Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Billi tak to je fajn. Mně se líbí, jak reagují na připomínky zákazníků. První plenu jsem koupila v září na veletrhu, druhá se ke mně dostala někdy v listopadu a už byla inovovaná. A teď další inovace ve formě těch protizipů, to je fakt super!
Tak kdybyses chtěla té Anavy kalhotkové zbavit, dej vědět, ráda bych ji aspoň vyzkoušela
Ale nová se mi pořizovat nechce. Dcera má teď nějakých 9,5 kila, tipuji.
Já právě to protíkání kolem stehýnek teď s majitelkami řeším, jsou moc hodné a ochotné. Jiank my na noc máme jedině kalhotové plenky od anavy a na to vlňáčky disana, malej má 16 měsíců a jsou mu pořád hezky, takže za mě jsou perfektní, to anavy easy byly spolehlivý tak do devíti měsíců malýho, pak se z nich staly dobrý průtokáče, takže leží v šuplíku a čekají na narození druhé ratolesti, akorát nevím, co bude Emička říkat na to, že ji dám plenku s autama nebo maskáčovou, ostatní jsou naštěstí neutrální ![]()
@Billi píše:
@Verunka.T co poradily Tobě?
taky mi poradily zmenšit o jednu velikost, ale teď mám zase jiný problém, ty patentky zapnuté moc nedrží a rozepínají se
@Verunka.T to bych zkusila zreklamovat. Máme 5× svrchňáky a na 4 drží jak helvétská víra a na těch 5. ani náhodou. Teď to už neřeším, protože je syn velkej a druhorozeně prostě doroste.
Ona mi jedna z majitelek říkala, že je to značka spíš na větší děti, protože sama má velké syny. Prý ty první byly ještě o mnoho větší a postupně zmenšují.
Já ty první měla překřížené sucháče poměrně dlouhou dobu a když to porovnám s těmi nejnovějšími, tak jsou o dost větší. Máme troje různé.
Já jsem je právě pořídila proto, že jsou na větší a sama jsem je nezmenšovala, přišlo mi, že sedí dobře, ale prý je potřeba, aby plenka pořádně držela na zadečku. No asi jim napíšu a stejně je tam pošlu. Máme i jedny svrchňáčky swadlebees, nevím přesně jak se to píše a na těch teda patentky taky skoro nedrží, takže jsou odložené ve skříni, za cenu kolem 400 se to vyplatí. Jinak chci od bambooliku pořídit i nějaké ty noční plenky, jste s nimi holky spokojené? anavy kalhotkový zůstanou pro mladší, jak se nám v srpnu narodí a syn bude mít ty bambooliky
Tak výborně
,takže jakmile na ně našetřím, tak je hned objednávám, jen by mohli vymyslet víc vzorů
Ahoj holky,
tak jsem se, i díky téhle diskuzi, taky rozhodla pro plenku bamboolik
Dnes jsme jí konečně vyzkoušeli a malý jí okamžitě pěkně pokřtil
Musím teda říct, že mě příjemně překvapila, protože ani při náloži neprotekla. A to jsem jí ani nezmenšovala (přišlo mi, že sedí dobře a to má malý jen 64cm a 7,2kg)
I když na zadečku jí má trochu větší, tak jí možná zkusím příště zmenšit ![]()
Billi a dáváš do těch nočních bamboolíků ještě vkládačku navíc, nebo stačí ta, co je v té plence?
@Billi snapka nevadí, jestli je ve slušném stavu, písni SZ ![]()
@Verunka.T já měla problém s jednou patentkou, přišla mi trochu vyviklaná, tak jsem paní psala a odpověděla mi, že tohle prostě jejich patentky dělat nesmí, že musí držet pevně a přežít i zacházení ne zrovna v rukavičkách, takže je to stopro na reklamaci a mám je hned poslat zpět.
Jinak noční plenka super, super savá! Mám bez vkládačky, ale má kapsu, takže do ní nacpu na třetiny vícevrstvou a vydrží bez problémů celou noc.
@ugluk díky moc, já už jsem jim psala, takže se nějak domluvíme a pošlu jim je na reklamaci, ten jeden patentek z řady se i špatně zacvakává a oba drží špatně, takže se rozepínají.
K té noční plence, v ceně není žádná vkládačka? Já jsem pochopila, že je
@ugluk a ještě, jak dlouho trvalo vyřízení reklamace?.
Jinak teda děvčata, už jsem myslela, že mám plenkovou závislost dávno za sebou, už jsem ani nic moc nedokupovala a najednou je tady bamboolik a já v tom zase lítám, to bude mít manžel zase radost ![]()