Balea? Váš názor?

32086
4.9.18 20:22

Mně vyhovuje, jsem s ní spokojená. Používám skoro všechno, co mi přijde pod ruku :lol: . Od sprchových gelů, krémy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
4.9.18 20:25

Něco jako kremy, šampon, kondicionery to mi nesedí vůbec. Používám mýdla a sprchace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.9.18 20:26

baleu mam rada. kupuji sprchace, tekuta mydla, mydla a peelingy na oblicej, odlicovac… nesedely mi sampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.9.18 20:27

Já používám akorát sprcháče ty jdou, jinak mi to nepřijde jako nějaké terno, kondicionér jsem zkoušela a vůbec nic to nedělalo, masky na obličej úplně bez efektu, ale třeba chlap od té značky používá sprcháče, šampony atd a dobrý. Já jsem asi zvyklá u všeho na větší kvalitu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.9.18 20:27

Jsem s touto kosmetikou moc spokojená, používám často sprchové gely a krémy ..nádherně voní a hlavně to fakt dlouho vydrží na kůži.. a za tu cenu dobrý :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
4.9.18 20:28

Za mě teda nic moc. Prostě průměr. Jediné, z čeho jsem fakt nadšená je olejový peeling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.9.18 20:30

Sprchace a gel na beďary, ten je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.9.18 21:01

Kupuju Balea sprchace a tekuté mýdlo. Kvalita nic moc, ale účel to splní. Třeba zrovna 500 ml tekuté mýdlo v obalu s pumpičkou, co dřív stávalo kolem 27,– Kč, teď stojí dokonce jen 17 Kč, takže je jasné, že v tom nic moc dobrého nebude. Hodně dělá i hezký obal, pořád je inovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.9.18 21:16

Jsem (vlastně jsme - používá ji i manžel) s touto kosmetikou moc spokojená (í). Máme sprchové gely, mýdla, šampony, vlasové balzámy, krémy, tělová mléka, kuličkové deodoranty, gely na holení, gel/vosk do vlasů ..... je toho moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.9.18 21:19

Na dite pouzivam vsechno balea, na sebe vlastne taky, super maji masky a veci na plet, proti akne atd. Pouzivala jsem pred tim Garniery atd co jsou 2-3× drazsi a efekt stejny, jen sampony mi nevyhovuji. Kdyz se podivas na slozeni Adidas sprchace a ostatnich, slozeni je stejny prakticky. Naopak nemci si potrpi na kvalitu, nemaji tam tolik sajrajtu a to ze je to levny, neznamena ze to je blby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.9.18 21:25

používám a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
4.9.18 21:41

Taky jsem spokojena.. jen tedy sampony nevyhovuji. Ale jinak od deodorantu, pres odlicovani po tekute mydlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
5.9.18 09:16

@onajeblond
Třeba jejich sprchove gely a mýdla mám ráda, ale sampony jsou na moje vlasy nepouzitelne. Mám vlasy jak slamu, zacuchane, tezko rozcesatelne. Kremy jsem nezkousela. Jednou odlicovac,to nebylo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
6.9.18 13:23

No v Nemecku stalo 17 Kc celou dobu, takze DM mozna po tom, co ho dost propirala media, zacalo upravovat ceny. Je dost mozne, ze slozeni se nijak nezmenilo, ale nevim to s urcitosti :)

@Romilda píše:
Kupuju Balea sprchace a tekuté mýdlo. Kvalita nic moc, ale účel to splní. Třeba zrovna 500 ml tekuté mýdlo v obalu s pumpičkou, co dřív stávalo kolem 27,– Kč, teď stojí dokonce jen 17 Kč, takže je jasné, že v tom nic moc dobrého nebude. Hodně dělá i hezký obal, pořád je inovují.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.9.18 13:35

sampony a sprchace jsou pro nas skvele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie