Barva kočárku

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
11.5.16 15:26

@Kattynka000 dokoupení výbavičky nebude určitě problém to mimčo toho zase tolik nepotřebuje. Navíc bude zima, takže bodynka můžou být klidně modrá a jen to co bude vidět tak v růžové :D Máte pravdu asi se to rozprodávat nevyplatí, tak bych to schovala pro další miminko a třeba modrou využijete. Kočárek bych já osobně opravdu přešila, černou barvu nechala a to co je modré tak dala holčičí barvu, protože pro mě i když bych dala růžové doplňky, tak bych viděla pořád kočárek pro chlapečka. Ono je to samozřejmě jedno, ale já jsem na tohle asi trochu ujetá a záleží mi na těchto věcech (i když je to mimču jedno a život je o něčem jiném :) ) Přeptejte se nějaké kamarádky jestli to třeba neumí nebo se zeptejte na FB kde holky kočárky přešívají, na kolik by to vlastně vyšlo. Tahle paní má krásné kočárkoviny http:/** určitě bych si vybrala :D

Editace adminem 12.5.2016 - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:32

@Lanna1 děkuji za tip :)

• Citovat
  • Upravit
37124
11.5.16 15:33

Hele mi to zas máme naopak, malej podědil po neteři, takže půlku věcí máme do růžova :D ale tak na doma nebo zahradu je mi to úplně jedno a na ven do města sem mu nakoupila pár lepších klučičích kousků :) navíc kočár máme oranžovej, akorát sem do něj dala modrou deku a pár klučičích hraček, jinak neřešim :D dítěti je to jedno v čem se veze a co si myslí ostatní je zas jedno mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.5.16 15:34

Holčička v modrém bude fajn, bude stačit růžová deka ;)

Já tohle řešila před 2 roky, akorát opačně. Pro prvorozenou dcerku jsme koupili růžovo-fialový kočár (teda ten úplně první - když jsme netušili co čekáme - byl zelený, ale ten se po pár měsících rozbil). Když se mi pak narodil kluk, tak mě to hrozně štvalo, že kluk bude v růžovém. Hledala jsem na netu info ohledně přešití látky, ale celé by to vyšlo na dost draho. Oslovila jsem i výrobce kočárku, ale to vycházelo stejně jako nová korba. Nakonec jsem to vyřešila novou hlubokou korbičkou, která byla zrovna ve výprodeji v modré barvě a na sporťák jsem náhodou sehnala starší náhradní potah. Kupovat nový kočárek mi přišlo zbytečné, s tímhle jsme jinak byli moc spokojení.
Dnes už bych to asi zkousla, kluk stejně vypadal furt jak holka (do minulého týdne měl dlouhé blonďaté lokny) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.5.16 15:34

@Kattynka000 no i když nad tím tak přemýšlím, tak bych asi nešla vyloženě do holčičího, ale něčeho neutrálního, aby v případě potřeby využil i chlapeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:36

@Lanna1 :lol: já už NIKDY nebudu kupovat jednopohlavní výbavičku.. Koupím vážně dvě tři růžové body a zbytek bude neutrál :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
11.5.16 15:37

@andmac :mrgreen: :lol: říkám si, že naopak by to bylo horší, udělat z klučíčí výbavičky výbavu pro holčičku je dost snažší :lol:

• Citovat
  • Upravit
105
11.5.16 15:44

@Kattynka000 Se mi nenahrály fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
11.5.16 15:49

@Kattynka000 :hug: malá ti to později vynahradí, až si začne sama vybírat, nebudeš moct růžovou ani vidět :lol: :lol:
Nech si ušít nánožník, kupte růžovou deku a nějakou holčičí hračku na kočár. Miminko za chvíli z těch nejmenších věcí vyroste, a předpokládám, že nemáte výbavu do tří let. Byla by to škoda kupovat znovu kvůli barvě :nevim: Opravdu to už dobře neprodáš.
Měli jsme to stejně. Nic jsem neprodávala, prostě ty věci s vyloženě klučičími motivy jsou pořád úplně nové, a malá chodila první měsíce v modré (která jí mimochodem ohromně sluší). Koupila jsem růžovou deku, spoustu holčičího jsme dostali, a ve výsledku mi bylo jedno, co moje dítě nosí, hlavně, že je zdravé a živé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:52

@Fiducia :hug: :hug: :hug: děkuji… Asi taky dokoupím jen pár holčičích věciček -až chvilku před porodem, protože jestli si to na dalším utz zase rozmyslí tak mě klepne, ve 12tt nás tipovali na kluka, dneska že tam pinďa není, že princezna, 1.6. jdu na velké utz, tak snad už se definitivně rozhodne :-D - a s kočárkem to nějak vymyslím :lol:

• Citovat
  • Upravit
10975
11.5.16 15:57

@Kattynka000 Bych být tebou zkusila klučičí vybavičku vyměnit. Někdo má třeba zase hromadu oblečků na holčičku a čeká kluka. Věř mi, vím o čem mluvím. Máme doma děti v pořadí kluk, holka, kluk, holka :mrgreen: Navíc holky jsou drobné od miminka, kluci jsou standart, takže po sobě nevynosí nic, krom nějakých bot na lítačku :zed:

Co se kočárku týká, tak teď letí námořnické kombinace. Takže se k modrému bude hodit červená, bílá,… motiv proužek, hvězdičky, puntíky. Navíc je ta barevnost vhodná jak pro kluky tak pro holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.5.16 15:58

@Kattynka000 U posledního dítěte jsem měla ve 12tt holka, v 16tt kluk a ve 20tt už s jistotou holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
11.5.16 16:02

@Kattynka000 je to šprýmař :potlesk: Dopřej si raději těhotenskou masáž, nebo kup něco miminku, než vrážet do kočárku ;) Modrá je pro holku taky dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
11.5.16 16:28

Ten kočár je krásný a normálně použitelný i pro holku. Však i my dospělé ženské nosíme modré dříny, modré bundy, modré tenisky. Nevím kdo zavedl ten trend, že co je modré musí být jen klučičí. Holka může klidně nosit modrou, horší kluk v růžové. A pokud by mi tak moc vadilo to, že je jen černo modrý, poptala bych se známých na nějakou babičku co dobře vyšívá, vybrala si vzor a zaplatila jí, za vyšití nějakého obrázku.

• Citovat
  • Upravit
957
11.5.16 17:02

@Kattynka000 Takže holčička to bude :srdce: Moc gratuluji!!!
Taky mám doma cácorku :) Jak píšou holky-nánožník a taška z nějaké víc holčičí látky. Dovnitř světlou deku.
Já mám kočárek šedivý a hezky pasuje s holčičími barvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí