Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit Mno a já někde píšu, ze chci hlídání denně? Ne. Štve mě, ze se nezajímají. To, ze chtějí nakoupit, to jim zatěžko zvednout blbej telefon není. Ale aby se zeptali, co malá, to už ne.
A s tím staranim se o ne - to se snad postaraj jejich děti ne? Co já s tím.
@Anonymní píše: Vícečím jsi drzejší, tím je jistější, že jsi Andromeda nebo jiný troll, tak nechápavý nikdo po čtyřicítce být nemůže - snad
Příspěvek upraven 02.07.24 v 23:08
@Anonymní píše: Více
A jak je to s Tebou? Zavoláš jim jen tak? Poptáš se, jak se mají? Koupíš zákusky a dojdeš s kočárkem na kus řeči nebo jim tam vrzneš na 2-3 hodiny děcko s tím, že potřebuješ..? Vidí i oni opravdový zájem? Ten totiž musí být oboustranný. I když chápu, co svými příspěvky chceš asi říct, projevuješ se krajně nesympaticky. Že bys byla v reálu empatická, milá snacha?
Už jen ten název diskuze.. Na baterky, osmdesátníci, hmm. Přes hubu by to slušnému člověku nepřelezlo.
Příspěvek upraven 02.07.24 v 23:08
Nejsi soudna. Jim je 80 a v tomto veku lide umiraji starim. V takove situaci jim muze byt vztah k batoleti, co si je nebude pamatovat, asi fuk, ne?
Opravdu mas štěstí, ze ti na krku nepřistála pece o ne a ze se obejdou. Mne peci bylo vyhrozovano, jeste dotycnym nebylo 60 a pracovali.
@stinga pac mě baví, jak už nevíš, co bys mi napsala, jak jsem děsná, že po chudinkách prarodičích chci, aby se zajímali o vnučku. ![]()
@PaníBovaryová proč bych se o ne měla starat já, znova se ptám. Mají přece svoje děti.
však jsi děsná, zájem nelze vynutit, to bys ve svém věku už měla vědět,
píšeš jak puberťák
Chodit tam nebudeš, volat nebudeš. Ale sama jsi ještě horší, než oni ![]()
Tak je to statisticky pravdepodobne.
1) jsi zena 2) jsi „doma“. Vitej v realite CR.
Tak hubu tu máš prořízlou dost, názory taky hotové.. Proč jim to tedy neřekneš? Že Tě to mrzí atd. atd. Třeba se dozvíš i odpověď ![]()
@stinga no to je argument. Nic lepšího tam nemáš?