Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Semtex píše:
To snad není možný, to je jak z minulého stoletítakže kdo se přestěhuje, musí je pak třeba 500 km daleko, aby se zeptal na konto Beruska? Paneboze
![]()
Město naštěstí není daleko. Ale tenkrát jsme žili v sousedním městě a když bylo synovi rok a půl, tak jsme si koupili byt v sousedním městě.
@topazio to je naprosto strašný
hele já nechám převést i ty dětské účty, napsala jsem dotaz na Fio, zda to lze, a odepsali celkem rychle, ze v rámci kodexu mobility klientů lze dětské úcty převádět podobne jako klasické běžné ucty. Možná ve finále vážně půjdu tam, ale porad zvažuji i tu Airbank ![]()
Jinak mám Poštovní spořitelnu od roku 1997 a nikdy jsem žádné problémy neměla. Žádné nevyžádané nabídky nebo arogantní chování jsem nezažila.
@Semtex píše:
@topazio to je naprosto strašnýhele já nechám převést i ty dětské účty, napsala jsem dotaz na Fio, zda to lze, a odepsali celkem rychle, ze v rámci kodexu mobility klientů lze dětské úcty převádět podobne jako klasické běžné ucty. Možná ve finále vážně půjdu tam, ale porad zvažuji i tu Airbank
Ještě tenkrát i ta ženská na mě vyjela, že má můj bratr u nich hypotéku. Vždyť já jsem s bratrovou hypotékou neměla nic společného. Podle čeho si mě s bratrem spojila?
Příspěvek upraven 29.04.22 v 19:18
@Semtex píše:
@topazio to je naprosto strašnýhele já nechám převést i ty dětské účty, napsala jsem dotaz na Fio, zda to lze, a odepsali celkem rychle, ze v rámci kodexu mobility klientů lze dětské úcty převádět podobne jako klasické běžné ucty. Možná ve finále vážně půjdu tam, ale porad zvažuji i tu Airbank
Jejich chování je otřesné. ![]()
@topazio píše:
KB jsou šmejdi.
Potřebovala jsem něco kvůli spoření Beruška (účet je syna). Byla jsem na podočce a tam mě paní za přepážkou vyhodila a řekla, že mám jít na pobočku, která je blíže mému bydlišti. A tam mě taky s prominutím vyfakovali, že mám jít do KB, kde byla účet Beruška zřízen. Účet byl zřízen v jiném městě. Založil ho po narození otec syna. Na účet se mohu ptát jen ve městě pobočce, kde byl účet založen.
Naprosto hrozné chování i na telefonní lince, tak jsem tento problém zavolala.
Musím jet na tu pobočku, kde byl účet zřízen a tam si zažádat o převedení dokumentů ve městě, kde žiji (na místní pobočku). Tohle se snad v jiné bance neděje.
No, přesně! A to ještě budeš muset čekat na písaře, který spis opíše a pak dostavník, kterým to převezou. Ten jezdí jen jednou na jaře a dvakrát v létě. ![]()
@Lama Lama píše:
No, přesně! A to ještě budeš muset čekat na písaře, který spis opíše a pak dostavník, kterým to převezou. Ten jezdí jen jednou na jaře a dvakrát v létě.
Jestli vůbec. ![]()
@topazio píše:
Ještě ta kráva z pobočky, která je ve městě ze mě málem udělala zlodějku. Prý jestli nechci ty peníze synovi ukrást.Vždyť ani nic vybrat nemohu. Nikdy bych synovi neukradla ani korunu. Chtěla jsem jen nahlásit, že jsem teď poručník účtu já, jelikož jeho otec zemřel.
NO, já taky. Zpronevěřit 7tis., který jsem tam beztak poslala já, že jo. Uáááá.
@Lama Lama píše:
NO, já taky. Zpronevěřit 7tis., který jsem tam beztak poslala já, že jo. Uáááá.
Všude v KB zaměstnávají čarodějnice. Neskutečná arogance.
@lucad77 píše:
Taky tak. Jsem tam roky a v pohodě.
A tedy když si vezmu, co jsem vsechno provadela s hypotekou a se vsim mi vysli vstric…
@Enyky_Benyky no to koukám, me nikdo nevola a cislo stejny, ale jakých je stejně poslala hned někam, se s nikým necrcám.. tak třeba proto nevolaj
@topazio píše:
Všude v KB zaměstnávají čarodějnice. Neskutečná arogance.
Jojo, jsem tam jednou přijela s kočárkem, protože jsem změnila mobil a potřebovala nový kód pro mobilní banku. Vzadu v bance je přepážka/pokladna a baba jak mě videla, ze jsem si dovolila tam přijet, na mě začala hulakat přes půl banky “co potřebujete”, tak jsem řekla, ze jenom drobnost, ten kód, a ona “a vy nejste objednaná? Musíte se objednat”, na to ja “ne nejsem objednaná”, ona “tak to musíte přijít jindy, tady nemůžete cekat”, načež jsem si už odignorovala, sedla si a cekala, až bude nějaká přepážka volna
a za chvilku jsem to vyřídila. Ale co to jako mělo bejt jsem fakt nepochopila8o chtěla jsem pak ještě dite provokativně nakojit přímo před tou pokladnou, ale nakonec jsem to neudělala, nechtěla jsem ji přivést infarkt
![]()
Řeším něco podobného, neboť mě neskutečně - a opravdu to jinak nelze říct - nasrala - a ne poprvé - UniCredit. Do Air, Fio, mBank, ČS a ČSOB rozhodně nejdu.
@Zumpa píše: Řeším něco podobného, neboť mě neskutečně - a opravdu to jinak nelze říct - nasrala - a ne poprvé - UniCredit. Do Air, Fio, mBank, ČS a ČSOB rozhodně nejdu.
jak to, že tě to nechalo napsat nas.rala ? máš nějakou protekci?