Babička krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20976
24.1.20 07:56

@Venetia spousta starych lidi se stydi a je jim to blby a nebo nechcou obtezovat a pridelavat druhym starosti. Proto se ona ma zeptat, hele babi, jdu si koupit cigara, chces taky koupit krabicku? A nebo jestli kouri 2 denne. Tak ji proste sem tam nabidnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.1.20 07:57
@g.sandova píše:
To je snad jedno, ne? Je to holt domov a nikdo nemá právo ji lézt do soukromí a krást. Na vlastnictví vůbec nezáleží

Ona zacala dulezite resit, ze ve vlastním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.1.20 07:57
@Venetia píše:
Může si o tu cigaretu říct ne?

Heletady už je, koukám, normální čórovat cigara, proto že je to babička. A má právo lézt do kabelky.
Ve vedlejší diskuzi babička nemusí platit inkaso, protože majitel nemovitosti je vnučka žijící v zahraničí. Takže vnučka má povinnost platit bydlení svoje i babičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
24.1.20 07:58

@Venetia pokud na ni za každou cigaretu vyjedou a útočí a pak jak dlouho poslouchá co udělala. Tak si starší možná i senilni člověk o tu cigaretu fakt neřekne :kytka: navíc to vypadá, že u nich v rodině je problém s komunikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.1.20 07:59

Zkrátka babičce bych cigara koupila a svoje veci zamykala.
Vadilo by mi to, nikdo nemá co lézt do tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.1.20 08:00
@Lixie píše:
Vy fakt tady řešíte tu cigaretu, jak jsem psala o cigarety mi až tak nejde…
Jde mi hlavně o to, aby si uvědomila, že se to prostě nedělá. Lézt někomu do soukromí, do cizí kabelky, říkejte si tomu jak chcete. NEDĚLÁ SE TO!!!A pokud to někdo z Vás dělá, tak je mi vážně líto toho „poškozeného.“

No, nedela… Ale tim, ze budes vyskakovat na diskuzi si to fakt ona neuvědomí. A mozna si to neuvědomí vůbec, neb s ohledem na to, ze ty si dospělá a ona je tvoje babička, tak to klidne mohou byt prvni projevy stařecké demence. Ale ty to evidentně řešit nechceš, ty jen chces, aby tu babicku všichni odsoudili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
24.1.20 08:01

@g.sandova nikdo nerika, ze to je spravny a normalni krast. Neni. Ale ze je lepsi vyresit PROC to dela a predchazet tomu. Mit dobre vztahy. Nez ju tepat jak 4lety dite kudy chodi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.20 08:03

A když bábě řekneš, nelez mi do kabelky, co řekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.20 08:04

**Tak ještě jednou…
Ano, je to rodičů barák, proto píšu „BUDEME muset zamykat své osobní věci ve vlastním baráku.“ Jedná se o číslo množné.

Nebudu psát, že si budou rodiče muset zamykat své věci ve vlastním baráku a já své věci u rodičů v domě…

Přece se tu nejedná o to, komu ten dům patří.
Holky, pokud chcete něco komentovat, tak si nejprve vše přečtěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.1.20 08:05

@Lixie Ale my cteme… A rady si dostala, to, ze ti nevoni, neni nas problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
24.1.20 08:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
24.1.20 08:07
@Cenarius píše:
@Venetia spousta starych lidi se stydi a je jim to blby a nebo nechcou obtezovat a pridelavat druhym starosti. Proto se ona ma zeptat, hele babi, jdu si koupit cigara, chces taky koupit krabicku? A nebo jestli kouri 2 denne. Tak ji proste sem tam nabidnout.

Tak jasne, ale někdy je to opravdu vrtoch stáří, moje máma má dá se říct vše, je nás na ni hodně, přesto se u ní projevuje určitý způsob hamtani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.1.20 08:08

@Lixie vysvětlit, koupit cigara, zamykat. Může to být demence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
24.1.20 08:08
@Venetia píše:
To je rada :D

já myslím, že je to výborná rada :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489