Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Caty píše:
holky a šly byste do použité? asi ne co?
Asi raději ne… jen od důvěryhodného zdroje, kde člověk může věřit, že fakt nebyla bouraná.
Ale použitá základna mi problém nedělala a byla fakt levná, ale pro tebe to zas není řešení na dlouho.
Caty píše:
holky a šly byste do použité? asi ne co?
když použitou, tak tam kde známe historii- tedy od známých, kde víme, že nebyla bouraná, jak je stará, jak s ní bylo zacházeno, ale ne anonymní koupi na netu
Tak OK, tedy nepoužitou. Ještě jsem se dívala, že dobře v testech vyšla Romerka, cenově to zas až takový rozdíl není, tak kterou spíš? Nebo nějakou jinou kvalitní? Ale velkou?
Jinak Steeve objednám u tebe na MMB, jestli mohu.
z vajíček patří mezi nejlepší ta Römerka s isofixovou základnou, ta má dokonce 5* z bezpečnosti a patří i k nejprostornějším, a pak ty Besafe
pokud chceš objednat u mě, tak nejlépe přes Eshop: http://autosedacky.mimishop.cz/ je tam těch vajíček dokonce víc v nabídce než mám na MMB a hlavně je tam stále aktualizované to co je skladem,
Taaaaaaaaak a teď už mě Steeve pošleš asi někam, že?
Když si vezmu tu Romerku vajíčko 0-13 a k tomu isofix, můžu použít Isofixovou základnu pak ještě pro další sedačky od Romeru?
Jde mi o to, že bych pak dceru dala do Romerky a syna do Besafe.
njn, co se dá dělat. Tak se rozmýšlím mezi tím Besafe a Romerkou Cenově jsou tak nastejno. CHjo, jak já tohle nemám ráda.
Jojo, to ti nezávidím… já nakonec zvolila klasickou posměrnou… romera ![]()
Caty píše:
Jinak holky, nevíte jestli se dají někde sehnat náhradní polystyrény na ten podhlavník v sedačkách? Praskl mi.
Vyreklamuj u prodejce, já jsem teď řešila to samé u té samé sedačky a po týdnu mi volali, že je to opraveno.
Tak další bude určitě protisměrná, o tom žádná, ale vybírám teď vajco. Sice se to prodraží neb bude třeba o sedačku víc, ale za to mi to stojí no. Tak uvidíme.Ale když koukám na crash testy, tak je asi lepší nejezdit ![]()
To je fakt, já si říkám, že záleží i na autě, přece jen záleží na tom s čím se bourá… ale tedy doufám, že si to nikdy nevyzkouším a když už, tak že to nebude čelní náraz.
Caty píše:
Holky, já jsem ty pásy i svazovala k sobě, tu sponu taky máme a celkem na nic. Utažené to má dost, ale prostě se z toho vyvlíkne, Jak to sama nechápu, ale vyvlíkne.
Já tady diskuse prohlížela, ale spíš mě zajímalo, jestli je bezpečnější protisměr nebo pultík ve směru? Asi nikdo nedělá pultík v protisměru, co?
Syn má sice ještě trochu místa nad hlavičkou, ale ve fusaku už se mi tam skoro nevleze a navíc prostě je to nějaký obyč vajco, sice Maxi cosi do 13 kil, ale jako dcera má 12 a teda by se mi tam nevlezla ani omylem.
A ještě se chci zeptat, v létě jsem sundavala a prala potah a bohužel, nevím jak se mi zlomil ten polystyren v opěrce hlavy. Vadí to? Nedá se někde koupit náhradní?
Jako v sedačce za takový peníze bych čekala trochu větší odolnost, ale nenašla jsem ani náhradní potah na ten besafe.
My jedeme na horym proto bych ráda syna zvrtla do nějaké lepší sedačky než je to vajco, Je to do Rakouska a na noc a v tomhle počasí je bouračka raz dva ale prostě nevím.
Jinak dík za rady holky. Mrknu na odkazy
Ahoj, bezpecnejsi je protismeru kvuli mensi sile vyvinute na krk. Kukni sem. S pultikem je lepsi nez normalni po smeru, ale protismeru je nejlepsi. http://www.youtube.com/watch?…
Jinak opravdu nedoporucuju pasy k sobe svazovat atd. je to kvuli tomu, kdyby ho treba hasici potrebovali vytahnout z auta rychle nebo vy, nebo nekdo s kym bourate a nezna tu sedacku a jak to rychle povolit. Vzdycky sundat budnu a utahnout pasy na max, ale nicim uz k sobe nepritahovat.
catie: Jenže to jsem zlomila já svojí blbostí boužel, když jsem natahovala potah. Navíc bez sedačky nedáme ani ránu, nemůžu jí dát na měsíc do opravny bohužel.
Loki Mám maxi cosi city bez usofixu a vadí mi tam, že ta, není taková ta vnitřní ochrana hlavy ta opěrka jakoby navíc jestli víš co myslím, navíc je bez isofixu a synovi bude za chvilku malá.
No, s bundou už dávat nebudu, já to nevěděla, že se to nesmí ![]()