Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@BettyB. píše:
@Malaga
A Ty mas neco k tematu kamaradko Hanky?
a na tos přišla jak?…poslední vyjádření - než budeš mít poznámky k nahánění příspěvků, zkoušela sis to po sobě přečíst?
Proč jsi útočná jako vosa? To se takhle chováš běžně? Dík za odpověď.
Jinak mě zaujala souvislost s ev. možností metabolické poruchy (protože autismus je někdy zmiňován i s pesticidy v potravním řetězci a to zase zajímá mě), ale tvoje reakce mi to znechutily.
@Malaga
Ano, četla jsem po sobě. Možná neznáš problém Hanky, která je opravdu téměř v každé diskuzi a většinou jen lidi pozuráží a pak odejde. Zřejmě proto ta averze a to, co jsem ji napsala poté. Nezná mě, ale hned ví, jak jsem to myslela. A to je to, co se mi nelíbí. A na základě toho se já ozvu. A hlavně nezná ani moji kamarádku, které se to téma týká. Já jsem se slušně zeptala a dostala jsem slušné odpovědi téměř od všech. Ona přišla, napadla, k tématu nic nenapsala.
O pesticidech jsem též četla, v souvislosti s americkou firmou Monsanto. Dokonce k tomu byla vydána i jakási studie a je to zase na další diskuzi.
Mě v tuto chvíli opravdu zajímala zkušenost s dietou a s výsledky.
Kamaradka ma dva male autisty doma a odmita to alespon vyzkousetNechapu to..jako mama bych udelala cokoli prece i kdyby byla minimalni sance, ze by to pomohlo.
To mi moc kamarádské nepřijde, ty víš, že mají děti metabolickou poruchu?
@BettyB. S @hanka.br. jsme už měly pár diskuzí, ale nikdy, i když jsme spolu do krve nesouhlasily, se nevyjadřovala sprostě nebo urážlivě. Chápu, že asi nechceš slyšet, jak přesně tvůj první příspěvek vyzněl, ale tak to prostě je.
@BettyB. píše:
@AnnieTRoj Ano mají.
Fajn, jakou. Autismus není metabolická porucha.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat