Babička a děda na baterky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16340
2.7.24 20:43
@Anonymní píše: Více

Tak co teda chceš? Chodit nikam nechceš, ale hlídání ano. Tak se angažuj sama, z nebe to viditelně nespadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Tak máte začarovaný kruh. Který asi nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748

Jasně, na tebe je toho moc, ale osmdesatnici to mají v pohodě zvládat, tvé dítě je extrémně klidne… Sakra, tak čeho je tedy na tebe moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
2.7.24 20:44

znova to samé - dítě jste si mezi 40-50 lety pořídili vy dva, s tím jste museli počítat, někteří lidé před 80 leží na LDN a někteří už dávno nežijí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.7.24 20:44

Už je to tu zase. Chlap je věcně pryč, ale primárně zla je tchyně :roll: chápu, že tě mrzí, že se prarodiče víc neangažují, ale neměla by ses primárně zlobit na chlapa, že je věcné pryč? U toho nevadí, že nebude mít k dítěti vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9774
2.7.24 20:45

No tak, zase tak strašný to nebude, ne? :mrgreen: S jedním hodným batoletem a pár hodinami práce z domu to zase až tak náročné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@j.a.n.i1
Nemám jen jedno dítě. Mám i starší. O těch se nezmiňuju, nejsou to jejich prarodiče.

• Citovat
  • Upravit
26248

máš jen jedno dítě. zdravé dítě. domácnost si pořeš se svým mužem. ne, fakt nevidím důvod, proč bys na ně měla být naštvaná. proč by ti měli dělat animátora, když si nedokážeš zorganizovat svou vlastní domácnost s jedním dítětem? Nemáš čas, tak nemáš. Ale nechtěj, aby to někdo řešil za tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
2.7.24 20:46

a? tvoje dítě, tvůj život, tvoje volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
2.7.24 20:48

nevim no, záleží na stravě, životním prostředí, práci…těch 5 let rozdíl fakt být může.
Já ti nevím, ale já bych třeba moc ani nechtěla, aby osmdesátníci dlouho hlídali batole. Jako jo, pohlídat na pár hodin, to asi zvládnou, jestli jsou fit. Ale babičku a dědu vnoučatům moc dělat asi nebudou. Naopak, za chvíli můžeš počítat s tím, že ONI budou potřebovat pečovatelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615

5 let neni ve stari rozdil? To sakra teda je, vidim na prarodicich, kteri byli vzdy vitalni, jak se na nich kazdy rok podepisuje. A nema cenu srovnavat, kdo co zvlada v jakem veku, at mlady nebo stary, kazdy je nejaky.
Treba proste uz chteji svuj klid, maji na to plne pravo :nevim: nehlede na to, ze je to fakt velka zodpovednost a ne kazdy senior dokaze stihat 15 mesicni batole. Pohlidaji, kdyz je pozadas, tak nevidim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949

Ten věk je fakt dost, kolik je manželovi?
Jinak za tři roky co mám dítě se mě moje mamka zeptala tak třikrát, jestli ji ho nechci třeba dovézt. 😅 vždy to iniciuju já (ale vnoučat má víc, tak to beru tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 20:49

@Lily-of-the-valley chlapovi je 43.

• Citovat
  • Upravit
16340
2.7.24 20:49

Spíš to vypadá, že závidíš, že jiné děti berou, ale tvoje dítě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
2.7.24 20:50

Přehlédla jsem ve Tvém zakládajícím příspěvku, že tchánům je 80 let. 8o
Jinak jsi normální? Nevím kolik je Tobě počítám, že tak o 40-50let méně a už Tě 1 vlastní dítě obtěžuje natolik, že úkorně prožíváš podle Tebe malou hlídací angažovanost 80ti letých staříků 8o
Víš Ty co…? Normální rodič by takto starým lidem dítě v tomto věku o samotě ani nesvěřil. Já nemám slov :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová