Autismus

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bábrdl nepřihláš
12.2.13 10:56

Jo a nelze srovnávat kulky a holky, kluci jsou prostě často pomalejší, agresivnější, vzteklejší… Prostě chlapi :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
12.2.13 11:04

No uvidíš. jestli se pohupuje tak by to byl taky příznak. jinak děti dělají různé věci. a jestli dělá to, že rozumí, že jde spát a přinese si hrneček atd.,tak si myslím, že to není takový problém. mě malý vubec nevnímal a koukal do blba, ale už se nějak zapojuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
12.2.13 13:09

@Tetabět před pár dny hlídal manžel a když jsem přišla tak si chladil hlavu. Tomík napřed do něj bouchal hrnečkem a manžel nevěděl že to znamená že chce vodu tak furt co to dělá a když se otočil tak tomík hodil přes celý pokoj až do kuchaně hrneček a přistál manželovi na hlavě :mrgreen: :mrgreen:, uvidíme ale prostě vim že je něco špatně nebo jinak. já potřebuju spíš poradit jak na něj ;). možná Vali začne mluvit dřív než on :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.2.13 13:14
@Bábrdl nepřihláš píše:
Jo a nelze srovnávat kulky a holky, kluci jsou prostě často pomalejší, agresivnější, vzteklejší… Prostě chlapi :lol:

u nás to bylo zrovna tak, dr pořád, že je to kluk a že je pomalejší, línejší a že má do 5ti let na vše čas, to samé logopedka, jenže malýmu ve 3,5letech diagnostikovali autismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
12.2.13 13:21

@dzarunka no právě, je ještě čas nebo už ne :?, dětská vypsala žádanky hned, prý asi i psychologické vyšetření což nevim jak když nespolupracuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.2.13 13:31

My byli jako na prvním vyšetření u psycholožky a ta první určila, že má malej autismus a taky nic moc nespolupracoval, hodně se ptala nás, co malej umí, neumí, co dělá atd.

náš malej hlavně opožděná řeč a pak taky vztekání, nějaké stereotypní chování, téměř nic moc nejí, ve 4letech plínky na noc, pije ještě Sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.2.13 13:33
@Markéta80 píše:
@dzarunka no právě, je ještě čas nebo už ne :?, dětská vypsala žádanky hned, prý asi i psychologické vyšetření což nevim jak když nespolupracuje :?

no, psycholog se bude ptát tebe, co a jak, od těhotenství, po vývoj doposud, pak si ta naše vyplňovala nějaký seznam otázek, kde vyšlo % ukazující na autismus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.2.13 13:35

@dzarunka já tedy nevím jak to ostatní, ale plínky na noc jsou spíš známkou nezralosti močáku, než co jinýho, když přes den chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bábrdl nepřihláš
12.2.13 13:44

Já jsem se nechtěla nikoho dotknout. Jen že třeba v některých okresech v USA je nějakou formou autismu diagnostikováno každé desáté dítě. To už není normální. Kdyby se syn narodil dnes, nejspíš by taky byl autista -žádná separační úzkost, kolébání, pozdě mluvil ve větách, dokázal jedno slovo opakovat třeba hodinu cesty v autě, výbuchy vzteku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15054
12.2.13 13:47
@Bábrdl nepřihláš píše:
Já jsem se nechtěla nikoho dotknout. Jen že třeba v některých okresech v USA je nějakou formou autismu diagnostikováno každé desáté dítě. To už není normální. Kdyby se syn narodil dnes, nejspíš by taky byl autista -žádná separační úzkost, kolébání, pozdě mluvil ve větách, dokázal jedno slovo opakovat třeba hodinu cesty v autě, výbuchy vzteku… :nevim:

já to tak neberu, že by ses dotkla…mně taky jedna dr říkala, že je dnes moda dávat každému druhému dítěti diagnozu hyperaktivita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bábrdl nepřihláš
12.2.13 13:47

Znám třeba holku, která se snaží všemožně diagnostikovat své dítě, které se pomalu pohybově učí, má mizernou rovnováhu, - vždyť ona i její muž byli atleti, velcí sportovci. S odpovědí, že je holt nemotorné se asi nespokojí

• Citovat
  • Upravit
15054
12.2.13 13:51
@analoja píše:
@dzarunka já tedy nevím jak to ostatní, ale plínky na noc jsou spíš známkou nezralosti močáku, než co jinýho, když přes den chodí :nevim:

jj tak jasný, já to dala jako příklad, co vše nezvládá, některé děti v jeho věku také nemluví nebo pijí sunar, mají plenky na noc, ale každé dítko má jen něco a dr povídala, že jak je těch věcí už víc, co není podle průměru tak už to něčemu nasvědčuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.2.13 13:58
@Bábrdl nepřihláš píše:
Znám třeba holku, která se snaží všemožně diagnostikovat své dítě, které se pomalu pohybově učí, má mizernou rovnováhu, - vždyť ona i její muž byli atleti, velcí sportovci. S odpovědí, že je holt nemotorné se asi nespokojí

tak to mně by spíš uklidnilo ;-)
já doufám, že je malej jen nemluvnej po tatínkovi ;-) i když ten podle tchýně v roce mluvil, i byl bez plen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
12.2.13 14:14

@analoja ted bude základ ta neurologie a pak uvidíme, no ten příchod na svět neměl moc jednoduchý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.2.13 14:23
@Markéta80 píše:
@analoja ted bude základ ta neurologie a pak uvidíme, no ten příchod na svět neměl moc jednoduchý :?

tak držím palce, ať je to jen opoždění :hug:
můj Honzin akorát tenhle týden začal reagovat na pokyn „dej“ tak doufám, že třeba časem zvládne další ;-)
a taky má mladší ségru, tak myslím, že mu to prospěje
do toho jsme se stěhovali, a přechod taky oba vzali naprosto v pohodě
jo a ještě jak jsi psala že se točí - tak zrovna nedávno o tom nějaká dr. mluvila - že takový ty divný pohyby, chození po špičkách… dělaj i zdravý děti, jen to nesmí být výhradní pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí