Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No my teda klimatizaci v autě nemáme a jezdíme normálně všude i k moři. Hodinovou cestu bych vůbec neřešila. Já už jsem asi stará, někdy fakt zírám, jak jsou dnes lidi zhýčkaní, že řeší hodinu bez klimatizace ![]()
A jak myslíš že lidi cestovali, než byla v aut klimatizace?
je to jenom hodina. Souhlasim s manželem, seš hysterka.
@arcinka Vy ty ofuky máte? Pomůže to i proti hluku co dělají pootevřená okýnka při vyšších rychlostech?
@White_Queen píše:
A jak myslíš že lidi cestovali, než byla v aut klimatizace?je to jenom hodina. Souhlasim s manželem, seš hysterka.
Pomuze, mam je. Mam sice i klimu, ale nedela nam dobre, tak klimou jen chladim rozpaleny auto, nez vyjedem a obcas trosku na chvili.
@Ainy píše:
@arcinka Vy ty ofuky máte? Pomůže to i proti hluku co dělají pootevřená okýnka při vyšších rychlostech?
Jseš kapku hysterka..my klimu nemáme, a jezdíme všude..já bych klimu ani nechtěla, akorát mě z ní bolí v krku, škoda že se nevyrábí nový auta bez klimy, takový bych brala, není nad střešní okýnko ![]()
@Moni85 Souhlasím s tvým manželem.
My jí máme a ani ji nepouštíme. Max. zapneme větrání tak na trojku. Dřív žádná klimatizace nebyla a s našima jsme jezdili autem k moři. Bez následků ![]()
Přijde mi, že se v dnešní době vše strašně řeší - klima v autě, cukr do čaje a já nevím co ještě. My sice máme auto s klimou, ale když jedem s malým, tak jí nepoužíváme, nebo jen na chviličku. Co se týče hodinový cesty, tak to bych fakt neřešila, hodinová cesta nás čeká zítra v pravé poledne, sice s dvouleťákem, ale fakt to neřeším. Dostane bodyčko an cestu a pak ho převlíknu, aby nebyl ve zpoceném…
Jeste k tomu poceni - koupila jsem detem do autosedacek vlozky Aerosleep a je temer se nepoti. Delali od vajicek i do vetsich. Bohuzel pak je nahradil Aeromoov a to uz nefunguje. Ale na bazarech nebo stare zasoby nekde se jeste koupit daji.
Nezvládla bych to ani já, natož děti. Nedej bože zůstanete stát v koloně a to je peklo…
Jsi hysterka
Hodina je fakt nic
Dítě to v pohodě přežije, možná líp jak ty
![]()
My kdysi před lety jeli se skoro tříletým synem a roční dcerou do Chorvatska, vedro bylo příšerný - ale jen venku, když jsme jeli, bylo to únosné, měli jsme otevřená okýnka, takže vzduch se ochlazoval, dcera měla na sobě jen plenku a pod sebou látkovou, syn měl taky pod sebou látkovou plenu a na sobě jen spodní prádlo a bylo jim fajn
Fascinuje mě, jak jsme zhýčkaní ![]()
@arcinka Tak super, díky. Dívala jsem se, že to ani není moc drahé pořídím to
A montovali jste si to sami?
Ja bych to nejspis taky v aute bez klimatizace vydrzela, ale momentalne jsem tak zhyckana, ze sotva preziju tu chvilinku nez se klima naplno rozjede. ![]()
My klímu nemáme, dělá se mi z ní zle a pak mám angínu…takže za mě bych klidně jela ![]()