Banánový sunar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
4.11.10 12:54

Poki, zkouseni me zatim nevyslo draho, vetsina mých kamaradek ma normalni deti co piji sunar, nebo nutrinol nebo hami. Tak jsem si vzala vzorek. V lekarne mi pani rekla, že mi nebude pro par korun objednavat vzorky. Bohužel u nas v Ricanech je lekarna jen pro otrle jedince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
4.11.10 12:59
janik73 píše:
Poki, zkouseni me zatim nevyslo draho, vetsina mých kamaradek ma normalni deti co piji sunar, nebo nutrinol nebo hami. Tak jsem si vzala vzorek. V lekarne mi pani rekla, že mi nebude pro par korun objednavat vzorky. Bohužel u nas v Ricanech je lekarna jen pro otrle jedince

Jejda, tak u nás to problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
4.11.10 13:04

jo, banánovej sunar pije a je úplně normální, jen voní.koupila jsem na netu v akci 6+1zdarma a krabice mi vyšla o dost levněji než v krámu

http://eshop.lekarnakuklik.cz/…00g-akce-6-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.11.10 13:30
Jania píše:
Zdravím!
Krmíte někdo ty vaše drobečky banánovým sunarem? To moje zlatíčko nic jinýho nechce ani náhodou, pokusy o pomalé ředění normálním sunarem také neúspěšné. Je mi ten sunar nějak nesympatickej, ale zase si říkám, to by ho nevyráběli ne:)? Máte s tím někdo zkušenost? Může se s ním krmit pravidelně a dlouhodobě?Děkuju mooooc :kytka:

Naše malá pije banánový sunar ( jedlńou prubla omylem vanilku a také jí šmakoval)..
Nějak nechápu v čem vězí tvá nesympatie a proč by se s ním nemohlo krmit dlouhodobě??
Jasně, že je nezávadný a ničemu to nevadí - vždyt je to jen příchut :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.11.10 13:45

tak super,to jsem chtěla slyšet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.11.10 14:58

Zdravím vás všechny.Můj poznatek je starý zhruba 3roky.Dcera také nadevšechno milovala banánový sunar a banánovou sunarku.Nic jiného nechtěla a ostatní příchutě skončily u prasete v korytě.Ale je to jako u nás,když budeme jíst a pít pořád to samé,jednou se nám to přejí.Po určité době,zhruba kolem 1roku stačilo pouze vidět bílou lahev a byl konec.Dost dlouho nechtěla jíst ani obyčejnej banán.Začala ho jíst až po druhém roce.Sice neškodí,ale raději bych to střídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.11.10 12:12

Ahoj,my už vyzkoušeli snad všechny mlíka od Nutrilonu,Bebu,Sunar a ted máme Hami a můžu říct,že Sunar se mi ze všech zdá nejlepší,at už normální nebo banánový.Synovi ten banánový moc chutnal a vrátíme se k němu,jako nejhorší se mi zdá Nutrilon,k tomu když jsem si čuchla,tak smrděl strašně uměle,ale Sunar opravdu hezky voní,tak jako mléčně…já mlíko nepiju,ale na tohle jsem i měla chut.
Takže nevidím důvod mu nedávat banaánový Sunar,když mu chutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.11.10 21:56

Tak si porovnej chutove i cichove Sunar s Nutrilonom. Uvidis, ze Sunar narozdil od Nutrilonu po mlece i voni! 8-o

Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.11.10 22:07

Ahoj, nemusis se bat.
Slozeni je totozne se Sunar Complex a prichute jsou zcela prirodni. Bananovy je ochucen susenym bananem (praskem)+ ban.aroma, vanilkovy je ochucen jak bananovym praskem, tak prirodni vanilkou. U Sunar 24 kakao je odtucneny kakaovy prasek a u Sunar 24 jahody je barva dana praskem z cervene repy.
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.7.13 19:35

Holky chtěla jsem se zeptat, malý má roček, ráno a večer ještě kojím, chtěla bych mu zkusit dát Sunar, ale chtěla jsem se zeptat, kolikrát za den, ráno jak vstane a pak večer jak půjde v 8 spát..ale on se budí i v noci asi 2 krát, to mám podávat čaj? nebo zase Sunar??? prosím poraďte děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.10.13 19:22

Ahoj, chci se zeptat, jestli bananovy sunar chutna stejne preslazene jako ryzova bananova kase sunarka na dobrou noc? Nebo to ma jinou chut? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
25.10.13 19:27

Banánovou kaši od Sunarky jsem nezkoušela, ale sunar UM je sladší, než ostatní mlíka a i ten banánovej je sladší. mě ale přeslazenej nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
25.10.13 19:32

@Carmen6 oba mi přijdou stejně sladké. Kaši jsem nezkoušela, používám jiné ze zdravé výživy

• Citovat
  • Upravit
492
25.10.13 20:28

Tak my teď omylem koupili vanilkovej sunar, normálně používáme ten bez příchutě a žádná výrazná změna to nebyla, ani nebyl sladší než ten obyč., tak předpokládám, že ani ten banánovej nebude sladší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.10.13 20:41

Ahoj, všechny tři sunary mi přišli skoro stejné, jen ty ochucené hezky voněly, dcera nedělala mezi nimi žádné rozdíly, teď už máme sunar 4 taky v pohodě :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová