Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, teď jsem si s Komerčkou taky naběhla
Běžný účet mám roky, tam si větší problémy nevybavuju. Ale teď jsem u nich měla začít čerpat hypotéku (schválenou už ji mám rok) a hrozný…neskutečný průtahy z jejich strany, přehazovali si mě jak horký brambor a nakonec to po několika dnech završil totálně arogantní mail „ředitele pobočky“…a to mi šlo jen o info, jak doložit potřebné dokumenty, jestli musím na pobočku nebo to jde on-line. Každopádně tímto ta sranda neskončila. Když jsem vše doložila a měli poslat peníze, tak telefon a že žádné peníze posílat nebudou, protože dle smlouvy s developerem se peníze měly poslat do 14dnů…jako bych to nevěděla a jako kdyby to celou dobu nezdržovali sami
![]()
@lachtanice86 píše:
Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku
Vsichni ne, ja jsem taky se Sporkou spokojena.
Mám Mbank /naprosto bezproblémová/ a Monetu /menší výhrady, ale musím zatím zůstat kvůli hypo/. Ex má Spořku a naprosto bez problémů. Ale platí, na rozdíl ode mně. Jinak je spokojen, na pobočku rozhodně nechodí.
Máme v rodině ČSOB a nikdy nikoho z nás nenaháněli na pobočku. Ale máme jen běžné účty.
Edit. jedna se o poštovní spořitelnu, ale dnes je to tak propojený, že to beru jako jednu banku.
Příspěvek upraven 29.04.22 v 21:50
Já mám už přes 15 let KB a nikdy žádný problém.
Volali mi akorát v lednu, že jestli bych nechtěla kontokorent. Stačilo říct, že děkuji, nemám zájem.
Jinak kolegové a známí si chválí právě tu, již zmiňovanou AirBank. ![]()
@Hotaru já je mám už skoro 20 let a poslední dva roky mě obtěžují skoro porad a teď už to byla fakt poslední kapka ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak ja tedy nemam sebemenší problem ani s tou spořitelnou.
Taky tak. Jsem tam roky a v pohodě.
@lachtanice86 píše:
Ja mam Spořku a nikdo mě neprudi, na pobočce jsem byla naposledy pri založení hypo a to už je před cca 12lety
Nechápu že tu všichni píšou že je ze Spořky prudi a nutí na pobočku
Mám podobnou zkušenost. Mně ČS vyhovuje.
@Anik píše:
Mám Mbank /naprosto bezproblémová/ a Monetu /menší výhrady, ale musím zatím zůstat kvůli hypo/. Ex má Spořku a naprosto bez problémů. Ale platí, na rozdíl ode mně. Jinak je spokojen, na pobočku rozhodně nechodí.
Já u Spořky neplatím nic.
KB jsou šmejdi. ![]()
Potřebovala jsem něco kvůli spoření Beruška (účet je syna). Byla jsem na podočce a tam mě paní za přepážkou vyhodila a řekla, že mám jít na pobočku, která je blíže mému bydlišti. A tam mě taky s prominutím vyfakovali, že mám jít do KB, kde byla účet Beruška zřízen. Účet byl zřízen v jiném městě. Založil ho po narození otec syna. Na účet se mohu ptát jen ve městě pobočce, kde byl účet založen.
Naprosto hrozné chování i na telefonní lince, tak jsem tento problém zavolala.
Musím jet na tu pobočku, kde byl účet zřízen a tam si zažádat o převedení dokumentů ve městě, kde žiji (na místní pobočku). Tohle se snad v jiné bance neděje.
@topazio píše:
KB jsou šmejdi.
Potřebovala jsem něco kvůli spoření Beruška (účet je syna). Byla jsem na podočce a tam mě paní za přepážkou vyhodila a řekla, že mám jít na pobočku, která je blíže mému bydlišti. A tam mě taky s prominutím vyfakovali, že mám jít do KB, kde byla účet Beruška zřízen. Účet byl zřízen v jiném městě. Založil ho po narození otec syna. Na účet se mohu ptát jen ve městě pobočce, kde byl účet založen.
Naprosto hrozné chování i na telefonní lince, tak jsem tento problém zavolala.
Musím jet na tu pobočku, kde byl účet zřízen a tam si zažádat o převedení dokumentů ve městě, kde žiji (na místní pobočku). Tohle se snad v jiné bance neděje.
To snad není možný, to je jak z minulého století
takže kdo se přestěhuje, musí je pak třeba 500 km daleko, aby se zeptal na konto Beruska? Paneboze
![]()
Ještě ta kráva z pobočky, která je ve městě ze mě málem udělala zlodějku. Prý jestli nechci ty peníze synovi ukrást.
Vždyť ani nic vybrat nemohu. Nikdy bych synovi neukradla ani korunu. Chtěla jsem jen nahlásit, že jsem teď poručník účtu já, jelikož jeho otec zemřel.