Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Klidně hned, je to jedno, ale vlasy budou zničenější, než kdybys třeba měsíc počkala a nechala je regenerovat pomocí masek.
Ale šla bych ke kadeřnici, když ti první nechytla, i druhá může být dost pohroma. Sice pár stovek ušetříš domácím barevním, ale za jakou cenu, že…
Můžeš hned. Pokud to je tmavší barva na světlou tak úplně v pohodě. Horší je odbavování. Ale když jsem stahovala černou tak jsem za den vlasy odbarvila 3× a v pohodě ![]()
Jestli chcete aby to vypadalo alespoň trošku dobře, tak zajděte ke kadeřnici a nechte si to opravit kvalitními barvami.
Právě že si dávám tmavší barvu… Jinak mám světle tak si myslím že druhá vrstva b pomohla… Jen si nejsem jistá kdy ji dát ![]()
@Anonimka5621 Počkej den-dva než se ti vlasy zamastí - barva ti chytne lépe. Obarvit znovu ten samý den se nevyplatí protože barva ti nemusí vůbec chytit nebo jenom minimálně (:
Ja dala dve barvy po sobe. Ale stejne jsem sla do tydne ke kadernici, pac to bylo hrozny. A vlasum to asi urcite neprospeje ![]()
Dobrý den… Včera jsem si barvila hlavu a nechytlo mi to úplně :/ kdy si muzu dát druhou vrstvu abych se zbavila staré barvy? (Těhotná nejsem)