Batole má divnou stolici

570
8.11.14 19:16

Batole má divnou stolici

Prosím o radu. Syn má 14 měsíců a na noc a odpoledne před spaním pije UM. Nikdy jsem tomu nevěnovala moc pozornost, ale v poslední době má hrozně divnou stolici. Žlutou až zelenou, bez hlenu, není to úplně průjem, ale je strašně řídká a hlavně příšerně smrdí. V podstatě normální tuhou stolici nikdy neměl, zaráží mě spíš barva a ten zápach.
Prý by to mohlo být železem a umělými vitamíny v mlíku, jenomže on mi zatím bez mlíka bohužel neusne, takže ho dávám. Nechci rady typu Vysaď mlíko, jen by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost? Nepomohlo by třeba dát mu před spaním mlíko normální, kde toho železa tolik není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
8.11.14 19:25

Tak kravské plnotučné mléko už dávno může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.11.14 19:30
@Ya-ya píše:
@janicka.ocet jo,tak ptrsne toto mel nas mladej a ve dvou letech zjistena abkm. slyset to nechces, ale vysad mliko nebo dojdi na krev k dr.

Mně to přijde divný, to mlíko pije už od osmi měsíců a toto se objevilo až teď poslední dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.11.14 19:34
@janicka.ocet píše:
Mně to přijde divný, to mlíko pije už od osmi měsíců a toto se objevilo až teď poslední dva týdny.

Ja mam alergii na vejce od 30, alergie se! uze rozjet kdykoli.
Nicmene v tomto veku svetla kysele pachnouci stolice byla u mych deti priznak rostoucich zubu. Davala jsem v te dobe hodne mrkve, ryze a bananu a casem to preslo, jak prestali zuby otravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
8.11.14 19:38
@janicka.ocet píše:
Mně to přijde divný, to mlíko pije už od osmi měsíců a toto se objevilo až teď poslední dva týdny.

No a něco jiného nového ve stravě má? Může mu vadit i něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
8.11.14 19:41
@Ya-ya píše:
@janicka.ocet jo,tak ptrsne toto mel nas mladej a ve dvou letech zjistena abkm. slyset to nechces, ale vysad mliko nebo dojdi na krev k dr.

Také bych se k tomu přikláněla vyzkoušet vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.11.14 19:42

@janicka.ocet nas malej mel takovou stolici po holandii a chocenskym jogurtu kdyz jsme s jogurtama zacinali. Nesedli mu..ze zacatku to mel i po plnotucnym mliku ale ted uz ho nastesti snese v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.11.14 19:43

Takzr ja se taky prillanim k nazoru zkusit vyssdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.11.14 20:16

@janicka.ocet a co pije za značku UM? Možná by stačilo ji změnit. U naší tohle dělal nutrilon, ale byla mladší.
Pak můžeš zkusí probiotika probacin-drazsi, ale výborná.
Jisté jogurty, syry? Prostě co ji mimo mliko.
Nebo nedavas třeba něco na imunitu, multivitaminy? Třeba je to alergie na nějaký sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.11.14 20:17

Omlouvam se za preklepy-tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie