Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
7.2.13 23:01

@ugluk pokud se budeš zbavovat LL kalhotkovek, tak se ozvi ;) Mohly bychom se domluvit třeba na částečné platbě + výměňě za Anavy. Teba podle velikosti. Nevím, jak na tom LL jsou.

• Citovat
  • Upravit
69023
7.2.13 23:11

@Billi budu mit ty LL kalhotky troje (a patery svrchnaky a tri kapsovy), tak mozna bych mohla jedny kalhotky (a ctvery svrchnaky a dve kapsovy :mrgreen: ) postradat, kdyztak pak pisni, co bysis za tu Anavy predstavovala, ty LL kalhotky tu jsou cca za nejakych 270 novy, ale ja bych samozrejme nechtela tolik.
Jo, budu mit bambusovy, velikost 7-16 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 23:24

@ugluk pokud se jich budeš chtít zbavovat, tak bych viděla jen výměnu ;) Pokud za ně nebudeš něco chtít. Ty Anavy jsou používané (pořizovací cena 300 Kč), i když jsem je teď prohlížela a vypadají pořád pěkně (nejedou naplno, mám je jako rezervu), skoro jako nové.

• Citovat
  • Upravit
69023
7.2.13 23:26

@Billi beru :lol: Jednu kalhotkovou Anavy na snapku za jednu novou bambusouvou LL? Az prijdou, dam vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 23:28

@ugluk bezva :palec:

• Citovat
  • Upravit
7297
8.2.13 10:31

Ugluk, dej sem odkaz na ty LL jaký sis objednala, se pokochám. a jaký mají míry vaše dítka, Bili a ugluk :mrgreen: když jim ty bamboolíky tak pěkně sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.2.13 11:02

@tinuš třeba tady:
http://www.papilios.eu/?…[fulltext]=little+lamb
Kdybys měla zájem, tak ty svrchňáky a kapsovky budu ještě nové prodávat za lepší cenu :mrgreen:

Dcera má odhadem (za 14 dní jdeme na roční kontrolu) tak 78 cm a 9,5 kila. Bambooliky mám od jejích 7 m, to měla 73 cm a 7,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
8.2.13 12:35
@ugluk píše:
@tinuš třeba tady:
http://www.papilios.eu/?…[fulltext]=little+lamb
Kdybys měla zájem, tak ty svrchňáky a kapsovky budu ještě nové prodávat za lepší cenu :mrgreen:Dcera má odhadem (za 14 dní jdeme na roční kontrolu) tak 78 cm a 9,5 kila. Bambooliky mám od jejích 7 m, to měla 73 cm a 7,5 kila.

no tak to má moje Baru skoro stejně jako tvoje v 7 m. tak uvidíme, dáme Baru ještě pár set gramů a budou jí lépe.
a ty je jako koupíš zkusíš a když ti nebudou vyhovovat, tak je prodáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.2.13 12:50

@tinuš ne, objednala jsem čtyřbalení, protože vyšlo cenově za kus líp, ale rovnou vím, že mi budou stačit jedny, takže ty ostatní prodám zcela nedotčené, ani neprané.
S těma Bamboolikama uvidíš, ono kolikrát to není ani tak o váze a výšce, jako třeba i o tom, jak je to dítě celkově tvarované, jak má silná stehýnka, jak je v pase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.2.13 13:15

@tinuš syn měl v 10 měsících, kdy jsme s Bamboolikama začínali, 78 cm a 9,25 kg a teď má 10,5 kg a 83 cm a sedí mu o poznání lépe.

• Citovat
  • Upravit
7297
8.2.13 16:33

Hmm bára má pas vosí mi přijde, tož si počkáme.
Ugluk, jsou docela levný ty LL, třeba ta Micro za 254,– já jsem ulítlá na heboučký plenky. ale nevím jestli není lepší ten bambus kvůli savosti, no ale píšou že by se dala dát i na noc…
na bazaru jsem koupila tots bots a totální hrubáky, takže jsem je ani nepoužila a hned poslala dál. jako to bych si nedala na zadek ani já natož miminku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.2.13 18:38

@tinuš já nakoupila jen bambusový, prostě myslím, že pro učůraný dítě nic nesaje tak jako bambus. Jinak Tots Bots mám (flexitots a bamboozle) a nedám na ně dopustit, tak možná jsi narazila na nějaký opotřebený nebo nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
8.2.13 18:44

Ugluk, tohle bylo bambusové froté a to prostě hrubne. jednu totsku doma mám asi tu fluffle nebo jak se to píše, nevím co to je, dostala jsem ji a ta je pořád jemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
8.2.13 18:47

Takže jsi koupila tyhle, mě nějak nešel předtím ten tvůj odkaz spustit…
 LL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.2.13 18:58

Jo, tuhle. Dnes přišly a vypadají výborně, ale tak uvidíme, jak se osvědčí v praxi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí