Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, můžete doporučit banku, ktera bude fungovat na nebude mě neustále kvůli něčemu šikanovat? Mám Komerčku, a pohár trpělivosti už začíná přetékat. Dnes přišel e-mail, ať se dostavim na pobočku kvůli výměně platební karty, ze prej mám ke svému účtu vydaný špatný typ a když si ji nenechám vyměnit, tak mi ji zpoplatni ![]()
Už mě to fakt nebaví. Predtim mě sikanovali kvůli opětovnému dodání dokumentu k účtum, jsou akorát neschopní a k nicemu
tak jsem si ulevila a teď vyvstava otázka, kterou? Aby to nebylo z blata do louže, že ![]()
To není sikana, ale obchodni podmínky. Nechces, jdi jinam. 🤷♀️
Jinak nepotrebuju žádné uvery ani další služby od nich, mám tam opravdu jen běžný účet plus dětské úcty
a nejsou schopni v pořádku vést ani to.
@Oli.Lyon píše:
Já jsem si tu kartu nevystavovala, nýbrž oni, tak co jsem porušila ![]()
@Semtex píše:
Ahojky, můžete doporučit banku, ktera bude fungovat na nebude mě neustále kvůli něčemu šikanovat? Mám Komerčku, a pohár trpělivosti už začíná přetékat. Dnes přišel e-mail, ať se dostavim na pobočku kvůli výměně platební karty, ze prej mám ke svému účtu vydaný špatný typ a když si ji nenechám vyměnit, tak mi ji zpoplatniUž mě to fakt nebaví. Predtim mě sikanovali kvůli opětovnému dodání dokumentu k účtum, jsou akorát neschopní a k nicemu
tak jsem si ulevila a teď vyvstava otázka, kterou? Aby to nebylo z blata do louže, že
Mám snad všechny banky vs bankovní licencí v republice, kromě těch největších zmetků kostlivců ( KB, ČSOB a ČS) a kromě hypotéky jsem nikdy na žádné pobočce nebyla. S Komerčce zmar!, taky mi tam sr.ali, neskutečně.
Jinak mi nejvíc vyhovuje Airbank, pak Reiffka.
@Lama Lama airbank, vidíš ta mě nenapadla, a přitom je známá
díky za tip ![]()
Máme v rodině Airbank, Equ a Fio. Všechny jsou úplně v pohodě. Jen pozor na ty dětské účty. Možná budeš mít problém s jejich zrušením. Dcera měla dětský účet ve Spořitelně, rušení šlo nakonec hladce, ale jen díky tomu, že jí už bylo patnáct a měla občanku.
@Semtex píše:
Ahojky, můžete doporučit banku, ktera bude fungovat na nebude mě neustále kvůli něčemu šikanovat? Mám Komerčku, a pohár trpělivosti už začíná přetékat. Dnes přišel e-mail, ať se dostavim na pobočku kvůli výměně platební karty, ze prej mám ke svému účtu vydaný špatný typ a když si ji nenechám vyměnit, tak mi ji zpoplatniUž mě to fakt nebaví. Predtim mě sikanovali kvůli opětovnému dodání dokumentu k účtum, jsou akorát neschopní a k nicemu
tak jsem si ulevila a teď vyvstava otázka, kterou? Aby to nebylo z blata do louže, že
A nevydali ti tu kartu za nějakých podmínek, které momentálně nesplňuješ? Většinou to bývá nějaký konkrétní měsícní příjem nebo zůstatek na úctu v určité výši. Podobné podmínky pro některé typy kart má nastavená většina bank.
No asi záleží co od té banky očekáváš. Komercka je teda znama tím, že je snad nejhorší. Já léta byla spokojená s raifkou, ale poslední dobou už mě štvou taky. Muž má Fio a celkem spokojenost, akorát mají na můj vkus min přehledné internetové bankovnictví.
@ivašot. Hele já nevím, ale nemám nějakou nadstandardní, navíc hospodařim porad stejně plus minus, rodicak mi tam chodí ve stejné výši už přes rok a čtvrt a vzpomněli si až teď ![]()
@Kriss Tina píše:
No asi záleží co od té banky očekáváš. Komercka je teda znama tím, že je snad nejhorší. Já léta byla spokojená s raifkou, ale poslední dobou už mě štvou taky. Muž má Fio a celkem spokojenost, akorát mají na můj vkus min přehledné internetové bankovnictví.
Skoro nic
aby účet fungoval a neprudili mě ![]()
@inkakřivák píše:Asi tak.
Kterákoliv krom spořitelny a komercky.
@Oli.Lyon píše:
Ne, je to parta dementů nejvetší. Kluk si chtěl koupit za peníze na účtu notas. Jak o kohoutkovi s slepičce… Přes aplikaci to zaplatit nešlo, prý musíme přes internetové bankovnictí. Tam řekl, že nemáme oprávnění, je třeba zavolat na telefonní bankovnictví… Ani houno…Musíme na pobočku. Na pobočce, že to taky poslat nejde, že to musíme vybrat v hotovosti, ale mají rozbitou pokladnu, musíme na jinou pobočku. Na jiné pobočce řekli, že mi peníze nevydaj, že musíme požádat soud!!! ( jako 7 tis!, to víc stát prosvítí a protopí na soudním stání
). Kecaj, protože to není pravda. Nakonec to vysolili… V návalu zuřivosti jsem chtěla zrušit účet… To nejde, podpisy obou rodičů ( se divim, ženechtěli i prababičky a sestřenice ze čtvrtého kolene
) a jedině na mateřské pobočce. No nic, dosáhli svého, účet tam je dál. Ale jestli tam někdy dítě pošle byt jen jedinou korunu někdy do KB, tak ho vydědím! Reklamu jim dělám, kudy chodim.
Taky jsem od KB prchla, a to byla moje úplně první banka, kde si mě zaháčkovali. Jsem už asi 15 let u Airbank a spokojenost, nikdy jsem tam kvůli ničemu nemusela ![]()
Airbank. Nula pruzeni, vse online, prehledny bankovnictvi, za ty roky, co ji mam, mi ani jednou nevolali, natoz, aby me hnali na pobočku. ![]()