Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69023
7.2.13 13:21

@Billi tak to je fajn. Mně se líbí, jak reagují na připomínky zákazníků. První plenu jsem koupila v září na veletrhu, druhá se ke mně dostala někdy v listopadu a už byla inovovaná. A teď další inovace ve formě těch protizipů, to je fakt super!

Tak kdybyses chtěla té Anavy kalhotkové zbavit, dej vědět, ráda bych ji aspoň vyzkoušela :lol: Ale nová se mi pořizovat nechce. Dcera má teď nějakých 9,5 kila, tipuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.2.13 13:24

Já právě to protíkání kolem stehýnek teď s majitelkami řeším, jsou moc hodné a ochotné. Jiank my na noc máme jedině kalhotové plenky od anavy a na to vlňáčky disana, malej má 16 měsíců a jsou mu pořád hezky, takže za mě jsou perfektní, to anavy easy byly spolehlivý tak do devíti měsíců malýho, pak se z nich staly dobrý průtokáče, takže leží v šuplíku a čekají na narození druhé ratolesti, akorát nevím, co bude Emička říkat na to, že ji dám plenku s autama nebo maskáčovou, ostatní jsou naštěstí neutrální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 13:31

@ugluk mám na snapku, syn má 10,5 kg a 83 cm, takže poměrně hubenej…

• Citovat
  • Upravit
Billi
7.2.13 13:31

@Verunka.T co poradily Tobě?

• Citovat
  • Upravit
1746
7.2.13 14:07
@Billi píše:
@Verunka.T co poradily Tobě?

taky mi poradily zmenšit o jednu velikost, ale teď mám zase jiný problém, ty patentky zapnuté moc nedrží a rozepínají se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 14:11

@Verunka.T to bych zkusila zreklamovat. Máme 5× svrchňáky a na 4 drží jak helvétská víra a na těch 5. ani náhodou. Teď to už neřeším, protože je syn velkej a druhorozeně prostě doroste.
Ona mi jedna z majitelek říkala, že je to značka spíš na větší děti, protože sama má velké syny. Prý ty první byly ještě o mnoho větší a postupně zmenšují.
Já ty první měla překřížené sucháče poměrně dlouhou dobu a když to porovnám s těmi nejnovějšími, tak jsou o dost větší. Máme troje různé.

• Citovat
  • Upravit
1746
7.2.13 14:31

Já jsem je právě pořídila proto, že jsou na větší a sama jsem je nezmenšovala, přišlo mi, že sedí dobře, ale prý je potřeba, aby plenka pořádně držela na zadečku. No asi jim napíšu a stejně je tam pošlu. Máme i jedny svrchňáčky swadlebees, nevím přesně jak se to píše a na těch teda patentky taky skoro nedrží, takže jsou odložené ve skříni, za cenu kolem 400 se to vyplatí. Jinak chci od bambooliku pořídit i nějaké ty noční plenky, jste s nimi holky spokojené? anavy kalhotkový zůstanou pro mladší, jak se nám v srpnu narodí a syn bude mít ty bambooliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 14:33

@Verunka.T naprosto spokojená. Vydrží celou noc (13 hodin).

• Citovat
  • Upravit
1746
7.2.13 14:53

Tak výborně :-),takže jakmile na ně našetřím, tak je hned objednávám, jen by mohli vymyslet víc vzorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
7.2.13 15:05

Ahoj holky,
tak jsem se, i díky téhle diskuzi, taky rozhodla pro plenku bamboolik :kytka: Dnes jsme jí konečně vyzkoušeli a malý jí okamžitě pěkně pokřtil :mrgreen: Musím teda říct, že mě příjemně překvapila, protože ani při náloži neprotekla. A to jsem jí ani nezmenšovala (přišlo mi, že sedí dobře a to má malý jen 64cm a 7,2kg) :lol: I když na zadečku jí má trochu větší, tak jí možná zkusím příště zmenšit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
7.2.13 18:36

@Billi Nechceš ty Anavy prodat? Měla bych ZÁJEM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.2.13 18:56

Billi a dáváš do těch nočních bamboolíků ještě vkládačku navíc, nebo stačí ta, co je v té plence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
7.2.13 19:20

@Billi snapka nevadí, jestli je ve slušném stavu, písni SZ ;)

@Verunka.T já měla problém s jednou patentkou, přišla mi trochu vyviklaná, tak jsem paní psala a odpověděla mi, že tohle prostě jejich patentky dělat nesmí, že musí držet pevně a přežít i zacházení ne zrovna v rukavičkách, takže je to stopro na reklamaci a mám je hned poslat zpět.

Jinak noční plenka super, super savá! Mám bez vkládačky, ale má kapsu, takže do ní nacpu na třetiny vícevrstvou a vydrží bez problémů celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.2.13 19:40

@ugluk díky moc, já už jsem jim psala, takže se nějak domluvíme a pošlu jim je na reklamaci, ten jeden patentek z řady se i špatně zacvakává a oba drží špatně, takže se rozepínají.

K té noční plence, v ceně není žádná vkládačka? Já jsem pochopila, že je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.2.13 19:43

@ugluk a ještě, jak dlouho trvalo vyřízení reklamace?.

Jinak teda děvčata, už jsem myslela, že mám plenkovou závislost dávno za sebou, už jsem ani nic moc nedokupovala a najednou je tady bamboolik a já v tom zase lítám, to bude mít manžel zase radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí