Banka, která klienty nešikanuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
29.4.22 15:36

Jo, teď jsem si s Komerčkou taky naběhla :roll: Běžný účet mám roky, tam si větší problémy nevybavuju. Ale teď jsem u nich měla začít čerpat hypotéku (schválenou už ji mám rok) a hrozný…neskutečný průtahy z jejich strany, přehazovali si mě jak horký brambor a nakonec to po několika dnech završil totálně arogantní mail „ředitele pobočky“…a to mi šlo jen o info, jak doložit potřebné dokumenty, jestli musím na pobočku nebo to jde on-line. Každopádně tímto ta sranda neskončila. Když jsem vše doložila a měli poslat peníze, tak telefon a že žádné peníze posílat nebudou, protože dle smlouvy s developerem se peníze měly poslat do 14dnů…jako bych to nevěděla a jako kdyby to celou dobu nezdržovali sami :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
29.4.22 16:04
@lachtanice86 píše:
Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety :nevim:
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku

Vsichni ne, ja jsem taky se Sporkou spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56109
29.4.22 16:07

Airbank, J&T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
29.4.22 16:36

Mám Mbank /naprosto bezproblémová/ a Monetu /menší výhrady, ale musím zatím zůstat kvůli hypo/. Ex má Spořku a naprosto bez problémů. Ale platí, na rozdíl ode mně. Jinak je spokojen, na pobočku rozhodně nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
29.4.22 17:17

Máme v rodině ČSOB a nikdy nikoho z nás nenaháněli na pobočku. Ale máme jen běžné účty.
Edit. jedna se o poštovní spořitelnu, ale dnes je to tak propojený, že to beru jako jednu banku.

Příspěvek upraven 29.04.22 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
29.4.22 17:33

@AnnieTRoj no, to já taky😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
29.4.22 18:36

Já mám už přes 15 let KB a nikdy žádný problém. :think: Volali mi akorát v lednu, že jestli bych nechtěla kontokorent. Stačilo říct, že děkuji, nemám zájem.
Jinak kolegové a známí si chválí právě tu, již zmiňovanou AirBank. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
29.4.22 18:50

@Hotaru já je mám už skoro 20 let a poslední dva roky mě obtěžují skoro porad a teď už to byla fakt poslední kapka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
29.4.22 18:53
@j.a.n.i1 píše:
Tak ja tedy nemam sebemenší problem ani s tou spořitelnou.

Taky tak. Jsem tam roky a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
29.4.22 18:54
@lachtanice86 píše:
Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety :nevim:
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku

Mám podobnou zkušenost. Mně ČS vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
29.4.22 18:56
@Anik píše:
Mám Mbank /naprosto bezproblémová/ a Monetu /menší výhrady, ale musím zatím zůstat kvůli hypo/. Ex má Spořku a naprosto bez problémů. Ale platí, na rozdíl ode mně. Jinak je spokojen, na pobočku rozhodně nechodí.

Já u Spořky neplatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.4.22 19:05

KB jsou šmejdi. :poblion:
Potřebovala jsem něco kvůli spoření Beruška (účet je syna). Byla jsem na podočce a tam mě paní za přepážkou vyhodila a řekla, že mám jít na pobočku, která je blíže mému bydlišti. A tam mě taky s prominutím vyfakovali, že mám jít do KB, kde byla účet Beruška zřízen. Účet byl zřízen v jiném městě. Založil ho po narození otec syna. Na účet se mohu ptát jen ve městě pobočce, kde byl účet založen.
Naprosto hrozné chování i na telefonní lince, tak jsem tento problém zavolala.
Musím jet na tu pobočku, kde byl účet zřízen a tam si zažádat o převedení dokumentů ve městě, kde žiji (na místní pobočku). Tohle se snad v jiné bance neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
29.4.22 19:07
@topazio píše:
KB jsou šmejdi. :poblion:
Potřebovala jsem něco kvůli spoření Beruška (účet je syna). Byla jsem na podočce a tam mě paní za přepážkou vyhodila a řekla, že mám jít na pobočku, která je blíže mému bydlišti. A tam mě taky s prominutím vyfakovali, že mám jít do KB, kde byla účet Beruška zřízen. Účet byl zřízen v jiném městě. Založil ho po narození otec syna. Na účet se mohu ptát jen ve městě pobočce, kde byl účet založen.
Naprosto hrozné chování i na telefonní lince, tak jsem tento problém zavolala.
Musím jet na tu pobočku, kde byl účet zřízen a tam si zažádat o převedení dokumentů ve městě, kde žiji (na místní pobočku). Tohle se snad v jiné bance neděje.

To snad není možný, to je jak z minulého století :poblion: takže kdo se přestěhuje, musí je pak třeba 500 km daleko, aby se zeptal na konto Beruska? Paneboze :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.4.22 19:08

Ještě ta kráva z pobočky, která je ve městě ze mě málem udělala zlodějku. Prý jestli nechci ty peníze synovi ukrást. :pocitac: Vždyť ani nic vybrat nemohu. Nikdy bych synovi neukradla ani korunu. Chtěla jsem jen nahlásit, že jsem teď poručník účtu já, jelikož jeho otec zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
29.4.22 19:10

Taky mám AirBank a vše bez problémů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie