Babylove mléko X Babylove mléko Bio

3383
30.6.18 09:23

Babylove mléko X Babylove mléko Bio

Ahoj holky, malý má půl roku a přešla jsem z mléka babylove pre 1 na babylove 2.
Jednička PRE byla výborná, velká spokojenost, ale Dvojka se hrozně špatně rozpouští a ucpe vždy savičku. Chci se Vás zeptat zkušených, jaké je mlíčko babylove 2 BIO??
Malému 1 velmi chutnala, ale 2 je hrůza, malej po ni blinká.
Jinak se snažím co nejvíce kojit a UM mám jen na dokrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s dm Babylove kojenecké mléko 1?

Přidejte zkušenost s dm Babylove kojen...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
30.6.18 09:35

Ke kojení na dokrm máme Beba Optipro 2. Přešla jsem z Nutrilonu a mimi je spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
30.6.18 09:54

@bjitka123 Bebu jsem měla u prvního dítěte a byla jsem spokojená moc, ale chtěla jsem teďka něco stejně dobrého a levnějšího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
30.6.18 09:56

To chápu. Já byla spokojená s Nutrilonem a ta dvojka byla taky jiná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.6.18 10:33

Nedá se koupit savička s otvorem většího průměru? Já dávám Baby Bio 1 (je bez palm. tuku, ta mléka běžně prodejná ho obsahují :poblion: ), denní mléko je v pohodě, to noční je hutnější, a taky hůř teče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.6.18 11:50

Do roku jsme měli babylove bio a vše v pořádku, malý spokojený přibiral tak akorát. U nás velká spokojenost (Rozmícháva se dobře), jak s kvalitou, tak s cenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
30.6.18 11:54

Pediatrie mi kdysi řekl,že 1nicka se může dávat klidně do roku dítěte,pokud mu vyhovuje a prospívá,není důvod přecházet na 2jku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
30.6.18 12:08

@Maritina Jo? Tak to jsem neslyšela..a zasytí potom starší dítě? :think:
A kolik je cena s BIO verzí? Ta obyč. stojí 130kč 600g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
30.6.18 17:55

Tak asi zasyti,my u druhyho davali 1nicku Babylove obyc. do 8mesice a byl v pohode.Ted u tretiho jsme zacali taky 1 obyc.,a dvojka mu vubec nesedla,takze jsme taky presli na Bio a dobry.Akorat je drazsi,159 Kc stoji u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.7.18 13:21

Děkuji za reakce, zítra pokud mi to v dm vymění, mám ještě nenacate balení, tak vyměním za verzi babylove bio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.7.18 14:34

Tak jsem malému koupila BIO babylove mléko 2 a rozpouští se dobře, ale palmový olej též obsahuje, jako jiná kojenecká mléka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová