Autosedačka nedrží pevně na sedáku auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
27.1.10 15:48

půjde i do třídvéřáku, u sestry jsem ho zkoušel i do prťavýho Fordu Ká
mezi kol. 2009 a 2010 není rozdíl kromě barev( zrovna ta růžová se dělá v kol. 2009 Heidi a 2010 Bella- takže stejná sedačka) a je tam akorát jinak přešitý potah na hlavové opěrce, ale konstrukčně jsou obě kolekce stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.1.10 19:40

Já mám tuto autosedačku a mám stejný problém, jako zakladatelka.
„http://www.baby.patron.eu/cs/katalog/autosedacky/item-bammby10108le“

Také mi to jde pár centimterů dopředu, při nárazu pásy zachytí, zkoušeli jsme na to na prudkém pohybu.
Mám od Patronu toho víc a jsem s touto firmou spokojená.

To bych prostě musela mít kratší pásy, aby se mi sedačka nehla. Ať jsem koukala v prodejnách na jiné autosedačky, např. Romer,atd, tak mají všechny podobné příchyty na pás.Tak já nevím. Já s mimčem autem moc nejezdím, sedačku mám jen pro kritické případy - lékař, atd, ale je mi to divné.
Kdyby byl kratší pás, tak to sedí pevně na opěradle a ani se nehne, ale autosedačkou to prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.1.10 21:09

Yvone, on problém není v délce pásu- kdybyste měla krátký pás tak potom ´mnohé sedačky nedopnete- viz problém krátkých pásů u vajíčka
ale problém že nedrží je v tom, že u levnějších sedaček chybí jakákoliv fixace, a není tam ani dopínání pásů, u lepších sedaček se ten pás fixuje v držáku a navíc se předepne a pak drží jak přibité.
když se pozorně podíváte na sedačky Römer, Maxi-cosi Besafe a pod, tak všechny mají dopínání pásů a proto drží, a proto taky v nárazových testech mají dobré známky- ale to také něco stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.1.10 08:37

dobrý ranko všem.steeve rozhodla sem se o ohledně té autosedačky.obj si jí od vás a novou kolekci bud lilly nebo micky.ještě rozmýšlím.věřím že dělám dobře a že bude dobře sedět v našem autě a i prckoj poskytne co potřebuje.ted se jen ptám co mám proto udělat.klasicky udělat obj ve vašem internetovém obchodu?ještě se zeptám na cenu? aby nedošlo k chybě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.1.10 08:55

stačí kliknout na správnou barvu, hodit do košíku, vyplnit adresu a je to: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
cena je vždy u zboží, Micki i Lilly jsou za stejnou, je to potah trendline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.1.10 10:53

děkuji za vše už sem jí objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.1.10 11:15

Objednávka přišla, díky, zítra ji odesílám,
tedy doufám že přestane padat to bílé sv…, a nezapadneme tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.1.10 12:25

to já taky doufám,už je to na mrsk :lol: .sem ráda že to došlo a budu se na ní těšit.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nvvoıwnguıwegnv
18.9.10 08:39

hmmm

tak ja jsem vcera koupıla tuhle presne azenıth sea a musım tı rıct ze ten pas u rozkroku je moc blızko a ası to nebude vyhovovat dıtetı kdyx bude mıt treba let..jdıu jı dneska prave vymenıt..a vzadu plast moc nedrzı.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix