Auto v mrazech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
27.2.18 09:08

@Tableta Kdyby jste náhodou na impulsu zaslechly, že blondýna zablokovala hlavní tah na strakonice, tak to jsem já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.2.18 09:11

@AstraG No spíš bych pořešila baterii jako takovou, může být vysypaná, a nebo to spíš bude něco jiného. Když nastartuješ a chcípne ti to až potom. Nesváděla bych to na zimu. Obvzlášť ne v benzínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.2.18 09:13
@AstraG píše:
@baccata chcíplo mi po cca 400 metrech po výjezdu z kruháče - malé otáčky, chtěla jsem odbočovat. A bylo studené, teď pojedu 20 km, tak snad to bude ok.

Pokud je auto studené, neboj se ho trošku protůrovat a ono nechcípne, pokud má všechno v pořádku, jednou za čas mu to neuškodí :) v klidu bych tu dlouho zvdálenost jela, auto se prohřeje, baterka dobije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.2.18 09:17

Nech to auto chvíli zahřát než vyjedeš.. ja jdu dnes po týdnu nakopnout auto tak doufám že mě nezklame.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
27.2.18 09:54

@AstraG a co máš za auto? Mě tohle tenkrát začala dělat škrtící klapka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.2.18 09:55

Je teda divne, ze ti to chcipne pri jizde. I kdyz jsem mela fakt spatnou baterku, tak uz pri jizde mi to nikdy nechciplo.

• Citovat
  • Upravit
14376
27.2.18 10:15

@AstraG jestli jet, to ti neporadím, ale loni jsem měla stejný problém. Nebylo to baterkou, ale nafta obsahuje i kapičky vody a ty zmrznou a neprojdou filtrem pevných částic, na chviličku ho ucpou a pak se nafta nedostane dál. Proto ti auto super startuje, ale chcipa. Mně pomohlo přidat aditivum a natankovat plnou nádrž ( nafta s aditivy z benzínky nestačí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.2.18 10:18

@AstraG teď jsem dočetla, že jezdíš na benzín…tak to nevím…ale delší cestou by se to auto mělo zahřát!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
27.2.18 10:26

Ja nenastartovala včera, přes noc baterie na nabíječe, ráno jsem si pro jistotu hodila startovací kabely do auta a hurá kam potřebuji. Prinejhorsim me přes ty kabely někdo “nakopne” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.2.18 10:38

Takže děvčata pro pobavení:
Po schválení i manžela, že mám jet, jsem vyrazila. Ovšem dorazia jsem pouze do první vesnice 5 km od domova. Auto netopilo, a téměř vařilo, takže jsem zastavila. Volám manželovi co s tím. Takže, to otočím a jedu domů. Než jsem vyjela ze vsi auto už vařilo v červeným políčku. Takže jsem to píchla první odbočkou z hlavní a volám zas. Chtěla jsem to nechat zchládnout a jet domů. Ale manžel skočil do auta, nechal práci prací a vyrazil za mnou. Já zmrzlá na kost, ale už jsem doma. Prý je auto zavzdušněný, nebo nějaký čidlo v háji. Odpoledne se na to podívá, vezme si zítra moje auto, aby to projel.
Já si momentálně máčim nohy v lavoru a sedím u krbovek, přemejšlim, že se přestěhuju do vany. :mavam:
Jo a mám fiat punto 2004, vím stará plečka, ale nikdy mě nezradil :lol: Když se muž vracel do práce potutelně se usmál a povídá no jo Fiat - Fehler Im Alle Teil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.2.18 10:41
@AstraG píše:
Takže děvčata pro pobavení:
Po schválení i manžela, že mám jet, jsem vyrazila. Ovšem dorazia jsem pouze do první vesnice 5 km od domova. Auto netopilo, a téměř vařilo, takže jsem zastavila. Volám manželovi co s tím. Takže, to otočím a jedu domů. Než jsem vyjela ze vsi auto už vařilo v červeným políčku. Takže jsem to píchla první odbočkou z hlavní a volám zas. Chtěla jsem to nechat zchládnout a jet domů. Ale manžel skočil do auta, nechal práci prací a vyrazil za mnou. Já zmrzlá na kost, ale už jsem doma. Prý je auto zavzdušněný, nebo nějaký čidlo v háji. Odpoledne se na to podívá, vezme si zítra moje auto, aby to projel.
Já si momentálně máčim nohy v lavoru a sedím u krbovek, přemejšlim, že se přestěhuju do vany. :mavam:
Jo a mám fiat punto 2004, vím stará plečka, ale nikdy mě nezradil :lol: Když se muž vracel do práce potutelně se usmál a povídá no jo Fiat - Fehler Im Alle Teil :lol:

Ja mám Seat Ibiza 2005, nechci jí říkat plečka abych ji neurazila ale byla poslušně udržovana servisní knížkou a jsem druhý majitel, s těhotenstvím teď není tolik financí na to dat ji do kupy tak jak jsem měla v plánu tak doufám že mě nezklame.. :nevim: :lol:

Každopádně držím palce at se podaří dát auto do kupy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8596
27.2.18 10:42

@AstraG Hele jestli varilo… zmrzlej chladic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.2.18 10:44
@Miriana píše:
@AstraG Hele jestli varilo… zmrzlej chladic?

I to je možný, příliš zředěná chladící kapalina to muže dělat taky :) Vyměnit a v mrazech dolívat nezředěnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
27.2.18 10:45

To mas nejakou starou rachotinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.2.18 10:47

Koukal na to a říkal, že je to asi zavzdušněný, já tomu nerozumím. Prostě netopilo a vařilo, brrr ještě že už jsem doma. Zlatě když je normální počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák