Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
17.3.13 08:33
@barbara21 píše: :srdce: :srdce: http://www.nejenprodeti.cz/…e-barvy-1220pak jsou ještě o krapet dražší a ty jsou z egyptské bavlny :palec: právě že ty hle se neshrnují a to malá je drak. Vkládačka je tak velká jak si jí ohneš v ohybu..

Barbara můžu tě poprosit o info o plenkách z odkazu. Na wbu píšou, že při přebalení se mění jen ta vkládačka. To ta horní vrstva co je u zadečku není mokrá?
:think: s látkovkama chci teprve začít, tak bych chtěla vybrat nějaké dobře sající, ideálně aby se daly snadno prát a sušit v sušičce a nedělající velký zadeček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 09:11

Potřebovala bych vědět, jestli ta tvarovaná vkládačka je dost velká na to, aby udržela hovínko a nepustila ho na svrchňáky. Syn nikdy neměl zrovna tuhý bobky a třeba dávat mu jen čtvercovku na rovno vůbec nehrozilo. V podstatě používáme je kalhotkovky (popolini onesize)a svrchňáky. Bambooliky se mi líbí, že je to přebalování jednodušší - jen jeden kus na oblíkání, místo dvou a je to variabilní, rozkládací, ale nemám na to pořizovat patery svrchńáky, kdyby je pokaždé pokadil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
19.3.13 09:21

Takhle - je to zatím největší vkládačka (nejširší, prostě vyplňuje celé kalhotky), co jsem kdy viděla. Ale když se zadaří, tak naše holčička prokaká na svrchňáky i kalhotkovku. Ale jo, dost nehod to zachytí, ale mám jedny kalhotky a troje jádra a kalhotky peru téměř pokaždé, jak už jsem tu psala dřív, dcerka si pro kakání vbrala zrovna tyhle a minimálně jeden z těch tří pokusů uteče. Ale zatím jsem nenašla plínu, která by tomuhle zabránila, hlavní je, že se to nedostane na oblečení. A oni teda naštěstí nekakají při každém přebalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.3.13 10:28

@marieka kdyz ma tuhos a prebalim hned, tak pohoda, ale vetsinou se nepovede a leti i svrchnaky.

• Citovat
  • Upravit
39
19.3.13 10:33

No syn právě kadil asi 5X dnně :D a i teď ve dvou a půl letech většinou 2X. popolinky to většinou udrží, i když samozřejmě taky se zadaří. Já bych ty Bambooliky chtěla hlavně na druhý, tak počkám, třeba bude mít tuhoše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
19.3.13 10:45

No, naše holčička teda tuhoše nemá ani plně na pevné stravě. 5× denně to měla tak nějak do půl roku, než najela na příkrmy (to jsem B. ještě neměla), teď už jen tak 1× maximálně, ale stejně si to vždycky schová na bambooliky :-) Popolinku mám jednu a taky čas od času proteče. Teda už to samozřejmě není tekutá vaječina, ale dostane se to všude možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 12:31

Tak aspoň netrpí na zácpy :D Díky. Asi zůstanu u popolinek. Vyjde mě to levněji a je to jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
19.3.13 12:47

Jo, dobrej přístup :-)
Tak jestli máš nakoupenou zásobu plen, který ti vyhovujou, je celkem zbytečný přesedlávat na jiný, to je jasný. Jenom teda ještě - v porovnání s tou mou popolinkou teda bamboolik výrazně víc nasaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 13:32

Mám tu něco po synovi a svrchňáky od Mka. Na novoška mám čtvercovky, a pak potřebuji právě dokoupit buď popolinky nebo něco jinýho. Ty po synovi byly z druhé ruky a už se sypou a mám jich málo. jenže já zas nemám ráda, když mám kažou plínu jinou. Potřebuju jeden systém :D. Jen s tou savostí jsi mě teď zase nahlodala. je pravda, že popolini nejsou nijak extra savé (přidávám teda do nich vždy ještě nějakou vkládačku, třeba bambusouvou čtvercovku na osminy). No nevím, nevím :D Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 13:36

Jsem to napsala trochu zmateně. prostě: na novoška chci používat čvercovky, na trochu větší pak buď popolini (něco mám plus sadu dokoupit, ale zase mám už svrchňáky)nebo teda přejít na něco jinýho, pohodlnějšího, nejspíš ty bamboolik. jen se bojím, kolik by mě ta výbava zase stála, když bych asi potřebovala víc svrchnáků kvůli tomu kakání…Sadu nových onesize rainbow teď můžu koupit na 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
19.3.13 14:47

Tak teď koukám, co stojí sada rainbow, tak v podstatě za cenu 10 kalhotkových + 1 svrchní Popolini koupíš tři malé sady Bamboolik, kde budou 3 svrchňáky a 9 vnitřních, tak to vyjde podobně. ale jak budeš mít kakací dítko a jestli mu to proteče nebo ne, samozřejmě těžko říct. S tou savostí je to ale jednoznačné, popolini jsou bavlna a bamboolik bambus.
Ale jinak asi neporadím, já naopak mám skoro každou plenu jinou a baví mě to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 15:50

AAAA, tohleto se nedá rozhodnout! :D Já mám možnost koupit je teď levněji, za těch 2500, proto to řeším teď, jinka mám ještě spoustu času - druhátko je ještě v břiše :D. Možná se prostě odhodlám koupit jednu batolecí řadu a vyzkouším ještě na starším synovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
19.3.13 17:04

Nedá, no :lol: Bambooliky ty tři sady by stály 2625, pokud dobře počítám:
http://www.bamboolik.cz/…stovaci-sada
Ale fakt neporadím, mně popolinka k srdci nikdy nijak extra nepřirostla, bambooliky určitě ano, ale prostě každé dítě i máma je individuální :-) Na druhou stranu tohle není žádná časově omezená supercena, takže klidně můžeš za 875 zkusit jednu sadu, když nebude vyhovovat, pošleš v klidu dál, a když jo, tak další dokoupíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.3.13 17:34

To bych vzala asi rovnou batolecí(ta je zas o něco dražší). No uvidím, jestli se odhodlám ;) Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.4.13 07:54

Ahoj, za dva měsíce čekáme miminko, mám v plánu látkovat a chtěla bych si do výbavičky pořídit na zkoušku i pár kousků Bamboolika. Dívala jsem se na jejich základní pleny

http://www.bamboolik.cz/…kladni-pleny

to jsou kalhotky, na které se už nedávají svrchňáky, že? Chtěla bych se zeptat, jestli bych při menším znečištění mohla měnit jen ty savá jádra:

http://www.bamboolik.cz/…nitrni-plena
http://www.bamboolik.cz/…ladaci-plena

Kdybych plínku měnila max. co dvě hodiny, tak jaké máte zkušenosti, jestli by vkládací pleny čůrání mohly udržet a zůstaly by svrchní kalhotky na další použití? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí