Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
9.2.13 22:02
@tinuš píše:
tak růžový :mrgreen: no a jak fungujou? vejdou se do nich bambulíky?Příspěvek upraven 09.02.13 v 17:56

Jaké Bambooliky myslíš? Noční? :think:

• Citovat
  • Upravit
69030
9.2.13 22:07

Hele, ja jsem fakt velice, velice racionalne zamerenej inzenyr, technik. Muj muz totez. Ale kdyz moje dite dva dny nekaka, tak bez diskuze verime na jakousi vyssi moc a balime ji bud do bambooliku nebo tots bots svrchnaku s londynskym potiskem, protoze u tech je ucinek naprosto spolehlivej :nevim: Jeste spolehlivejsi nez svestky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
9.2.13 22:22

Jo a jinak k LL (ac by to bylo na jinou diskuzi) - kalhotkovka fakt super, mekkoucka, navic je v ni takova chlupata separacka, to teda nevim, jestli davaji bezne, protoze se prodava zvlast, ale me ji v te sade dali. Sala uz po prvnim vyprani uzasne. Svrchnaky pres ni skvele sedly, jsou teda sirsi, takze myslim, ze treba na vicevrstve budou bambooliky mnohem lepsi, ale na kalhotkovku sedla moc pekne. Myslim, ze na bamboolika nocniho sedne pekne taky. Z ceho jsem ale unesena, je ten jejich hybrid AIO/kapsovka. Teda, sice myslim, ze uz ji nebude mit mnoho dalsich mesicu, protoze z ni urcite vyroste driv nez z bamboolika (u toho nemam pochyb), skoda, ze jsem ji nemela na mensi ditko, protoze saje neskutecne, na to, ze je to prakticky mikrovlakno (thirsties mikrovlaknova vkladacka nepobrala nic)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.2.13 10:05

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda se svrchní kalhotky bamboolik dají použít i na klasickou čtvercovou plenu na novorozenecký sklad nebo na kalhotkovou plenu jiné značky? zvažuji koupi této značky, ale chci to takto kombinovat. moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.2.13 10:48

Lenšes, čtvercovky nepoužívám, ale na jiné kalhotkovky všemožných značek je používám běžně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.2.13 11:00

@lenšes novosklad uz nepouzivam, ale sedi na sklad ma draka.

• Citovat
  • Upravit
7297
10.2.13 12:15
@ugluk píše:
Jo a jinak k LL (ac by to bylo na jinou diskuzi) - kalhotkovka fakt super, mekkoucka, navic je v ni takova chlupata separacka, to teda nevim, jestli davaji bezne, protoze se prodava zvlast, ale me ji v te sade dali. Sala uz po prvnim vyprani uzasne. Svrchnaky pres ni skvele sedly, jsou teda sirsi, takze myslim, ze treba na vicevrstve budou bambooliky mnohem lepsi, ale na kalhotkovku sedla moc pekne. Myslim, ze na bamboolika nocniho sedne pekne taky. Z ceho jsem ale unesena, je ten jejich hybrid AIO/kapsovka. Teda, sice myslim, ze uz ji nebude mit mnoho dalsich mesicu, protoze z ni urcite vyroste driv nez z bamboolika (u toho nemam pochyb), skoda, ze jsem ji nemela na mensi ditko, protoze saje neskutecne, na to, ze je to prakticky mikrovlakno (thirsties mikrovlaknova vkladacka nepobrala nic)…

tou aio kapsovkou myslíš tuhle
aio
asi ne co, to není kapsovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.2.13 12:20

@tinuš tuhle:
http://www.modrykonik.cz/…e-nepouzite/
On je to takovej hybrid AIO/kapsovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.2.13 15:52

@ugluk tak jsem taky koukala na ty AIO od litlle lamb a zarazilo mě, že je doporučeno je prát jen na 30 stupňů, jinak vypadají moc lákavě, ovšem ta prací teplota mě odrazuje.Je vůbec normální, prát plenky jen na třicet? já peru všechny na 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.2.13 16:37

@Verunka.T já k nim dostala návod k údržbě na tři strany A4 :lol: A píšou tam - doporučujeme praní na 30-40, je sice možno je prát i na 60, ale snižuje to jejich životnost (což bude dle mého u všech plen). Dál píšou v naprostém klidu, že když jsou jen počůrané, tak klidně prát na 30 s normálním oblečením, protože moč je sterilní, pokakané prý taky klidně na 30, ale už jen samostatně, protože to bakterie nezničí, tak ať se neznečistí ostatní prádlo :think: Já teda nevím, už rok peru veškerý plíny pouze s plínama a pouze na 60 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.2.13 18:47

@ugluk já teda nevím, peru plínky jen na šedesát, u všech co máme bylo doporučeno je na těch 60 prát, mě přijde, že když se vyperou na 30 nebo 40,tak nebudou pořádně vypraný a prát počůraný s ostatním oblečením, to se mi taky moc nelíbí, a taky, jak je budu třídit, pokakaný normálně do kýble s víkem v koupelně a počůraný normálně do prádelního koše? to si teda nedovedu představit, já se právě raděj plenkám, který se nedají prát na 60,vyhýbala a prát je nadvakrát, to mi přijde taky nepraktický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
10.2.13 18:52

Holky začínám mít pocit, že bára má na ten ten bílý okraj u bambooliků nějakou alergii… :( poprvé je dneska měla déle, to znamená nepokakala je do 10 minut po přebalení a i v nich spala no a když jsem jí rozbalila, tak se drbala jak blázen a červený fleky.
ten okraj je flís co? tak že by měla alergii na flís? setkali jste se s tím osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.2.13 19:01

Verunka, jasně, já prostě i ty LL budu prát na 60, prostě plína to má vydržet a hotovo a že bych ji prala s dětským oblečením na 40, když je „jen“ počůraná, tak to fakt ne ;)

Tinuš, hm, no flís je v podstatě umělina, tak možný je všecko :? Můj chlap třeba flís nesnáší na dotek, teda nic to s ním nedělá, ale prý je mu to hrozně nepříjemný. Mně se naopak ten flís u bambooliků moc líbí, že je pěkně měkký a neotlačuje, ale dcera na něj reakci nemá :nevim:

Příspěvek upraven 10.02.13 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.2.13 19:06

My jsme se taky s reakcí na flís nikdy nesetkali a to jsme první měsíce používali jako svrchňáčky flísáčky, ale možný je všechno, nebo se mohla třeba spotit? nebo třeba reakce na prací prostředek? kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
10.2.13 19:48

No spotit se mohla, ale to už se mi spotila hodněkrát a tohle neměla. takovéhle příznaky měla jednou když jsem neprala v dětském prášku, a už delší dobu peru v lovele a dneska toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí