Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69023
2.1.14 12:22

Blbe, peru svrchnaky :? Ale neni to jen zalezitost bamboolika, mne vajecina protejkala na vsecky typy plen i svrchnaku (ale zase ven na obleceni uz ne, na rozdil od jednorazovych plen), kakala snad 5× denne, takze jsem tocila desatery svrchnaky :zed: Ale to je fakt extrem, no :lol: S prikrmama se to hodne zlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.1.14 12:35

Tak to jsem rada, že nejsem sama :) Taky pořád peru. ale nevadí mi to až tak..jen jsem si říkala jestli nedělám něco špatně. a máš pravdu, že do oblečení mi to nikdy nejde jako u papírovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
4.1.14 14:17

Tak jsem zas tady a mám dotaz :mavam: jak je to s bamboolikem na noc? Stačí mít PUL kalhotky s batolecí plenkou uvnitř a vloženou noční vkládačku k tomu? Zatím jsem to objednala takto ale dočetla jsem se, že je lepší mít noční plenu a ktomu nejlépe vlňáčky, že jsou nejprodyšnější.
Neptám se na savost pleny, ale na tu prodyšnost. Že prý PUL není na noc dobrý, přitom já myslela, že PUL je prodyšný i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
4.1.14 22:41

No, dcera je x mesicu pres noc v PULu a zadnej problem, ale ona nijak citlivej zadecek nema, opruzena byla za 22 m sveho zivota jednou. Ja na vlnacky nikdy nemela odvahu, cimzto je nezatracuju, ale od zacatku jedeme v PULu a furt si myslim, ze je to mnohem prodysnejsi nez jednorazovky.
Co se savosti tyce, zalezi na veku a ucuranosti ditete, parmesicni by sle meho stacil obyc batoleci bambolik, 22mesicni dovycpavam i jejich nocni plenu, ale drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
4.1.14 22:42

@janicka.ocet ja mam na noc nocni plenu a PUL svrchnaky a myslim, ze je to v pohode. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
5.1.14 14:25

Děkuji, mně právě nahodaly na ty vlňáčky, že jsou prodyšnější. To je logické, tak přemýšĺím, že na noc jedny pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
5.1.14 15:07
@ugluk píše:
No, dcera je x mesicu pres noc v PULu a zadnej problem, ale ona nijak citlivej zadecek nema, opruzena byla za 22 m sveho zivota jednou. Ja na vlnacky nikdy nemela odvahu, cimzto je nezatracuju, ale od zacatku jedeme v PULu a furt si myslim, ze je to mnohem prodysnejsi nez jednorazovky.
Co se savosti tyce, zalezi na veku a ucuranosti ditete, parmesicni by sle meho stacil obyc batoleci bambolik, 22mesicni dovycpavam i jejich nocni plenu, ale drzi.

A můžu se zeptat, jak se pečuje o noční kalhotkovou plenu bamboolik? Normálně ráno sundám a celou hodím do kýble a další noc dám novou? Mám v ní jen tu základní všitou plenku. Zítra dorazí, tak ať vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
5.1.14 21:35

@janicka.ocet ono to jinak nejde, je po cele noci tak procurana, ze ji hodim do kyble s ostatnimi pocuranymi plenami a normalne dohromady peru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.1.14 21:40

Holky, měníte při přebalování jen vloženou plenku nebo celý vnitřek svrchňáčků? Já přebaluji cca po 2-2,5hodinách a vždycky je to durch mokrý.. tak se jen ptám, jestli malej moc nečůrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.1.14 21:41

@janicka.ocet taky to hodím do kýble a peru se všemi ostatními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
5.1.14 21:59

Menim vsecko, ale me 22mesicni dite cura opravdu fest :) Kdyby byla jen lehce navlhla ta vkladacka, teoreticky by se dala vymenit jen ta, ale to jsem teda jeste nezazila, pouzivam je od nejakych 7 mesicu, tusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.1.14 22:36

@ugluk ja jsem myslela, ze budu menit ty vkladacky jen :D tak tech mam vic nez tech zakladnich.Tak si to budu muset dokoupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
5.1.14 23:01

@Michala23 no neboj, ony se hodi na dovycpavani treba pak tech nocnich nebo misto jedne batoleci dve male pres sebe… Popr. az ti zacne chodit ditko na nocnik, tak jen na ty drobne nehody a ucurnuti to taky bude v pohode. Teoretizuji, moje dite zatim nocnik vytrvale bojkotuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.1.14 09:02

Tak včera mi dorazil Bamboolik a jsem trochu v rozpacích. Jako vše super, ale jak jsem chtěla pleny vyprat a odcvakávala jsem vkládačku od té velké pleny, tak mě napadlo, jestli za chvilku ty patentky nezlikviduju, když to tak budu dělat skoro každý den…jeden se dokonce odchlípnul, asi blbě našitý. Stejně tak u svrchních kalhotek, jak se nacvakávají plenky. Doufám, že se to poddá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
8.1.14 09:16

Nezlikvidujes, rvu to temer nasilim prakticky denne. Jo, moje prvni bamboolikove kalhotky mely patentek vadny, takze se casem opravdu utrhnul, ale vyrobce to bez nejmensi diskuze uznal jako svou chybu a dostala jsem kalhotky nove. Ted uz mam dvoje a pet jader (batolecich tripatentkovych) a pouzivam vse intenzivne vic jak rok a oboje drzi velice pevne, i kdyz se pri odepinani ten patentek jakoby napne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí