Auto bez klimatizace - jely byste k moři s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2562
17.2.14 12:02
@valkil píše:
Dřív klimatizace nebyly a taky se jezdilo. Takže nebuďme tak zhýčkané a otevřme si okno.

Dřív nebyly autosedačky a taky se jezdilo.
Ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
@valkil píše:
Dřív klimatizace nebyly a taky se jezdilo. Takže nebuďme tak zhýčkané a otevřme si okno.

Tak po dálnici je to nereálné, to by museli jet tak 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Bez klimatizace s tak malými dětmi ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

Dřív klima nebyla a my vesele jezdili. Nebylo to tak příšerné. Dneska jezdíme s mužem též a i když má auto klimu, tak si jí nepouštíme. Bolí nás z toho hlava a v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

@Anjes právě mi připadá, že v noci výheň neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
17.2.14 12:03

Já bych jela, ale záleží, jak staré jsou děti a jak moc náročný zbytek tvé rodinky. Můj manžel by třeba nejel. Pokud tvoje děti budou rády, že jim vlají vlasy a nebudou fňukat, proč ne. Vzít s sebou hry do auta, hodně vody a nebát se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 12:03
@Liz píše:
@martina.se máme možnost si auto pujčit. Mám ale z klimošky v autě pokaždý angínu i když to nikdy nepřeháníme, tak bych jí zapínala jen nerada :?
:think: nwm, no.. já mám teď klimu a je to super. Když jsem neměla, tak cesty v létě obr utrpení - vození dítěte k tátovi 30 km, oba jsme byli úplně uvařený - na dálnici si okno neotevřeš, v zácpě to nevyvětráš atd.. asi jsem zhýčkaná, ale kolikrát jsem měla o mladého až strach, jak byl uvařený.. :nevim: mmchdm, pokud máte z klimky angínu - je něco špatně - buď dáváte moc nízkou teplotu, nebo ji nečistíte :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.2.14 12:04

Jestli chcete jet přes noc, proč ne?
A krátký přejezd v místě přes den přežijete
jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@valkil píše:

jo a vetracek a rozprasovac :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

@Liz Pokud pojedete v noci, tak už bych to vůbec neřešila a hlavně na konci června :roll:. Lidi jsou dneska zmlsaný. Ty já si pamatuju, jak jsme jednou v Chorvatsku v tom největším vedru stáli v koloně asi 3 hodiny. Přežili jsme to jako děti uplně v pohodě :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.2.14 12:05

Ahojky, já si jako dítě pamatuji, že jsme jeli do Bulharska starým dobrým Favoritem:-) Žádná hitparáda to nebyla, nicméně rok na to jsme jeli znova:) Dnes už bych ale takovou cestu bez klímy nepodnikala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
@valkil píše:

A pak ani z průvanu neotočíme hlavu, že? O zánětu do ucha ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166

@valkil No jo, ale taky jsme přes léto měli na rehabilitaci zástupy lidí se zánětem lícního nervu (ochrne půlka obličeje), kvůli otevřeným okýnkům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
@valkil píše:
mícháš jablka a hrušky
Kdysi jsme žili v jeskyni…

Tak jeskyň je už úplně mimo. Bavím se o době cca 20 let zpátky „kdy klimatizace nebyly“, říkám -sedačky taky ne a přitom se jedná o znatelný rozdíl v komfortu a bezpečnosti jízdy. Auta jsou jiná, silnice jinak plné atd. Já nikomu neberu, ať si jede třeba plátěnou trojkolkou po A1, dotazy byl, zda bychom jely, já ne.

@Liz no, v noci asi výheň není, pokud dojedeš podle harmonogramu v noci tam i zpět, bude to ok, nevím, proč se ptáš, chceš asi jen ukázat diskuzi příbuzným, protože seš rozhodnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
17.2.14 12:06

@martina.se máš zkušenot i z noci. Pojedeme na noc, nikdy mi nepřipadalo, že by byla v noci nějaká extra výheň, ale třeba si to špatně pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí