Babyactive JET

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Babyactive Jet Neo?

Přidejte zkušenost s Babyactive Jet Neo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.9.10 21:30

Recenze?

Ahoj holky,
uvažujeme o koupi kočárku Babyactive Jet.
Jaké s ním máte zkušenosti? Jste spokojené, jaké má chyby?
Děkuji předem, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.10.10 10:46

pro mishka

ahoj,prosím,kolik mají průměr přední kolečka???Máš plastová nebo nafukovací??Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeverkaJarosu
3.11.10 20:46

Dobrý den…už asi můj příspěvek nebude mít smysl vzhledem k tomu,že jste pokládala otázku v únoru.I tak ale pro maminky,co budou hledat diskuze natoto téma přikládám mé postřehy.
Máme doma kočárek Babyactivet Jet.Kromě podvozku a barev jsou (mám za to) všechny tyto kočárky stejné…Zde VÝHODY:

• velká hluboká korba
  • velký nákupní koš
  • dlouhá zádová opěrka u sportovní sedačky
  • látka nebledne na sluníčku ,navíc jdou všechny potahy sundat a vyprat!
  • hl.korbu,sport.korbu i autosedačku lze dát objema směry :potlesk:

NEVÝHODY:

• sportovní korba je hodně úská ale je to o zvyku(u maxi cosi mura je ještě menší i na výšku)
  • hluboká korba je jen dřevotříska pokrytá látkou (-bez měkkého polstrování)-má jen měkkou madračku,která klouže
  • pracné přetáčení korbiček

Snad to pomůže při rozhodování.i přez všechny jeho nevíhody je velmi praktický.Napříkladdo hluboké korby se může koupit molitan který jen vsunete kolem dokola pod látku a nikdo nic nepozná.Navíc miminkou bude mít po všech stranách měkko.

Šťastný lov kočárků…Verča:-) :-D

• Citovat
  • Upravit
VeverkaJarosu
3.11.10 21:00

Ještě bych mezi nevýhody napsala: fórová stříška u sportovní sedačky.Jakmile prší a máme jí nataženou nahoru,malý nám jí pořád tahá a já se bojím ,že by jí mohl zničit.
Danielkovi budou dva roky a má jí naraženou na hlavě…no,ta je na prd,ale jinak je kočárek dobrý.Stabilní a lehký…Jen ta střížka nás občas vytáčí… :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3
16.1.11 11:02

Ahoj „holky“,
zavítala jsem do této diskuse kvůli kočárku aktive baby JET o kterém uvažuje sestřenice, která čeká mimčo. Po přečtení Vašich názorů mi to nedá, abych taky nepřidala své zkušenosti ohledně kočárků.
S kočárkem aktive baby žádnou zkušenost nemám, ale jak tady tuším Lenka zmiňovala kočárek Firkon Verano, tak ten můžu jedině doporučit, měla ho kámoška a hrozně ho chválila a mě mrzelo, že jsem si ho nekoupila taky. Jak tady píšete o tom, že vypadá kočárek malý, tak mám zkušenost, že u některých kočárků je to opravdu dojem. Měla jsem pocit, že kamarádka má mnohem menší kočárek než já (působil tak na pohled), ale když jsme pak zkusili dám tašku z našeho kočárku (měli jsme firkon - model rok 2007 klasický čtyřkolák) tak jsme zjistili, že je úplně stejně velký. Takže to chce fakt nedat na dojem, ale porovnat udané rozměry výrobcem.
No a abych se dostala k mému osobnímu naprostému favoritovi (co se týče kočárků) - jednoznačně x-lander. Já osobně mám ještě teď (malá má 17 měsíců) x-lander model z roku 2006. Nabídla mi ho známá už po dvou dětech za pár korun, tak jsem ho vzala (sporťák). A ikdyž je už starší, tak sem na něm nenašla jednu jedinou chybu. Nové modely x-landeru už jsou dovedené k dokonalosti a myslím model z roku 2010 jde na netu najít i nový za docela přijatelnou cenu. Nejnovější modely jsou samozrejmě dražší.
Co se týká hlavních výhod tak nejvíc oceňuju velké nafukovací kolečka, velký nákupní košík a hlavně prostornou a pohodlnou (pro malou) sporťákovou verzi.
A nevýhody - zatím jsem se setkala jen s názorem, že je kočárek po složení moc velký do auta a to uznávám, že pokud máte malé auto může to být možné. Do našeho auta se bez problémů vejde (audi A4 combi)
Nějak sem se rozepsala…, tak snad to někomu pomůže při rozhodování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bee9
15.5.11 19:17

Dobrý den, můžu se zeptat jak jste s kočárkem spokojená, dost mě zaulaj, ale zatím jsem neviděla na živo. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
gabrys
1.11.11 02:41

Stříška na prd

Kočárky Jet, ať už nové či staré modely jsou všechny stejné, co jsem vypozorovala je jen obměna v disainu kol. Na tomto kočárku mi naprosto nevyhovuje řešení sportovní verze, ta stříška je úplně příšerná. V létě se to dá, ale nejvíc se negativa stříšky podepisují v zimě. Tím, že stříška není pevnější díte má neustále tendenci být vykloněné na jednu stranu a rodič má poté neustále pocit, že dítě není v kočárku dostatečně kryté před nepřízní počasí, ať už před větrem či sněhem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4