Balení tašky do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5309
30.7.18 11:56

Povinnost přeci není nic, je jen na tobě, co používat chceš a co ne. Stejně ti tu napíše každý něco jiného, protože každému vyhovuje něco jiného. Já si to bez kojící podprdy představit neumím, vyhovovala mi :nevim: Stejně tak někdo už do porodnice potřebuje odsávačku, protože má moc mlíka, někdo ji za celé kojení nepoužije ani jednou. Nekupuj zbytečnosti, jak píše Oliverka, dokoupit a donést se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24142

určitě být kojící nemusí. Já jsem na začátku těhotenství a podle toho jak mi rostou prsa a mám malý obvod a velký košíček, tak se i bojím, že vhodnou kojící podprsenku neseženu. Takže to pořeším i nějakou sportovní, hlavně aby to bylo pohodlné. Ale podprsenku to chce. Moje mamka si třeba hned po porodu dala nemocniční košili na holá prsa a odřela si bradavky, bohužel to mělo pak vliv na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.18 11:58
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout :)

Hlavně nekupovat dopředu. Můžeš mít klidně jen sportovní přes hlavu, co jde vytáhnout nahoru. Nebo chodit bez a při kojení to druhé kapající prso zakrýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.7.18 12:00

Rodila jsem v Havirove.Kojici podprsenku jsem mela,ale pouzila jsem ji az snad den pred propustenim.Kosili tak stejne,pouzivala jsem jejich.Pro mimi vzit plenky a vlhcene ubrousky.Hlavne dost porodnickych vlozek a kalhotek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 12:03

Kalhotek jako sitovaních nebo normálních ? Děkují za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
30.7.18 12:06
@Valeriexddd píše:
@Lendeš Moje mamka třeba neví co je kojící podprsenka a taky to musela zvládnout :)

No já jen, že píšeš, že sis koupila vložky do podprsenky, takže ti píšu, že pokud nebudeš nosit podrsenku (jedno jestli obyč. nebo kojící), tak si je nebudeš mít kam uchytit.

A někomu se mléko samo nespouští a nebo jen pár kapek z druhého prsu při kojení, ale někomu se spouští samovolně dost i mimo kojení a to by se pak bez podrpsenky a vložek do ní mohl taky pořád převlíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.18 12:07

@Valeriexddd a jaký je rozdíl mezi normální a kojící a sportovní..
furt je to kus látky který na sobě budeš mít. :mrgreen:
Já nosila ty sportovní..kostice fakt v té době nic moc.. :?

• Citovat
  • Upravit
5309
30.7.18 12:07
@Valeriexddd píše:
Kalhotek jako sitovaních nebo normálních ? Děkují za odpověd :)

to je taky na tobě - klidně si vezmi bavlněnou klasiku, ale počítej s tím, že si je možná zašpiníš. Siťovky jsou fajn, že jsou jednorázové a netrápí tě případná nehoda. Někomu ale nevyhovují, tak veze i do porodnice zásobu klasických bavlněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5309
30.7.18 12:08

ježiš ono je to tu 4× 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
30.7.18 12:10

@Valeriexddd určitě sitovanych, aby to lépe vetralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.7.18 12:13

@Valeriexddd Kojící podprdu jsem vůbec neměla…používala jsem prostě lambádu.A úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 12:15

@Valeriexddd tak když se řídíš radami maminky tak nechápu tři diskuze na stejné téma - povinnost není nic! Klidně můžeš rodit třeba doma - dřív se taky rodilo pomalu na poli :roll: to jsou zase kecy jak je vše výmysl dnešní doby, pak nechápu co děláš na diskuzním fóru - to je taky výmysl dnešní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.7.18 12:23

Za mě je nejlepší sportovní. Měla jsem do porodnice kojící :zed: ale pár dni po porodu jsem hnala přítele nakoupit obyč sportovky :oops: . Už 6 měsíců nekojim a všechny košíčkovy jsem vyměnila za sportovni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
30.7.18 12:30

Pro přítele tak svačinku, nabíječku, papuče a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková