Averze na sousedovic děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
9.2.15 15:00
@Takyjedna píše: Šoupala bych stejnou měrou svoje děti k nim. :mrgreen:

No, to jsem si taky říkala, že asi začnu dělat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.2.15 15:00

@santape :-D To musíš diplomaticky, přes děti - táák, děti, mám pro vás ještě lepší zábavu - co kdybyste si na hasiče šly hrát pro změnu zase všichni k Vám? To by byla mnohem větší zábava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.2.15 15:03
@Takyjedna píše:
@santape :-D To musíš diplomaticky, přes děti - táák, děti, mám pro vás ještě lepší zábavu - co kdybyste si na hasiče šly hrát pro změnu zase všichni k Vám? To by byla mnohem větší zábava 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: no když já jsem takový vůl, že si říkám, že nebudu dělat to, co mi vadí, druhým… ale asi to začnu provozovat a kašlu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
9.2.15 15:10

Stanov pravidla, ty jsi dospela, ony nevedi, ze otravujou. U nas ano, obden na 2 hodiny v cistem obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.2.15 15:10

Tak nacpi svoje děti k sousedů a budeš mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
9.2.15 15:11

Tohle bych v žádném případě nesnesla a můj chlap už vůbec ne. Že by došel z práce a hned za zadkem sousedovic děti? Řekla bych to kamarádce. Děti se mají přeci zeptat rodičů i vás jestli s tím souhlasíte a ne být jak utržení z řetězu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
9.2.15 15:12

Podělila bych děti i sousedům - pondělí, středa u nás, úterý, čtvrtek u sousedů, pátek a víkend každý ve svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
9.2.15 15:15

Já bych to řešila nejdřív s dětmi, prostě můj byt má pravidla, chcete si jít hrát k nám tak sundat špinavý oblečení nebo domu převléci, chcete tady lítat? Tak alou domu, prostě se u vás budou chovat, tak jak jim dovolíš a pokud to nebudou respektovat oni nebo vaše děti tak je pošlu domů. Dělám to tak, když je u nás soused, kamarád syna, tak pokud kluci zlobí tak je varuju, že soused pujde domu a je jedno, který z nich zlobí. A jsem připravená to splnit. A ohledně četnosti, bud na rovinu říci dětem, že dnes prostě ne, že se vám to nehodí a dál to neřešit, nic jim do toho není. Nebo pokud chceš tak se nějak vymluv, prostě děti mají povinnosti, chceme být spolu jen jako rodina, není mi dobře…A takto to prostě snížit na návštěvu dvakrát týdně u vás, pak ať jsou někdy vaše k nim a budeš mít ty klid a děti se uvidí i tak dost. Možná to jejich rodičům vyhovuje, mají klid, ty se postaráš…A když tohle nezafunguje tak holt na rovinu říci rodičům, že je u nich ráda uvidíš, ale ne každý den, že je to dost náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.2.15 15:15
@mojmira píše:
Tohle bych v žádném případě nesnesla a můj chlap už vůbec ne. Že by došel z práce a hned za zadkem sousedovic děti? Řekla bych to kamarádce. Děti se mají přeci zeptat rodičů i vás jestli s tím souhlasíte a ne být jak utržení z řetězu.

No přesně můj člověk. Tak pro příklad, v pátek k nám zase vlezl jejich syn a já říkám - dovolila ti to maminka a on že jo - a já že si děti nepůjdou hrát, že se jdem koupat a on, že to nevadí :roll:, tak se koukal v koupelce na děti, pak si hrál sám a pak šel dom, pro změnu proklouzla jejich dcera a to už kluci večeřeli a že co jíme, že chce taky :cert:, no asi jsem divná, ale mě to dokáže vytočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
9.2.15 15:19
@santape píše:
No přesně můj člověk. Tak pro příklad, v pátek k nám zase vlezl jejich syn a já říkám - dovolila ti to maminka a on že jo - a já že si děti nepůjdou hrát, že se jdem koupat a on, že to nevadí :roll:, tak se koukal v koupelce na děti, pak si hrál sám a pak šel dom, pro změnu proklouzla jejich dcera a to už kluci večeřeli a že co jíme, že chce taky :cert:, no asi jsem divná, ale mě to dokáže vytočit.

me by to taly vadilo a slusne bych to rekla, vztahy nevztahy, si prece nenecham narusovat soukromi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
9.2.15 15:20

No u nás je to dost podobné, ale já nemám problém zavelet „sundat boty, budnu, čepici“ a případně ať si to odnesou domů a pak přijdou. To stejné ale dbám i u svých dětí, když jsou k sousedům. Vyzují se a sundají si bundy, svetr, čepici a buď to u nich nechají v chodbě, nebo to dají domů. A s rodiči si vždy domluvím jak dlouho tam budou, nebo jak dlouho budou u nás, či jestli vůbec můžou být u nás či naše děti u nich, zda mají čas.

Nemyslím si, že by to kamarádka vzala špatně. Asi by se jí taky nelíbilo, kdyby vaše děti u ní v bytě lítali v zablácených botech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
9.2.15 15:22
@santape píše:

to si děláš srandu???
Tohle bych už řešila s jejich maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.2.15 15:23
@santape píše:

Ja bych ho tam vubec nenechavala, jednoduse bych rekla, ze ted nemame cas, ze se koupemne atd. Ze mu to jeho maminka dovolila je jedna vec, ted jde o to, abys to dovolila ty. Nevytacej se tu po akci a radeji slusne odmitni hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
@santape píše:

Já bych ale nejdříve řekla, že moje děti nemají čas a slušně bych ho vyprovodila ven. Pokud by moje děti čas měli, tak teprve pak bych řešila, zda má souhlas rodičů i sousedův kluk/či holka.

Zkus to otočit a být razantnější. Přijde mi, že on ví, že ho nevyhodíš, tak toho jen využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
@santape píše:

Ač jsem se teda těch dětí zastávala, tak tohle už mi připadá přes čáru. To se o ně rodiče nestarají, že takhle večer trajdají po baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí