Banka, která klienty nešikanuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
30.4.22 00:31
@topazio píše:
Ještě ta kráva z pobočky, která je ve městě ze mě málem udělala zlodějku. Prý jestli nechci ty peníze synovi ukrást. :pocitac: Vždyť ani nic vybrat nemohu. Nikdy bych synovi neukradla ani korunu. Chtěla jsem jen nahlásit, že jsem teď poručník účtu já, jelikož jeho otec zemřel.

Nejsem teda zastance psani stiznosti, ale kdybych byla na tvem, miste tak by se me to velmi dotklo a bud by byla hadka hned na miste, nebo stiznost urcite. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
30.4.22 00:53

Air bank ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4946
30.4.22 01:04

No, a existuje ještě vůbec nějaká banka, která má potvrzovací SMSky nezpoplatněné? Protože ty, co mám, přešly na potvrzování plateb v apkách, jinak za SMS to stojí aspoň 2,50. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
30.4.22 01:24

Fio ani Airbank SMS zpoplatnit nechtějí a jejich apku nemám. Do apky mě nutí Raifka, že když ji nebudu mít, budu platit za vedení účtu :jazyk: Takže jsem si ji nainstalovala na tablet a budu ten účet rušit. Byli to nýmandi před lety, teď to akorát upgradovali. Buďto bude po našem (a našim klientům to tak vyhovuje, takže to tak musí vyhovovat i vám) nebo budete platit jak mourovatá za všecko. No nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.4.22 07:55
@dreamis píše:
Nejsem teda zastance psani stiznosti, ale kdybych byla na tvem, miste tak by se me to velmi dotklo a bud by byla hadka hned na miste, nebo stiznost urcite. :cert:

Už je to déle, co se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
30.4.22 08:33
@Jeremi píše:
No, a existuje ještě vůbec nějaká banka, která má potvrzovací SMSky nezpoplatněné? Protože ty, co mám, přešly na potvrzování plateb v apkách, jinak za SMS to stojí aspoň 2,50. :nevim:

V čsob je mám taky zadarmo. Akorát mi to poslední dobou v bankovnictví hází zprávy „nechcete si nainstalovat naší supr aplikaci?“ „opravdu si nechcete nainstalovat aplikaci?“ „psali jsme vám, zda si nechcete nainstalovat naší aplikaci, řeknete nám, proč jste si ji ještě nenanstalovala?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
30.4.22 08:57

Bacha na AirBank, nemají pokladny, takže pokud budete chtít vybrat anebo vložit peníze, tak jenom přes bankomat! Pokud klient nemá platební kartu, třeba u spořícího účtu, tak má smolu a zůstane mu jedině převod. U MBank je to ještě horší, tam s hotovosti neumí pracovat vůbec, takže vložit peníze na účet lze jenom převodem a vybrat přes bankomat. Tohle jsou ale zkušenosti staré pár let, třeba to už nějak změnili.

Edit: Tak MBank už prý také zavádí vkladové bankomaty, kterých je zatím jako šafránu, ale pokladny stále nemá a mít asi nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.4.22 10:48
@jege píše:
Bacha na AirBank, nemají pokladny, takže pokud budete chtít vybrat anebo vložit peníze, tak jenom přes bankomat! Pokud klient nemá platební kartu, třeba u spořícího účtu, tak má smolu a zůstane mu jedině převod. U MBank je to ještě horší, tam s hotovosti neumí pracovat vůbec, takže vložit peníze na účet lze jenom převodem a vybrat přes bankomat. Tohle jsou ale zkušenosti staré pár let, třeba to už nějak změnili.Edit: Tak MBank už prý také zavádí vkladové bankomaty, kterých je zatím jako šafránu, ale pokladny stále nemá a mít asi nikdy nebude.

Me na tomto neprijde nic spatneho, s bankomatem se nikdo nehada a nedela chyby. Zadne papirovani proste vyberu, nebo vložím. Staci jeden me meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
30.4.22 10:53
@dreamis píše:
Me na tomto neprijde nic spatneho, s bankomatem se nikdo nehada a nedela chyby. Zadne papirovani proste vyberu, nebo vložím. Staci jeden me meste.

Chyby dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
30.4.22 11:03
@Zumpa píše:
Chyby dělá.

Fakt? O tom jsem jeste neslysela. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
30.4.22 11:05
@dreamis píše:
Me na tomto neprijde nic spatneho, s bankomatem se nikdo nehada a nedela chyby. Zadne papirovani proste vyberu, nebo vložím. Staci jeden me meste.

No nevím, nechtěl bych vkládat 100 - 200 tisíc někde na ulici a když se někde stane chybička, pak zdlouhavě prokazovat, kdo má pravdu. Na pokladně je to diskrétnější a jistější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14613
30.4.22 11:30

Tak zatím asi ve výběrovém řízení vítězí Fio, kontaktovala jsem Fio a airbank s dotazem, zda jsou schopni zařídit k sobě převod jako mého běžného účtu, tak dětských účtu, Fio odepsalo rychle, stručně a jasne, ze podle kodexu mobility lze převést i dětské ucty a Airbank mi napsala sáhodlouhy e-mail o typech účtu pro děti a ze se mam na další věci ty jejich virtuální asistentky “Anety” :roll:, ale o převodu, což bylo to hlavni, co mě zajímalo, ani slovo :nevim:. Tak tam cicham cicham problém. Do komercky už běhat nechci, chci, aby to zařídili sami v nové bance na základě plné moci😄 a navíc Fio pobočku máme blíž než airbank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14613
30.4.22 12:03

@jege tak nevím kde bych sebrala 100000 nebo 200000 cash, takže tenhle problém se mě asi úplně netýká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
30.4.22 12:43

Podle mě jde třeba o tržby z obchodu. Já jako „normální člověk“, ač platbu cash preferuji, jsem taky v ruce měla víc jak dvacet litrů výjimečně a vklad na účet v hotovosti jsem v životě nepotřebovala, ale umím si představit, jak se obchodníkovi nechce nést týdenní tržbu v tašce a cpát to tisícovku po tisícovce na ulici do bankomatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14613
30.4.22 12:45

@ugluk tak to je jasný, ze tržby asi nikdo nebude ladovat do bankomatu na ulici :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová