Banka, která klienty nešikanuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14619
29.4.22 13:50

Holky navnadily jste mě na tu airbank, kouknu se co nabízejí, až bude chvilku klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14619
29.4.22 13:51

@Lama Lama tak to je dost úlet tedy 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.4.22 13:51

Mbank, Airbank, Fio…z Mbank prilezitostne zavolaji s nejakou „skvelou nabidkou,“ jinak o nich v zasade „nevim,“ na pobocce jsem byla jednou za x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
29.4.22 13:55

Tak ja tedy nemam sebemenší problem ani s tou spořitelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.4.22 13:56

Equa bank :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
29.4.22 14:14

Airbank rozhodne nikdy jsem nebyla na pobočce nikdy mě nikdo nevolal takže jsem spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.22 14:16

Ja resim posledni dobou to same. Jsem X let u csob a cca posleni rok me neskutecne stvou. Mam to jako ty, posilam tam penize, nic po nich nechci, ale vecne neco nefunguje..
Divala jsem se na netu a nejspis pujdu taky k airbank. Nejvic se mi libi jejich sporici obalky. To je neco pro me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14619
29.4.22 14:17

@smutný.smajlík jo přesně, taky poslední rok porad něco, nevím, co to je, už mi dochází nervy :lol: asi se chtějí zbavit neperspektivnich klientů? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24840
29.4.22 14:22

KB mě štvala poplatky, je zbytečně drahá a nepružná..
x let mám FIO, která je tu na rohu, ale nemusím tam klidně i více let, vše si řeším přes net, za mne tedy i-banking boží včetně možností investic do podílových listů bez poplatků a vše zadáčo,
platím si tedy o své vůli jen cca 49kč/měs (dříve 25) cestovní pojištění, které mi pokryje celou rodinu na dovči ;) a jelikož za hranice jezdíme často i třeba na pár dní, tak je to naprosto luxusní cena
je to včetně zavazadel, úrazů apod.

Příspěvek upraven 29.04.22 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
29.4.22 14:23

Soucítím s tebou, mně tohle dělala Raifka. Poté, co mě potřetí za dva měsíce hnali na pobočku kvůli nějaké ptákovině… na místě jsem zjistila, že deset let po svatbě mají v některých částech systému stále mé rodné jméno. A původní adresu. Okamžitě jsem zrušila. Po pár letech končila ING, kde jsem měla nějaké peníze, nabídli mi převod do Raifky. I dala jsem jim šanci podruhé. Založení účtu jenom na pobočce? Už během úvodní schůzky jim povídám, že jsem od nich před pár rokama zdrhla, protože mě furt honili na pobočku a chtěli platit za každou kravinu. Kdepááák, my jsme se už hodně zlepšili! Aha, vy nemáte tohle a tohle… no tak to budete muset na pobočku! Jo a pokud si do mobilu nenahrajete tohle a tohle, tak je internetové bankovnictví z počítače zpoplatněno :mrgreen:

No nic, Airbank mám taky, tam fakt neprudí. Ale nalákali mě na báječný úrok na spořáku a nedlouho poté mi sdělili, že pokud pětkrát měsíčně nezaplatím kartou, dají mi na spořáku úrok čistou nulu. Akort já mám u nich jen ten spořák a z něj fakt kartou pětkrát do měsíce platit nehodlám. Jako běžný účet asi fajn.
Ten už mám ale léta letoucí u Fio a tam neprudí taky a na pobočce jsem snad v životě nebyla a za vedení účtu zdarma a internetové bankovnictví nic nechtějí, to mi vyhovuje maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.4.22 14:25

Čsob, komercka a sporka nejhorsi banky, snazi se dostat jen lidi na pobocku, aby si je tam pani za stolkem hezky zpracovala. Airbank me nenahaneli nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.4.22 14:40

Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety :nevim:
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
29.4.22 14:49

U té Airbank je super, že nic nenutí.. Takže v internetovém bankovnictví jen jedna reklama na třeba půjčku, že na ni dosahuju a za jakých podmínek a pokud si nepřeju, pokračuju na rychlý přehled a šmitec.. pohoda klííídek.. Vyřídila jsem si kartu i účet přes poštu :) Nikam jsem nemusela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.4.22 15:05
@lachtanice86 píše:
Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety :nevim:
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku

Mě volají min. 1× ročně, kvůli hledání, kde ušetřit. No, vloni mě ty jejich levnější energie přišly hodně draho. Holt za blbost se platí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.4.22 15:32

Mám FIO a vůbec o nich nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie