Bamboolik pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69023
25.12.13 11:43

@Michala23 máš nějaké jiné malé vkládačky? Já to udělala tak, že jsem v dceřiných nějakých 7 měsících (to měla kolem 8 kil) koupila rovnou batolecí, ale tak do cca 10 m tam místo dlouhé batolecí vkládačky používala jen některou z jiných obyč vkládaček, co jsem doma měla, jen tam byla volně položená, ale nepřiplá na patentek, což ničemu nevadilo. Pokud jiné nemáš, asi bych u čtyřměsíčního přeci jen koupila půl napůl normální/batolecí, protože ty batolecí jsou opravdu extra savé a taky objemnější, takže bych je dávala třeba jen na delší cesty, procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.12.13 11:53

@Michala23 Klidně bych koupila ty s batolecí plenou. Pokud je obřík, asi by ty základní neměly smysl. My máme teda pro půl roční holčičku jen ty základní, ale nevadí mně častěji přebalovat. Nebo můžeš dokoupit pár těch základních vložek, mají je myslím v balení po pěti a řekla bych, že bys je mohla, až bude malej vělší používat ještě jako vrstvu navíc k těm batolecím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.12.13 14:34

@ugluk Právě žádné jiné nemám :( jsem úplný začátečník :) nebo teda ne..jedu ve čtvercích, ale chtěla bych něco „lepšího“ :)
@vasa13 to bude asi nejlepší..koupím základní pleny s batolecí plenkou a nějaké základní si dokoupím. A později tím třeba vycpu.
Asi to bude nejlepší nakombinovat.. jsem z toho trošku podivočelá..je toho tolik :)

Moc vám děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.12.13 06:33

Ahojky holky, mám v plánu pořídit standartní sadu bamboolik, myslíte že neprohloupím? chtěla bych kombinovat s jednorázovkama a klasika čč(mám asi 40ks) dokud mi bude tohle schnout, časem ale asi něco ještě přikoupím :palec:
Myslíte, že i tak se to pořád ekonomicky vyplatí?
díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
28.12.13 08:25

@Boudice23 Také se mi líbila. Psala jsem mail do Bamboolika a paní mi odepsala, že pokud mám doma dost čtvercovek, tak ať si pořídím i jejich vícevrstvé pleny. že je to levnější a když budou protékat, tak do nich vložím svoje čtvercovky. Takže to asi nějak nakombinuji. Poprosím ji o sestavení sady cca do 4tis z kalhotkových plen a vícevrstvých a uvidím jak se mi bude sada zamlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.12.13 11:35

@Michala23 no já do toho chci taky zainvestovat tak 4tis, s tím že čtvercovky mám. asi si objednám tu sadu :-) tam to vyjde za fajn cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
2.1.14 08:10

Ahoj je pravda, že svrchní kalhotky Bamboolik jsou menší než ostatní kalhotky jiných značek? Že nesednou větším dětem? Vydrží opravdu až po no´čník nebo na jak velké děti vám vydržely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
2.1.14 08:41

@janicka.ocet spis naopak, jsou nadherne velike a myslim, ze by u nich byl trochu problem na hodne male miminko. Ale ja je miluju i pres ty nejobjemnejsi nocni kalhotkovky na 22mesicni dceru ;)
Jinak co se tyce hodne velikych svrchnaku, mam jeste rada treba TotsBots vel. 2, ale ty zase sednou nejdriv tak od 8 kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
2.1.14 08:45
@ugluk píše:
@janicka.ocet spis naopak, jsou nadherne velike a myslim, ze by u nich byl trochu problem na hodne male miminko. Ale ja je miluju i pres ty nejobjemnejsi nocni kalhotkovky na 22mesicni dceru ;)
Jinak co se tyce hodne velikych svrchnaku, mam jeste rada treba TotsBots vel. 2, ale ty zase sednou nejdriv tak od 8 kil.

Děkuji, já mám právě bamboolíky objednané a kamarádka mě trochu vyděsila…zas to nebylo nejlevnější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
2.1.14 08:53

@janicka.ocet jak mas velke dite (predpokladam, ze na fotce je tvoje)? Fakt je, ze dcera rozhodne neni zadny obrik, ale zcela prumerne batole sveho veku, ale vazne bamboolikove pleny radim k tem vetsim a verim, ze ji jeste dlouho vydrzi. Teda radsi bych verila, ze driv bude chodit na nocnik, ale to je bohuzel zatim v nedohlednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
2.1.14 09:01

No mám velké dítě. Má skoro 4 měsíce, 68 cm a 7 kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
2.1.14 09:08

@janicka.ocet jo, to je dobry, ta nase nemela o moc min (ted jsem koukla do prukazky a ve 4 m mela 6,8), nastesti ten rust potom teda zpomalila, jak se zacala poradne hybat :mrgreen: Porizovala jsem nekdy kolem jejich 8 kil a jeste hodne dlouho zmensovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
2.1.14 09:09
@ugluk píše:
@janicka.ocet jo, to je dobry, ta nase nemela o moc min (ted jsem koukla do prukazky a ve 4 m mela 6,8), nastesti ten rust potom teda zpomalila, jak se zacala poradne hybat :mrgreen: Porizovala jsem nekdy kolem jejich 8 kil a jeste hodne dlouho zmensovala.

Tak super, uf, se mi ulevilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
2.1.14 11:30

@janicka.ocet To není veliké dítě, my ve třech měsících 5,73 kg a 63 cm. Jejím tempem to tedy budeme mít ve 4 měsících taky :mrgreen: Já používám jen bambooliky ale mám pro srovnání i plenkovku se svrchňákama, a bamboolik jsou větší. Taky nám od narození moc neseděli, ještě ve 4 a půl kilech mi přišli na bříšku volnější, takže bych se velikosti nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.1.14 11:45

Hoky jak to řešíte s kakáním? syn má 3,5 měsíce a ta vaječina mi vždycky hrkne až to svrchňáčků :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí