AUTISMUS jako metabolicka porucha

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
43039
23.6.17 15:34
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, že ne. Jen jsi naznačila, že je máma na baterky, ty bys přece pro své dítě vyzkoušela všechno. A právě tohle svatouškovské a vlastně úplně šlechetné jednání je pěkně hnusný.

třeba ne, ačkoli to obvykle lidi udělají mimoděk

• načítám...
30422
23.6.17 15:34
@BettyB. píše:
@hanka.br.
Ty me znas, ze mas dojem, ze jsem naznacovala? Proboha hod se do klidu holka. Prispivas vsude, jen abys nahnala prispevky a ani ne k veci…nebo mas co rict k tematu? Otazka znela pomohlo-nepomohlo? To je vse.

Neznám díky Bohu, ono úplně stačí si přečíst tvůj úvodní příspěvek. Citovat tvou poslední větu snad nemusím.

• načítám...
9053
23.6.17 15:37

@Pudloslava
Ja uz jsem si zvykla, ze Hanka tady zna kazdeho a u kazdeho vi, co kdo chtel napsat ci rict :lol:

Takze necham diskuzi zamknout. At se tu zase nerozjede diskuze pro ty, kteri chteji nahnat prispevky s jakymkoli nesmyslnym prispevkem. :roll:

Slusne jsem se zeptala, bylo mi odpovezeno a jeste jednou dekuji. :kytka:

• načítám...
30422
23.6.17 15:40
@Pudloslava píše:
třeba ne, ačkoli to obvykle lidi udělají mimoděk

To si nemyslím, rozhodně ne v tomhle případě. Tady je rejpanec do kamarádky jako mámy úplně zřejmý a zbytečný.

• načítám...
9053
23.6.17 15:45

@hanka.br.
Ty jsi opravdu neuveritelna! Pochopis, ze diskuze je o necem jinem, nez co Ty (pani chytra) si myslis? My si s kamaradkou z detstvi nemazeme med kolem „huby“ vis?
No zkratka potrefena husa kejha nejvic..Tobe az z nejakeho duvodu zakazou lezt na emimino, tak to bude spasa pro vsechny diskuze kam Ty lezes a okamzite utocis… :roll:
Bez se uz radeji venovat detem…Stokrat lepe by jsi pro ne udelala nez patlat se v necem, k cemu ani nemas co rict :zed:

• načítám...
43039
23.6.17 15:53

@hanka.br. @BettyB. z meho pohledu si devcata muzete podat ruce, nevidim zasadni rozdil.

• načítám...
9053
23.6.17 15:59

To mas asi v tuto chvili bohuzel pravdu. Zase jsem se od ni nechala vyprovokovat..a to ji jde vsude velmi dobre. Nalezt do diskuze, pourazet, nemit nic k tematu a sup mam o par prispevku vic ;)
Uz jsem pozadala adminy o smazani.

• načítám...
26270
23.6.17 16:05
@BettyB. píše:
To mas asi v tuto chvili bohuzel pravdu. Zase jsem se od ni nechala vyprovokovat..a to ji jde vsude velmi dobre. Nalezt do diskuze, pourazet, nemit nic k tematu a sup mam o par prispevku vic ;)
Uz jsem pozadala adminy o smazani.

ty jsi dobře mimo…

• načítám...
1053
23.6.17 16:14

@Ou @Pudloslava Vlastně souhlasím, ale chci dodat, že moje dcera má potvrzenou (geneticky i biopsií) celiakii a z APLY diagnostikovanou PAS. Což nic nedokazuje, ale je to zajímavé.

• načítám...
9053
23.6.17 16:46

@Malaga
A Ty mas neco k tematu kamaradko Hanky? ;)

• načítám...
9053
23.6.17 16:49

@emari
Dekuji za prispeni k tematu. To je presne to, co me zajima, souvislosti a moznosti nejakeho pokroku diky napr. diete.

• načítám...
1053
23.6.17 16:54

@BettyB. Jo ale to jsem zapomněla napsat, že - tramtadadááá - změna v psychice vidět není. Jenom v trávení ;)

• načítám...
2250
23.6.17 16:59

@emari no, zrovna tahle souvislost byla dostatecne prozkoumana diky zdiskreditovane studii, ktera davala do souvislosti MMR-celiakii- autismus. Neni tam zadna souvislost krome toho, ze je celiakie stejne nedostatecne diagnostikovana u autistu jako u „bezne“ populace.

Ja jako matka patnactileteho autisty mam s podobnymi radami trinactiletou zkusenost, takze jednim uchem tam, druhym ven. Ale cloveku, ktery je v teto situaci nove, takove radoby pomocne rady opravdu mohou hodne ublizit, o diteti ani nemluve. Muj syn tak do deseti let jedl jen deset potravin, shodou okolnosti vsechny vyloucene v podobnych dietach. A OPRAVDU a SKUTECNE se nedal premluvit, ze by mohl jist i neco jineho.

• načítám...
13073
23.6.17 17:01

S hankou ne vždycky souhlasím, dneska ano :D A mám ráda tento typ kamarádek se srdcem na dlani a za rohem plivnutí do kischtu :lol:

• načítám...
9053
23.6.17 17:01

@emari
No ale tak i to se da treba nazvat pokrokem ;)
Pry na to prave tyto deti trpi. Proto me zajimala tahle problematika. Psychika vs. traveni a vubec zkusenosti. Diky!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m