Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak já tuhle antikoncepci beru a jsem úplně spokojená. MS jsem dostala tak po tejdnu, co jsem jí začala brát, trvala sice celej tejden, ale rozhodla jsem se vydržet. Pak jsem krvácela zase asi po tejdnu, ale jenom jeden den a od tý doby jsem to neměla
Ani žádný jiný vedlejší účinky nemám ![]()
Ahojky chtěla jsem se zeptat…máte někdo problém s nežádoucíma účinkama??předevčírem mě přestala menstruace a dnes jako kdybych měla vykrvácet..:/tolik krve nemám ani při silnější menstruaci…:(prášky Azália beru porád nepřerušovaně…může to být těma práškama??
Hezký den.
Beru Azalii 13. den. Měla jsem z ní dost velké obavy. Ale musím říct, že je vše v normě. MS zatím žádná (jak zde píšete, že to dostanete i po týdnu). Nejvíc jsem se obávala, že se mi vrátí akné, ale zdá se mi, že mám pleť ještě lepší. Libido pořád stejné, žádná častá bolest hlavy, žádná bolest břicha apod. Akorát jednu výhradu malou, co na sobě pociťuju, že jsem náladová, někdy až dost protivná.
Že mě dokážou rozhodit i maličkosti
Ale za chvíli se hned zklidním. Tak já doufám, že spokojenost bude i dál, a nic z možností co jste zde psaly, jak na vás Azalie působí, mě nečeká. Čekala jsem začátky horší. Tak snad to tak půjde bez problémů i dál
Přeju hezký zbytek dne všem ![]()
Ahoj, já mám ten samý problém, beru jí a v polovině plata už krvácím…
Přijde mi to divné, když sem kojila první dítě do 3/4 roku jsem neměla MS. A teď už ve 2 měsících malého ![]()
Ahoj, začala jsem Azalii brát taky po šestinedělí, brala jsem ji asi 7 měsíců, ale nedělala mi dobře, měla jsem změny nálad, tak jsem ji vysadila a menstruace se dostavila až za další 3 měsíce (stále kojím)
Ahoj, malému je 18 měsíců, Azalii jsem začla brát po šestinedělí, po týdnu jsem začala krvácet, po 3 dnech už dobry. Od té doby jsem nemenstruovala, stále kojím.
Ahojky, holky beru první platíčko Azalie a hned po týdnu jsem začala slabě krvácet a nyní, chybí mi 5 prášku do konce krvácím více, máte to některá taky tak? Nyní bych řekla, že je to menses, ale vadí neustále krvácení. doktor mi řekl, že můžu krvácet i 4 měsíce než si tělo zvykne:-(
Ano, já to tak měla, kdž jsem začínala s Chloe před X lety. Měla jsem to taky tak, dokonce 2 měsíce… První nějakou dobu krvácení, potom celou dobu špinění. Byla jsem z toho nešťastná, ale zatla jsem zuby a vydržela to. Pak to skutečně přešlo a všehchno bylo v normě. Z Chloe jsem teď přešla na Azaliu, a nic takového se mi ZATÍM nepřihodilo. A musím zaklepat, snad ani nepřihodí. Čekala jsem vše horší. Dnes budu brát 18. tabletku z prvního plata a musím říct, jsem zatím spokojená. Nejhorší ale na tom je, ta nejistota. Prvních pár tablet chráněná nejsem. Do toho, jsem užívala ATB, takže si musíme s přítelem ještě pro jistotu dávat pozor… Tak jen doufám, že i když už jsem týden po antibiotikách, další platíčko bude 100% ochrana. A i když nebudu mít MS přestávku, že mi neporoste břicho, a pak se ta spolehlivost ukáže ![]()
A taky si myslím, že na každého ty hormony působí jinak. Tak jsem ráda že moje tělo se rychle přizpůsobí a nedělá mi s tím problémy, jako třeba u vás. Tak přeju, aby se vše spravilo a byla jste s Azaliou spokojená. ![]()
Taky začínám s Azálií, ale moudrá z toho nejsem…když to mám brát bez pauzy, tak kdy budu mít MS? Můžete mi poradit?
@slunecniceee no tu MS mít nemusíš. Já ji dostala s Azálií po prvním porodu až cca za rok a to jen slabě. Prý je přirozené, MS nemít (tak mi to tenkrát DR řekl). Mě ale vůbec nevyhovovaly a ted po druhém porodu mám Dainette. Jsou to nějaké nové prášky, taky se tam nedělá pauza, tak uvidím.
Ale opravdu se Azálie bere bez pauzy a MS se dostavit nemusí.
Tak jo moc děkuji:) No nevím jestli je to dobré nemít menstruaci…Moje doktorka na mamologii mi říká, že to není vůbec dobré, tak teď opravdu nevím…
Ahojky, můžete mi někdo prosím napsat, kolik se zhruba pohybuje cena za balení Azalie? předem díky