Babička krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
24.1.20 08:31
@Lixie píše:
@Kakika Já se chovám slušně, nikoho neokrádám, nelezu nikomu do osobních věcí a do soukromí.
Já se mám k ní chovat, tak jak chci, aby se ostatní chovali ke mě. A opačně to neplatí? :think: :think:

Místo toho nářku tady si opravdu na netu vyhledej informace o stařecké demenci, Alzheimeru atd. a pokud to s ní bude horší, řešit s dr.

Připrav se na to, že v budoucnu bude potřebovat víc pomoct…

Tady opravdu nic nevyřešíš, nejde o „výchovu“ babičky, ale o nemoc… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.20 08:32

@smurfka Já nikde nepsala, že se mi doma nelíbí.
Nemůžeš nikomu zabavit důchod. To by bylo protiprávní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
24.1.20 08:33

@Lixie
Tady je důležitý, jestli je to milá babička, přimhouříte oko a občas jí koupíte krabku.
Nebo jestli vás babka celoživotně vysí*á a tohle je poslední kapka.
Ještě jsi myslím nenapsala, kolik jí je.
Je to už stáří, že občas něco čórne?
Nebo se tak chovala vždycky?
Těžký tohle soudit.
Ale souhlasím s Tebou, že do cizí kabelky se neleze.
Může se zeptat, jestli máš cígo navíc a je to.

Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:33

• Citovat
  • Upravit
37
24.1.20 08:33

@free333 U doktora na vyšetření již byla. Prý žádnou nemocí netrpí. Tak nevím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.1.20 08:35
@Lixie píše:

Když jsem jí řekla, že je nevhodné někomu lézt do kabelky, tak mi řekla, že jí ty cigarety sváděly k tomu, aby si je vzala.

Ale vždyť ano, měla chuť a při závislosti se těžko řekne „Není to moje, radši si nechám zajít chuť“. Já sama to neznám, neschvaluji to, ale trochu pro to mám pochopení. Jednou jsem bývalému (pro mě) z legrace vzala ze stolku krabičku, když si chtěl vzít další cigaretu a z legrace „Nene, chvilku to vydržíš.“, nikdy dřív bych nevěřila, jak na mě začne být tak hnusný.
Tak by mě zajímalo, měla babička v době krádeže svoje cigarety?

Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.20 08:35

@LydiaD Je jí 75 let.
Jak jsem již psala, nemáme spolu již od dětství příliš dobré vztahy. Dalo by se říci, že jsem od ní lásku snad ani nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.20 08:36

@Lixie ano a bohužel. Je hrozné, že pred vlastní rodinou si musíš dávat pozor kam co kde položíš. Já teda osobně za tím člověkem nešla, že vím, že mi kradl doma. Ale neuvěřitelně u mě klesl a vše si prostě hlídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
24.1.20 08:37

Co kdybys jí třeba ty cigarety koupila? Ona by měla radost a ty klid. A jak že zničila vztahmezi tebou a rodiči? Nejsi krapet teatrální a hysterická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
@Petule030 píše:
Ale vždyť ano, měla chuť a při závislosti se těžko řekne „Není to moje, radši si nechám zajít chuť“. Já sama to neznám, neschvaluji to, ale trochu pro to mám pochopení. Jednou jsem bývalému (pro mě) z legrace vzala ze stolku krabičku, když si chtěl vzít další cigaretu a z legrace „Nene, chvilku to vydržíš.“, nikdy dřív bych nevěřila, jak na mě začne být tak hnusný.
Tak by mě zajímalo, měla babička v době krádeže svoje cigarety?Příspěvek upraven 24.01.20 v 08:36

tohle se kurakovi opravdu nedela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37

@Božská Venuše Děkuji za pochopení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.20 08:41

@inkakřivák Asi jsem hysterická, neboť to není jediná věc, která mě u ní vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
24.1.20 08:41
@Lixie píše:
@LydiaD Je jí 75 let.
Jak jsem již psala, nemáme spolu již od dětství příliš dobré vztahy. Dalo by se říci, že jsem od ní lásku snad ani nezaznamenala.

No jo, tak buď jí můžete ke stáru pěkně „zatopit“, zamykat svoje pokoje a hotovo.
Dávat jí to tzv. sežrat, že takhle se normální člověk nechová.
Ale je už ve věku, kdy bych se já osobně snažila přimhouřit oko, i když babča krade.
V tomhle věku nikoho nepředěláte, nevychováte.
Je to máma buď Tvojí mamky nebo taťky, zkuste být tolerantní.
Babče bych dopřála spokojený dožití, měla bych z toho asi lepší pocit, než se dohadovat kvůli cigaretě.
Je to na vás všech ;)

• Citovat
  • Upravit
25243
24.1.20 08:43

Já čekala kdoví co a ty řešíš cigarety :roll: V tomhle pochopení nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
24.1.20 08:47
@Lixie píše:
@inkakřivák Asi jsem hysterická, neboť to není jediná věc, která mě u ní vytáčí.

A zty bydlíš u rodičů? Dospělá žena? Tak se odstěhuj a máš klid. A hlavně se jako dospělá chovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.20 08:47

Rada je jednoduchá, nekuř a nebude ti mít co krást. Starýho člověka nepředěláš a nevychováš. Bude jen hůř…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová