Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak holt mají svůj program. Třeba to berou tak, že potřebuješ hlídání jen když někam jdeš - třeba ten doktor. Máš si to sama domluvit ![]()
je jim 80, je jim 80 a ještě jednou Andromedo, je jim 80
@Dahlia0409
Vis co? Já jim na to kašlu, zájem mají mít oni. To, ze se mají ozývat děti/vnoučata, je akorát blbej kec. Kolikrát tu byla diskuze, ze otec se strašně diví, ze děti, který vidí 1×14 dní, na nej kašlou? Proč asi. Mel se zajímat. Stejně jako k té malé. Oni se mají zajímat, aby s nimi měla vztah. Nechtějí - nebudou. Já jim dělat spojku nebudu.
Opět bez ironie-chceš si jen postěžovat, nebo to řešit (jak píšeš kvůli dceřinému vztahu k babi a dědovi)?
Pokud to druhé, tak se kousni, zítra se jim ozvi, zda se s malou můžete stavit a vyražte na návštěvu na zahradu/kafe apod. Oni se sami neozvou, ale ty/vy s mužem zřejmě taky ne ![]()
Edit: Odpověď přišla dřív než otázka
dupy dup, však nedělej, nikdo kvůli tomu asi brečet nebude
@Ounou to oni se ozvou, když něco potrebujou, nakoupit, k doktoru, do lekarny. To jo.
no když to tvé batole porodí po 40, tak už třeba budeš nemocná nebo senilní, a tím kočárem hrkat už nedokážeš,
a i kdyby, hrkat kočárem můžeš s nesedícím miminem, s větším dítětem už těžko - to potřebuje jiný level pozornosti
@stinga NO NEŘÍKEJ, opravdu? Tak budu dělat aspoň to, že budu mít zájem o to, to dítě aspoň VIDĚT, představ si to. A budu svoje děti prosit, jestli by nebyly tak moc hodný, a nedovezli mi je, když už ani nebudu moct k nim já. Tvl.
Protože jsou prostě staří. Pokud potřebují pomoc s tímto, tak hlídat i klidné batole musí být nesmírně vyčerpávajicí. Mě teda někdy zmůžou i ta blbá rajčata a to jsem víc jak o půlku mladší ![]()
Příspěvek upraven 02.07.24 v 22:44
to teď nemůžeš vědět, jaká budeš a co budeš dělat za 40 let
Však to je v pořádku ![]()
Co se týče těch vnoučat, prarodiče k nim mají jinou vazbu než k dětem a ke třetí generaci ještě jinou. Jsou už ve věku, kdy by za normálních okolností a porodu v biologickém věku už ta třetí generace byla.
Buď ráda, že nějaký zájem mají.
Jiné vazby jsou k dítěti porozenému ve 20 a jiné ve 40.
Takže znovu. Organizuj si čas, vem své batole a jdi je navštívit. Tady je totiž znát neúcta ke stáří, že 80 považuje pouze za nějaké číslo.
@Anonymní píše: VíceŽiš, mně ještě není ani 60 a abych mladým hlídala děti DENNĚ, proboha, to bych se teda pěkně poděkovala.