou mu dva pryč a neřekne ani jedno slovo,přesto v roce mluvil…je ubulený a vzteklý,brečí ze spaní a nevnímá když na ěj mluvíme, ale slyší. Jsem těhotná a chtěla jsem lecos zjistit než porodím ,pak to samozřejmě půjde hůř, jelikož hlídání nemám. Ale nějak jsem se nikde ničeho nedomohla, je prý na vše brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
23.4.12 13:39

jj vít že na kasein a gliadin stojí test kus/600, takže 1200,– Nevěděla jsem že to jde i z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.4.12 00:03

@papulka07 Hmm, podle toho, co píšeš, si myslím, že je dobře, že o něco usilujete, zvlášť pokud došlo k regresu.

Jestli ti jde o to konzultovat to s někým, nabízím sebe. Informace o mě viz můj profil, úvodní posouzení dělám za náklady (ty jsi z Prahy, takže bezplatně). Pokud máš zájem, napiš SZ, pošlu podrobnosti a domluvíme termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.5.12 11:50

maminky autíků nechcete se k nám přidat do uzavřené skupiny :kytka:
 https://www.emimino.cz/…ktra-105886/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.5.12 17:16

Zdravim,dcerka má 4.10.4 roky má dětský autismus,máme dvě děti starší bude mít 9 let.Chtěly by jsme ještě třetí,je tu někdo kdo má více dětí a jedno nemocné? Jak to zvládáte?Děkuji za příspěvky :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.5.12 12:09

Dobrý den, Michale,mohla bych se Vás zeptat,kterého odborníka na autismus by jste doporučil?Jsem kousek od Prahy a Apla i paní dr. Krejčířová mají strašně dlouhé lhůty.Mám syna 3 a čtvrt roku.Děkuji.P.S. Jsem tu nová a tak nemohu poslat SZ.A ráda uvítám nějakou maminku se zkušenostmi a s dítětem podobně starým.Hezký den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.5.12 12:51
@Pumii píše:
Dobrý den, Michale,mohla bych se Vás zeptat,kterého odborníka na autismus by jste doporučil?Jsem kousek od Prahy a Apla i paní dr. Krejčířová mají strašně dlouhé lhůty.Mám syna 3 a čtvrt roku.Děkuji.P.S. Jsem tu nová a tak nemohu poslat SZ.A ráda uvítám nějakou maminku se zkušenostmi a s dítětem podobně starým.Hezký den všem :)

a co třeba Schmidtová z Prahy :think: já tam volala v dubnu a o prázdninách nás vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.5.12 13:33

Dzarunko, děkuji za typ.Ale tahle paní doktorka má hodně špatné reference.Už nás pár lidí varovalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.5.12 13:51
@Pumii píše:
Dzarunko, děkuji za typ.Ale tahle paní doktorka má hodně špatné reference.Už nás pár lidí varovalo… :roll:

aha,a co o ní říkají?mně naše dětská dr a speciální pedagožka tuto dr doporučují a že ona sama má autistického syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.5.12 19:38

To nevím, jestli má autistického syna.Ale dvě maminky mi říkaly, že šly ještě za jinou dr., protože se jim to nezdálo a diagnoza byla jiná.Na netu, když si najdeš, ji také moc nechválí.Prý najde autismus i tam, kde není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.5.12 19:59
@Pumii píše:
To nevím, jestli má autistického syna.Ale dvě maminky mi říkaly, že šly ještě za jinou dr., protože se jim to nezdálo a diagnoza byla jiná.Na netu, když si najdeš, ji také moc nechválí.Prý najde autismus i tam, kde není :zed:

hmmmm,no my jsme objednaný zrovna k ní :?: ještě se tedy objednáme ke Krejčířové,ale máme diagnozu už i od psycholožky od nás a v pondělí jdem k neurologovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.12 11:29

No zkus a uvidíš.Jinam můžeš jít snad vždycky.Krejčířové jsem psala, ale bere objednávky až v listopadu a jsou na příští rok.Objednává jen 2× ročně.Má toho moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.5.12 00:55
@Pumii píše:
Dobrý den, Michale,mohla bych se Vás zeptat,kterého odborníka na autismus by jste doporučil?Jsem kousek od Prahy a Apla i paní dr. Krejčířová mají strašně dlouhé lhůty.Mám syna 3 a čtvrt roku.Děkuji.P.S. Jsem tu nová a tak nemohu poslat SZ.A ráda uvítám nějakou maminku se zkušenostmi a s dítětem podobně starým.Hezký den všem :)

Dobrý den,
záleží dost na tom, co vlastně hledáte. Pokud chcete diagnostiku, obávám se, že v Praze nikoho dalšího neznám. Jak Apla, tak Dr. Krejčířová ve skutečnosti nepředstavují jen jednu osobu, ale poptávka bohužel i tak dramaticky přesahuje nabídku. Pokud vám nejde ani tak o diagnostiku, jako spíš že byste ráda věděla, do jaké míry je syn autistický (to NENÍ totéž co diagnostika), mohu vám nabídnout své služby - kontaktujte mě SZ. Rád bych vám nabídl kohokoli jiného, ale o nikom bohužel nevím (to samozřejmě neznamená, že nikdo takový není). Každopádně 3,5 je věk, ve kterém už lze dítě vyšetřit pokud jde o podezření na PAS. Pokud jde o nějaké konkrétní terapie, pak bych něco nejspíš poradit dovedl, ale záleží na tom, co vlastně hledáte.

Jinak vám doporučuji se na diagnostiku „vybavit“ - pediatr by vás měl poslat minimálně na neurologii, neurolog vás možná pošle na MRI a EEG. Vše záleží na tom, jak na tom vlastně dítě je.

Pokud jde o Dr. Schmidtovou, jsem z ní poněkud rozpačitý. Oslovil jsem jí v rámci připravovaného projektu informačního serveru a první odpověď přišla celkem rychle a byla docela vstřícná, další odpověď už nepřišla ani po urgenci.

P.S. Není mi jasné, proč by neměla jít poslat SZ, ono je to nějak omezené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.5.12 07:54
@MichalRosky píše:
P.S. Není mi jasné, proč by neměla jít poslat SZ, ono je to nějak omezené?

Ono je pár nových pravidel, je v tom mj. i omezení pro nováčky ohledně založení diskuze nebo psaní SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí