Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Billi jo, to bude ono…já si i říkala, že dost možná proteče, ale tak prostě jsem to zkusila a vím, že to ne. Možná by stačilo dovycpat to tou anavkou, ta je taky dlouhá a bambusová a jelikož kompletní Anavy Easy mi teda moc nevyhovuje, tak asi budu nechávat ty vkládačky z ní spíš prostě pro zvýšení savosti GroVií nebo toho Bamboolika. A na fakt delší dobu to řeší ta kalhotkovka, co mám už vyzkoušenou s B. svrchňákama.
@elanaa Anavy mám teď jednu na snapku a ta je teda dobrá, ale Anavy Easy byl dobrej průtokáč
No a v záchvatu boje jsem si pořídila Anavy svrchňáky a to je taky celkem blbý… Ale u nás to je těma křidýlkama, jak nejsou, tak teče…
Do města mám ověřené ty batolecí bambooliky. My máme problém, že nejlíp pije v kočárku, za cestu mi vylemtá celou flašku, tak musím dávat savé plíny…
@Billi tak díky za tip, kdyby bylo ještě někdy potřeba…že jsou ty batolecí pleny dobrý. Kdybych neobjevila teď ty kalhotkovky LC, tak do nich jdu, nic jinýho by mi už nezbylo, buď chodit ven v jednorázovce nebo nakoupit batolecí bambulíky.
@elanaa ony se dají poskládat dopředu, což je fajn, taky jsem už byla ve fázi, že budu dávat do města jednoráz. Jednu dobu jsem dávala i čtverce a pak mi Vilda někam dobře uklidil snapku ![]()
LC je co zač?
@Billi LC jsou Little Comfort, já jsem z nich fakt nadšená. Je to novinka sem dovážená, takže zatím je mají jen na detskeplenky.eu (plenka Bambee), je to kalhotková bambuska a fakt teda saje jak houba. Jsou tam taky dvě vkládačky, větší a menší a ještě savé jádro má i samotná ta plena, takže kolik vrstev toho bambusu tam je, to se nedá spočítat. A jak říkám-včera ji měl půl dne
(neplánovaně samozřejmě), na tom bambulíkácký kaťata a přijel suchej! Skákala jsem metr dvacet, že konečně bingo.
@elanaa tak to se ti nedivím. Podobně jsem skákala, když mi vydržel v bambulicích.
Ta LC vypadá dobře a cenově je taky dost dobrá ![]()
@Billi jo, je fakt fajn, za pět dvanáct, ale jsem ráda, že jsem ji objevila. Původně jsem objednala dvě, s tím, že spotřebuju jen jednu denně (na tu procházku), ale samozřejmě jsem narazila na to, že když peru co 72h, tak mi takhle savá plena do rána fakt neuschne
, takže zítra čekám PPL s dalšíma třema kouskama.
Ahoj holky, nám už se párkrát stalo u bambulíků, že se malýmu ty vnitřní pleny jakoby sežvejkaly mezi nohama a pak mu to okolo proteklo až na oblečení, nestalo se vám to taky? Nějak nevím co s tím ![]()
@dari74 u Bambooliků se mi to stalo jen s krátkou vkladačkou, že to měl sežvejklé, s tou batolecí nikdy. A protekl mi v nich zatím jen 1×, když měl málo vypranou a krátkou vkladačku déle než jsem předpokládala…
Tak to bude asi tím, já mám dlouhou jen jednu a ostatní krátké, musím je ještě dokoupit ![]()
Ahoj holky, mám Popin new gen a zatím jen dvě vkládačky k ní. tenhle systém mi vyhovuje, měnit jádra. ale klidně bych zkusila ještě bamboolik nebo grovia, co mám vybrat. můžete mi poradit? díky
Zalezi na veku ditete. U mrnaveho jsem byla nadsena z Grovia, ma nadherne stihly strih a skvele sedla uz od narozeni. Ale s prubehem casu udrzela min a min a nekdy v deseti mesicich jsem to s ni i s dovycpanou vzdala. Naopak Bamboolik byl pro mrne dost objemny, ale tak od pul roku sedne solidne, ted v roce ukazkove a myslim, ze velikostne vydrzi o dost vic nez Grovia, urcite vydrzi i dele nez Pop-in. A jako bonus je teda vyrazne savejsi (nez Grovia, i nez nedovycpany Pop-in, byt ten je taky bambusovy a tudiz savejsi), nedavno jsem presla z kratkych vkladacek na batoleci a fakt super. Navic jsou ceske a ja jsem patriot ![]()
@elanaa ono to pro větší děti chce tu batolecí plenu, v tom mi vydrží v pohodě 3 hodiny (do města dávám fleecové separačky). V té krátké přebaluju co hodinu až hodinu a půl. Navíc jak to je bambus, tak jim chvíli trvá, než začnou sát na 100%. Já to vidím na těch co mám už skoro 3 týdny a na těch nových. Dneska jsem mu dala do města novou a taky se vrátil durch…
Ony jinak žádné origoš vkladačky nejsou. Je jen ta tvarovaná, na kterou se připnou savá jádra a v případě potřeby dovycpat tím krátkým jádrem.