Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hospodki píše: Více
Ze matka s dcerou lépe fungují než tchýně se snachou
Takže nebudete muset poslouchat ty blbý kecy o tchynich
@Venetia píše: Více
Hele to taky neni pravda. Ono je to hodně o lidech a i generacích.
@hospodki píše: Více
Tak to nevím, já má jednu snachu o 22 l mladší a jednu o 37 l… Rozumím si s oběma
@Keron sice je to blbý, ale až u vás nekdo umře, tak se to posune. Když to bude zabedněný otec, stresor zmizí a budes tam vozit deti, pomahat mamce a vsem bude asi lip. Kdyz zemre driv tva matka, bude vše o dost horší. Když to bude nekdo jiný z rodiny, možná přijde to prozreni ze zivot je krátký, rodina ma držet při sobě a neresit blbosti. Ale u tvého táty asi ani tak ne…
Myslím ze jsi dělal co šlo a tvůj postoj chápu.
To je situace, ktera stoji na palicatosti meho otce. Pokud on neco neudela, nezmeni se nic. A on vubec nic nedela. Z nasi strany bylo zadosti, proseb i navrhu bezpocet, ale otec to proste nechal gradovat. Tehdy jsem mu rikal, ze nikdo po nikom nechce zadnou omluvu, jen at si uvedomi, ze jeho pristup omezuje nas vsechny. Mamince pak tvrdil, jak jsem po nem chtel omluvu ![]()
Loni uz dosla trpelivost i mne a rekl jsem uz ne, deti jsou tady a je na tobe, co ted udelas…
Blby je, ze v nenavisti na manzelku pokracuje a ted uz se to neobejde ani bez te omluvy, uz je to fakt za hranou. Zcela jasne jsem mu rekl, ze pokud nenavidi kohokoli z me rodiny, beru to stejne jako kdyby nenavidel me.
A jak rikam, je ticho po pesine.. Nic, nereaguje, nevola, nezajima se ![]()
@K. Rocánková Nemusí se posunout vůbec nic. Otec může klidně dál nesnášet děti a tiše fungovat s dětmi od druhého dítěte, kde ten vztah nyní funguje.