Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mně vyhovuje, jsem s ní spokojená. Používám skoro všechno, co mi přijde pod ruku
. Od sprchových gelů, krémy atd.
Něco jako kremy, šampon, kondicionery to mi nesedí vůbec. Používám mýdla a sprchace.
baleu mam rada. kupuji sprchace, tekuta mydla, mydla a peelingy na oblicej, odlicovac… nesedely mi sampony.
Já používám akorát sprcháče ty jdou, jinak mi to nepřijde jako nějaké terno, kondicionér jsem zkoušela a vůbec nic to nedělalo, masky na obličej úplně bez efektu, ale třeba chlap od té značky používá sprcháče, šampony atd a dobrý. Já jsem asi zvyklá u všeho na větší kvalitu ![]()
Jsem s touto kosmetikou moc spokojená, používám často sprchové gely a krémy ..nádherně voní a hlavně to fakt dlouho vydrží na kůži.. a za tu cenu dobrý
![]()
Za mě teda nic moc. Prostě průměr. Jediné, z čeho jsem fakt nadšená je olejový peeling.
Kupuju Balea sprchace a tekuté mýdlo. Kvalita nic moc, ale účel to splní. Třeba zrovna 500 ml tekuté mýdlo v obalu s pumpičkou, co dřív stávalo kolem 27,– Kč, teď stojí dokonce jen 17 Kč, takže je jasné, že v tom nic moc dobrého nebude. Hodně dělá i hezký obal, pořád je inovují.
Jsem (vlastně jsme - používá ji i manžel) s touto kosmetikou moc spokojená (í). Máme sprchové gely, mýdla, šampony, vlasové balzámy, krémy, tělová mléka, kuličkové deodoranty, gely na holení, gel/vosk do vlasů ..... je toho moc ![]()
Na dite pouzivam vsechno balea, na sebe vlastne taky, super maji masky a veci na plet, proti akne atd. Pouzivala jsem pred tim Garniery atd co jsou 2-3× drazsi a efekt stejny, jen sampony mi nevyhovuji. Kdyz se podivas na slozeni Adidas sprchace a ostatnich, slozeni je stejny prakticky. Naopak nemci si potrpi na kvalitu, nemaji tam tolik sajrajtu a to ze je to levny, neznamena ze to je blby…
Taky jsem spokojena.. jen tedy sampony nevyhovuji. Ale jinak od deodorantu, pres odlicovani po tekute mydlo ![]()
@onajeblond
Třeba jejich sprchove gely a mýdla mám ráda, ale sampony jsou na moje vlasy nepouzitelne. Mám vlasy jak slamu, zacuchane, tezko rozcesatelne. Kremy jsem nezkousela. Jednou odlicovac,to nebylo nic moc.
No v Nemecku stalo 17 Kc celou dobu, takze DM mozna po tom, co ho dost propirala media, zacalo upravovat ceny. Je dost mozne, ze slozeni se nijak nezmenilo, ale nevim to s urcitosti ![]()
@Romilda píše:
Kupuju Balea sprchace a tekuté mýdlo. Kvalita nic moc, ale účel to splní. Třeba zrovna 500 ml tekuté mýdlo v obalu s pumpičkou, co dřív stávalo kolem 27,– Kč, teď stojí dokonce jen 17 Kč, takže je jasné, že v tom nic moc dobrého nebude. Hodně dělá i hezký obal, pořád je inovují.