Auto bez klimatizace - jely byste k moři s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
7.6.14 07:36

No my teda klimatizaci v autě nemáme a jezdíme normálně všude i k moři. Hodinovou cestu bych vůbec neřešila. Já už jsem asi stará, někdy fakt zírám, jak jsou dnes lidi zhýčkaní, že řeší hodinu bez klimatizace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.6.14 07:47

A jak myslíš že lidi cestovali, než byla v aut klimatizace? 8o je to jenom hodina. Souhlasim s manželem, seš hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.6.14 08:03

@Moni85 hodina není tak hrozná :think: zase tolik bych to nehrotila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.6.14 08:10

@arcinka Vy ty ofuky máte? Pomůže to i proti hluku co dělají pootevřená okýnka při vyšších rychlostech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.6.14 08:38
@White_Queen píše:
A jak myslíš že lidi cestovali, než byla v aut klimatizace? 8o je to jenom hodina. Souhlasim s manželem, seš hysterka.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.6.14 08:52

Pomuze, mam je. Mam sice i klimu, ale nedela nam dobre, tak klimou jen chladim rozpaleny auto, nez vyjedem a obcas trosku na chvili.

@Ainy píše:
@arcinka Vy ty ofuky máte? Pomůže to i proti hluku co dělají pootevřená okýnka při vyšších rychlostech?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.6.14 08:53

Jseš kapku hysterka..my klimu nemáme, a jezdíme všude..já bych klimu ani nechtěla, akorát mě z ní bolí v krku, škoda že se nevyrábí nový auta bez klimy, takový bych brala, není nad střešní okýnko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.6.14 09:08

@Moni85 Souhlasím s tvým manželem. ;) My jí máme a ani ji nepouštíme. Max. zapneme větrání tak na trojku. Dřív žádná klimatizace nebyla a s našima jsme jezdili autem k moři. Bez následků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.6.14 09:17

Přijde mi, že se v dnešní době vše strašně řeší - klima v autě, cukr do čaje a já nevím co ještě. My sice máme auto s klimou, ale když jedem s malým, tak jí nepoužíváme, nebo jen na chviličku. Co se týče hodinový cesty, tak to bych fakt neřešila, hodinová cesta nás čeká zítra v pravé poledne, sice s dvouleťákem, ale fakt to neřeším. Dostane bodyčko an cestu a pak ho převlíknu, aby nebyl ve zpoceném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.6.14 09:21

Jeste k tomu poceni - koupila jsem detem do autosedacek vlozky Aerosleep a je temer se nepoti. Delali od vajicek i do vetsich. Bohuzel pak je nahradil Aeromoov a to uz nefunguje. Ale na bazarech nebo stare zasoby nekde se jeste koupit daji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.6.14 09:23

Nezvládla bych to ani já, natož děti. Nedej bože zůstanete stát v koloně a to je peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
7.6.14 09:59

Jsi hysterka :mrgreen: Hodina je fakt nic :mrgreen: Dítě to v pohodě přežije, možná líp jak ty :lol: :mrgreen:

My kdysi před lety jeli se skoro tříletým synem a roční dcerou do Chorvatska, vedro bylo příšerný - ale jen venku, když jsme jeli, bylo to únosné, měli jsme otevřená okýnka, takže vzduch se ochlazoval, dcera měla na sobě jen plenku a pod sebou látkovou, syn měl taky pod sebou látkovou plenu a na sobě jen spodní prádlo a bylo jim fajn :mrgreen: Fascinuje mě, jak jsme zhýčkaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.6.14 10:08

@arcinka Tak super, díky. Dívala jsem se, že to ani není moc drahé pořídím to :dance: A montovali jste si to sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.6.14 10:46

Ja bych to nejspis taky v aute bez klimatizace vydrzela, ale momentalne jsem tak zhyckana, ze sotva preziju tu chvilinku nez se klima naplno rozjede. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
7.6.14 10:56

My klímu nemáme, dělá se mi z ní zle a pak mám angínu…takže za mě bych klidně jela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí