Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Povinnost přeci není nic, je jen na tobě, co používat chceš a co ne. Stejně ti tu napíše každý něco jiného, protože každému vyhovuje něco jiného. Já si to bez kojící podprdy představit neumím, vyhovovala mi
Stejně tak někdo už do porodnice potřebuje odsávačku, protože má moc mlíka, někdo ji za celé kojení nepoužije ani jednou. Nekupuj zbytečnosti, jak píše Oliverka, dokoupit a donést se dá vždycky.
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout ![]()
určitě být kojící nemusí. Já jsem na začátku těhotenství a podle toho jak mi rostou prsa a mám malý obvod a velký košíček, tak se i bojím, že vhodnou kojící podprsenku neseženu. Takže to pořeším i nějakou sportovní, hlavně aby to bylo pohodlné. Ale podprsenku to chce. Moje mamka si třeba hned po porodu dala nemocniční košili na holá prsa a odřela si bradavky, bohužel to mělo pak vliv na kojení.
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout
Hlavně nekupovat dopředu. Můžeš mít klidně jen sportovní přes hlavu, co jde vytáhnout nahoru. Nebo chodit bez a při kojení to druhé kapající prso zakrýt.
Rodila jsem v Havirove.Kojici podprsenku jsem mela,ale pouzila jsem ji az snad den pred propustenim.Kosili tak stejne,pouzivala jsem jejich.Pro mimi vzit plenky a vlhcene ubrousky.Hlavne dost porodnickych vlozek a kalhotek ![]()
Kalhotek jako sitovaních nebo normálních ? Děkují za odpověd ![]()
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout
No já jen, že píšeš, že sis koupila vložky do podprsenky, takže ti píšu, že pokud nebudeš nosit podrsenku (jedno jestli obyč. nebo kojící), tak si je nebudeš mít kam uchytit.
A někomu se mléko samo nespouští a nebo jen pár kapek z druhého prsu při kojení, ale někomu se spouští samovolně dost i mimo kojení a to by se pak bez podrpsenky a vložek do ní mohl taky pořád převlíkat.
@Valeriexddd a jaký je rozdíl mezi normální a kojící a sportovní..
furt je to kus látky který na sobě budeš mít. ![]()
Já nosila ty sportovní..kostice fakt v té době nic moc.. ![]()
@Valeriexddd píše:
Kalhotek jako sitovaních nebo normálních ? Děkují za odpověd
to je taky na tobě - klidně si vezmi bavlněnou klasiku, ale počítej s tím, že si je možná zašpiníš. Siťovky jsou fajn, že jsou jednorázové a netrápí tě případná nehoda. Někomu ale nevyhovují, tak veze i do porodnice zásobu klasických bavlněných.
@Valeriexddd Kojící podprdu jsem vůbec neměla…používala jsem prostě lambádu.A úplně v pohodě…
@Valeriexddd tak když se řídíš radami maminky tak nechápu tři diskuze na stejné téma - povinnost není nic! Klidně můžeš rodit třeba doma - dřív se taky rodilo pomalu na poli
to jsou zase kecy jak je vše výmysl dnešní doby, pak nechápu co děláš na diskuzním fóru - to je taky výmysl dnešní doby.
Za mě je nejlepší sportovní. Měla jsem do porodnice kojící
ale pár dni po porodu jsem hnala přítele nakoupit obyč sportovky
. Už 6 měsíců nekojim a všechny košíčkovy jsem vyměnila za sportovni ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.