Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69028
7.2.13 19:50

@Verunka.T tak teď už si nepamatuju - týden, dva? Tím, že jsem měla plen dost, jsem na to nijak dramaticky nespěchala.
A jo, plenková závislost je nekončící :lol: Ono hlavně potřeby dítka se časem mění, takže já furt obměňuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 19:54

@Verunka.T dovycpávám, protože tam je jen jedna cca čtyřvrstvá a moje dítě spí 13 hodin s jednou pauzou na UM, takže musí zvládnout cca 0,5 litru.
Novější design mají jednu plínu všitou a u té starší byla vlažená jedna dlouhá.

Jinak oni jsou fakt hodně fajn - majitelky. Mně uznaly reklamaci jen na to, že mi protýkal ve starém vzoru…

• Citovat
  • Upravit
7297
7.2.13 21:46

Já jsem právě chtěla vyzkoušet anavy PUL na patentky, Bili ty ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
7.2.13 21:48
@ugluk píše:
A už mají svrchňáky protizipy? Já mám ještě starou verzi bez, ale prý tam byly nově přidány, což mě potěšilo.
Jinak já začala používat někdy při 7,5 kilech zmenšené o jednu velikost, tak od 9 už je má nezmenšené, ale sednou jí pěkně.
Anavy Easy mi zoufale protékala, tak šla pryč, po obyč kalhotkové sice taky šilhám, ale zas ta cena, tak čekám, jestli se někde objeví něco bazarového. Jenomže to je jednorázové, Bamboolik může měnit jen ta jádra. A svrchňáky zůstávají na víc použití, což jsem u té Anavy Easy opět neměla, ta měla zevnitř látku, takže jak počůrala vnitřek, musely se prát i svrchňáky. Ale to bych přežila, spíš mě fakt štvalo, že to byla snad jediná látková plína, která mi kdy neudržela kakání a pustila ho kolem snad všemi možnými otvory :)

taky čekám na bazarovou anavy PUL kalhotky, ale ještě jsem nenarazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
7.2.13 21:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 21:54

@tinuš mám jedny PUL Anavy a jednu kalhotkovou. Ani jedna mě nenadchla. U PULky mi silně chybí křidýlka. Častěji protýká, máme ji u babičky jako rezervní. A kalhotková je menší, tak ji dávám na odpolední spaní, kdy se nehýbe.

@Fikta já zmenšovala, když začalo protýkat. Přijde mi, že když to nemá přiléhající přesně na zadeček, tak protýká. Možná i tím, že to je kluk a bimbá mu tam pindík, tak se vyčurá vedle :nevim: Plus je i rozdíl u pohyblivého a nepohyblivého dítěte.

• Citovat
  • Upravit
7297
7.2.13 22:04
@ugluk píše:
@tinuš
http://www.modrykonik.cz/…tkove-pleny/
http://www.modrykonik.cz/…u/pul-anavy/
http://www.modrykonik.cz/…ikostni-pul/

děkuju, tyhle jsem viděla, jenže dvoje jsou bílé, u toho jednoho inzerátu je cena 320 a nové barevné stojí 339, takže nic moc uspora… a ty jedny barevné je cena 310 takže taky nic moc… to už bych si asi koupila nový… :nevim: jako ty bílý za 250 jakž takž, ale já radši barevný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
7.2.13 22:05

Bili a ty křidýlka by mi taky u těch PULek anavy chyběly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
7.2.13 22:20

Tak to jo ;) Ja vubec netusim, kolik stoji novy, ale pote, co mi protekly ty easy, tak uz maximalne kalhotkovou, svrchnaku mam dost. Na kalhotkovy pliny miluju Bambooliky a Tots Bots a na vicevrstvy Bambooliky a Bum Genius, nic jinyho prakticky nedavam. Ted jsem objednala nejaky Little Lamb, tak jsem zvedava, tech jsem vzala vic, protoze to vyslo cenove mnohem lip, ale rovnou nepouzity nejaky prodam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 22:22

@ugluk svrchňáky?

Mně se nejvíc osvědčily Bambooliky, Thirsties a Imse Vimse.

• Citovat
  • Upravit
69028
7.2.13 22:27

@Billi jo, svrchnaky. Thirsties jsem mela na malinkou a teda strasne rychle z ni vyrostla, tu jsem ted prodala. IV mam AIO, ale tak nejak tvarove z ni zcela unesena nejsem. Jo, holt kazdy dite je tvarovany trochu jinak, no :) Pohybliva je ta nase divozenka fest, ale treba ty Anavy Easy ji protejkaly, i kdyz jen lezela v autosedacce vajicku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 22:30

@ugluk IV mám i AIO, ale mně se líbí a vyhovujou.
Plus mám ještě Sweet Monkey a to je teda fakt hrůza :zed:
Anavy Easy mu protýkaly taky…

• Citovat
  • Upravit
69028
7.2.13 22:47

Na Sweet Monkey nejak nemam odvahu vzhledem k jejich zvlastni povesti. Ale tak co, Sketch maji povest tisickrat horsi a jak to tak sleduju, furt se prodavaji ve velkym.
Jako ja tu ty Anavy nechci v nejmensim pomlouvat, vetsina lidi na ne peje chvalu a jak pisu, kalhotkovku bych rada zkusila, ale proste ten jejich AIO system zrovna memu diteti zoufale nesednul. Jsou jako Bambooliky oboje ryze cesky a to je mi fakt sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.13 22:51

@ugluk mně je kupovala mamka. Ale fakt k nim mám silně rozporuplný vztah, ale co, na ranního bobáka jdou :mrgreen:
Věřím, že Anavy mnoha dětem sednou, ale za mě fakt ne. Mám vyzkoušené skoro všechno (AIO, kalhotkové i PUL) a prostě ne.
Mě teď třeba lákají Little Lamb kalhotkové, protože bych potřebovala nějaké super držáky na cestování. Ale u chlapa mi to už neprojde.

• Citovat
  • Upravit
69028
7.2.13 22:57

@Billi ja jsem taky velky experimentator :) Ale teda mama by mi nic nekoupila, ta si doted klepe na celo. Naopak dedecek kdyz hlidal, tak povida - ty papirovy pliny uz mi nedavej, ja s tim neumim, to do tech latkovejch se bali vyrazne lip :)
Ja ted prave objednavala ty kalhotkovy LL a svrchnaky, jsem fakt zvedava, protoze dite dospelo do stadia, kdy zacina fest curat (ja vim, ze jeste bude mnohem hur), no vzala jsem toho povicero a zaplatila chlapovou kartou a odprisahla mu, ze toho vetsinu zase rozprodam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí