Babička krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
24.1.20 08:48

Tady k tomu máš pár důvodů… :mrgreen:

https://www.novinky.cz/…elo-40310964?…

• Citovat
  • Upravit
40536
24.1.20 08:50
@Lixie píše:
@free333 U doktora na vyšetření již byla. Prý žádnou nemocí netrpí. Tak nevím, no.

A jak si jinak zvládá uklízet, hygienu, vaření atd.?

Je to všechno o. k.?

Osobně bych se s ní v tomhle věku nehádala, cigarety jí koupila a zapracovala na svém osamostatnění…

Kolik Ti je, že bydlíš pořád u rodičů? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
24.1.20 08:53
@Lixie píše:
**Tak ještě jednou…
Ano, je to rodičů barák, proto píšu „BUDEME muset zamykat své osobní věci ve vlastním baráku.“ Jedná se o číslo množné.

Nebudu psát, že si budou rodiče muset zamykat své věci ve vlastním baráku a já své věci u rodičů v domě…

Přece se tu nejedná o to, komu ten dům patří.
Holky, pokud chcete něco komentovat, tak si nejprve vše přečtěte.

nebylo by jednodušší odstranit příčinu problému než znenadání začít vše zamykat, hrozit se, když se zapomene zamknout a hroutit se ze zničené důvěry?
Bavila jsi se o tom s babičkou v klidu? Proč to dělá? kolik toho vykouří? píšeš jednu cigaretu od tebe, občas od rodičů? není jednodušší to vyřešit, než z toho udělat aféru, jak před bábi nejsou v bezpečí stříbrné lžičky a schovávat je pod peřiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
24.1.20 08:56
@Lixie píše:
Nechci, aby jí někdo odsuzoval, chci předejít tomu, aby se to neopakovalo a aby si uvědomila, že se to nedělá.
Ani zde na diskuzi nevyskakuju, neboť se jen snažím vysvětlit o co mi jde. To vy tady někteří řešíte vlastnictví domu, že se o nic nejedná, atd.

Když jsem jí řekla, že je nevhodné někomu lézt do kabelky,tak mi řekla, že jí ty cigarety sváděly k tomu, aby si je vzala.

Holkám, které se mě „zastávají“ nebo to nějakým svým způsobem chápou, děkuji. :) :)

ale ty nechápeš, že ona už jiná nebude -) nevysvětlíš ji, že se to nedělá, ona to ví a stejně to udělá. V jejich letech ji už opravdu nepředěláš. Cigarety ji sváděly? takže je taky závislá kuřačka? nepíšeš, že by se ztrácelo něco jiného, jen sem tam cigareta -) nebylo by jednodušší ji v klidu koupit krabičku na týden a mít doma klid? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.20 09:40
@Lixie píše:
@Russet No právě, to je taky jedna z věcí, které nás trápí. Je přesvědčena, že jsou Jehovisté správná volba. Chtěli jsme jí přesvědčit, aby si to pořádně rozmyslela, ale bohužel nechce.

Je svéprávná, podle lékaře demencí netrpí, tak ať si dělá, co je jí libo. Ale pokoj bych si pro jistotu zamkla. Kdyby měla řeči, tak ať. Do kabelky nemá co lézt. Jestli rozfofruje důchod do týdne, tak je to její boj. Najíst jí asi dáte, tak holt nebude čadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
24.1.20 10:11
@Lixie píše:
@stinga přestanu až se mi bude chtít, do té doby co? :mrgreen: :mrgreen:

kup ji cigarety, zarid si sve bydleni a neres kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.1.20 10:13

Já mám taky pocit, že to moc hrotis. Zároveň dokážu pochopit, že když ji úplně nemiluje, penězi neoplývá a děje se to opakovaně, že ti to vadí. Starý lidi mají svoje libustky, které ostatní přivádějí k šílenství, něco o tom vím. Smír se s tím. Lepší to nebude, bude to jen horší a horší. Přesto, je to rodina, tak se drž. A když ji nabídnes ať ti dá peníze, že ji ciga koupíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.1.20 14:43

Tvl to jsou starosti. V zivote by me nenapadlo resit, ze babicka KRADE, kdyz si ode me z kabelky vzala cigaretu. 8o 8o 8o Co je moje, je i jeji, jsme prece rodina, ne? No ale tak asi mame v rodine dost jine vztahy, my spolu vychazime a mame se radi, ne dotujeme si navzajem levnejsi bydleni… Chudak babicka. nejlip byste si meli vsechno pozamykat. Mozna bych to i nahlasila na policii. :roll:

• Citovat
  • Upravit
107639
24.1.20 14:47
@Silverine247 píše:
Tvl to jsou starosti. V zivote by me nenapadlo resit, ze babicka KRADE, kdyz si ode me z kabelky vzala cigaretu. 8o 8o 8o Co je moje, je i jeji, jsme prece rodina, ne? No ale tak asi mame v rodine dost jine vztahy, my spolu vychazime a mame se radi, ne dotujeme si navzajem levnejsi bydleni… Chudak babicka. nejlip byste si meli vsechno pozamykat. Mozna bych to i nahlasila na policii. :roll:

to asi jo, ani v rodine prece nelezes ostatnim do kabelky nebo do supliku.
Kdyby lezely na stole, tak dejme tomu, ale i tak by se mohla zeptat nez si neco vezme.

A zakladatelka jasne pise, ze dobre vztahy nemaji, to nemuzes srovnavat s rodinou kde je vsechno vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.1.20 14:58
@Venetia píše:
to asi jo, ani v rodine prece nelezes ostatnim do kabelky nebo do supliku.
Kdyby lezely na stole, tak dejme tomu, ale i tak by se mohla zeptat nez si neco vezme.A zakladatelka jasne pise, ze dobre vztahy nemaji, to nemuzes srovnavat s rodinou kde je vsechno vsech.

Tak to nerozporuju, ze se mohla zeptat. Ale pomluvat ji na internetu, ze KRADE, mi pripada dost pritazene za vlasy.

Ad vytucnene - O to vic nechapu, proc spolu teda bydli. Na levnejsi bydleni je ji babicka dobra, ale zaplat panbuh, aby si od ni vzala pitome cigaro. :nevim:

Edit: nejak se mi to zprehazelo. :oops:

• Citovat
  • Upravit
14723
24.1.20 15:07
@Lixie píše:
Když si odepřu jednu krabičku cigaret týdně, tak určitě budu mít na vlastní bydlení, které stojí několik milionu. Tak to si ten svůj vysněný dům užiju tak v 80 letech nebo spíše vůbec. :think: :think: :potlesk: :potlesk:

Tak za to, že ona krade, jí za odměnu koupím karton.

Děkuji za radu :mrgreen: :mrgreen:

Karton je málo. Kup více. O hooodně více. Musíš to hulení podpořit a brzy budeš mít pokojík po babičce nebo její část domu. Ty cíga pro babču budou stát méně než byt. :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já podle titulku myslela, že ti krade něco více než cigarety. Aspoň tisícovky, aby to stálo za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
24.1.20 15:08
@LaPaloma píše:
Karton je málo. Kup více. O hooodně více. Musíš to hulení podpořit a brzy budeš mít pokojík po babičce nebo její část domu. Ty cíga pro babču budou stát méně než byt. :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já podle titulku myslela, že ti krade něco více než cigarety. Aspoň tisícovky, aby to stálo za to.

aby si nedelala zbytecne iluze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.1.20 15:13
@Venetia píše:
aby si nedelala zbytecne iluze

No tak dovalí ještě sud rumu a prášky na lepší náladu. To by se doba šetření a investic mohla pokrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
24.1.20 16:16

Ti jehovisté by mne trápili úplně nejvíc, ale tak třeba brzo nastoupí na meteorit a bude pokoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
24.1.20 16:18
@Petule030 píše:
Ale vždyť ano, měla chuť a při závislosti se těžko řekne „Není to moje, radši si nechám zajít chuť“. Já sama to neznám, neschvaluji to, ale trochu pro to mám pochopení. Jednou jsem bývalému (pro mě) z legrace vzala ze stolku krabičku, když si chtěl vzít další cigaretu a z legrace „Nene, chvilku to vydržíš.“, nikdy dřív bych nevěřila, jak na mě začne být tak hnusný.
Tak by mě zajímalo, měla babička v době krádeže svoje cigarety?Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:36

Děti, neberte drogy… Nikdy nikomu neberte jeho drogy! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová