Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@Lama Lama Musis tučně nasrala
tučně jde všechno? nasrala
@martina.se moje mamka má taky komercku a nic, a mě furt buzerujou ![]()
@Lama Lama píše:
jak to, že tě to nechalo napsat nas.rala ? máš nějakou protekci?
Protekci nemám
Buď musíš změnit typ písma viz @j.a.n.i1, nebo nějaké písmeno nahradit jiným, podobným, z jiné sady - jestli máš PC s Windows, tak spusť charmap.exe a listuj.
Já jsem hodně spokojená s Bankou Creditas, ale mají málo poboček. Byla jsem u Monety a v pohodě, mám Fio, Reifku a Airbank a jsem spokojená u všech.
@Halibar píše:
Já jsem hodně spokojená s Bankou Creditas, ale mají málo poboček. Byla jsem u Monety a v pohodě, mám Fio, Reifku a Airbank a jsem spokojená u všech.
Creditas je OK, Trinity je OK. Já dokonce nemám problémy s KB.
Chtěl jsem založit účet u Fio, jenže jsem narazil na arogantní a blbou ambasadorku Renaultu, takže Fio jako broker padl, už mě tam nikdy nedostanou. Navíc tahle banka si sponzoringem ČSSD přišla velmi podivně k licenci.
@Zumpa tak takhle daleko do toho nevidím, já jsem si ji pořídila kvůli výhodné lokalitě bankomatu a účet jsem zakládala se známým…
@Zumpa píše:
Creditas je OK, Trinity je OK. Já dokonce nemám problémy s KB.
Chtěl jsem založit účet u Fio, jenže jsem narazil na arogantní a blbou ambasadorku Renaultu, takže Fio jako broker padl, už mě tam nikdy nedostanou. Navíc tahle banka si sponzoringem ČSSD přišla velmi podivně k licenci.
Trinity nemá apku a prepisujou se kódy. To samý JaT. To mi neba.
Mám už přes 20 let čsob, naposledy jsem byla na pobočce asi před 5 lety. Všechno vyřizuju on-line, založení termíňáku, účtu pro nezletilého syna… V lednu jsem přes bankovní identitu založila on-line účet v KB a zatím mi nevolali ani jednou.
@Lucy75 píše:
KB mě štvala poplatky, je zbytečně drahá a nepružná..
x let mám FIO, která je tu na rohu, ale nemusím tam klidně i více let, vše si řeším přes net, za mne tedy i-banking boží včetně možností investic do podílových listů bez poplatků a vše zadáčo,
platím si tedy o své vůli jen cca 49kč/měs (dříve 25) cestovní pojištění, které mi pokryje celou rodinu na dovčia jelikož za hranice jezdíme často i třeba na pár dní, tak je to naprosto luxusní cena
je to včetně zavazadel, úrazů apod.
A navíc, pokud jezdíš do zahraničí jenom jednou ročně, tak si to lze těsně před dovolenou aktivovat a hned po ní zrušit, takže zaplatíš jen 49 Kč za měsíc, max. 98 Kč za 2 měsíce, pokud dovolena vyjde na přelom 2 měsíců. Absolutní luxus 49-98 Kč za cestovní pojištění na zahraniční dovolenou pro celou rodinu!
![]()
@topazio píše:
Ještě ta kráva z pobočky, která je ve městě ze mě málem udělala zlodějku. Prý jestli nechci ty peníze synovi ukrást.Vždyť ani nic vybrat nemohu. Nikdy bych synovi neukradla ani korunu. Chtěla jsem jen nahlásit, že jsem teď poručník účtu já, jelikož jeho otec zemřel.
@Lama Lama píše:
Trinity nemá apku a prepisujou se kódy. To samý JaT. To mi neba.
Kody? Jako QR? Apku ani nechci, respektive chci vícefaktor bez aplikace v telefonu.
@ivašot. píše:
Mám už přes 20 let čsob, naposledy jsem byla na pobočce asi před 5 lety. Všechno vyřizuju on-line, založení termíňáku, účtu pro nezletilého syna… V lednu jsem přes bankovní identitu založila on-line účet v KB a zatím mi nevolali ani jednou.
Mám taky ČSOB a jsem spokojená, akorát poslední dobou mě furt pruděj, že mám chodit do internetového bankovnictví přes nějakou jejich aplikaci a nenechají si vysvětlit, že nemám chytrý telefon a nechci ho. ![]()
@jege píše:
A navíc, pokud jezdíš do zahraničí jenom jednou ročně, tak si to lze těsně před dovolenou aktivovat a hned po ní zrušit, takže zaplatíš jen 49 Kč za měsíc, max. 98 Kč za 2 měsíce, pokud dovolena vyjde na přelom 2 měsíců. Absolutní luxus 49-98 Kč za cestovní pojištění na zahraniční dovolenou pro celou rodinu!![]()
https://www.fio.cz/…ni-ke-kartam
jasný..
my bydlíme u hranic s Polskem a nedaleko i Slovenskem a jezdíme třeba do Maďarska, Polska, Slovenska celkem běžně, takže mně se to vyplatí hradit celoročně.. Když jsem dřív vyřizovala na týden běžné pojištění před cestovku nebo naši pojišťovnu, tak jsem na tom s celou rodinou nikdy nebyla levněji než 600Kč, spíš o dost víc.. takže tohle pojištění ke kartě pro all-family pokládám fakt za naprosto super produkt, navíc jsme to už v Itošce předloni využili a proplatili mi léky z tamní lékárny za dva litry, čili jakoby mám 4 roky placení pojištění de-facto za zadáčo ![]()