Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mabit píše:
dneska přišla nejsem teda moc nadšená je to z šd
nejni spatna:)
mabit píše:Katy2 píše:prostě ten okraj je takovej tvdej,celá ta plena je takový tužší oproti anavě,počkám po pár vyprání co to udělá a ty vkladečka na připevnění je pěkné dlouhá a na ssložení dopředu pro kluka teda nic mocmabit píše:A proč nejsi nadšená? Vypadá pěkně.
dneska přišla nejsem teda moc nadšená je to z šd
No ono to asi tak působí, protože je to vlastně obrácený šev. Jednu takovou plínu mám, je to Megerka co se nechávala šít podle návrhu Baby a Neny.
Katy nezkousela,pac jsem byla cele odpo venku a ted na moc m zase hnusku. Zitra le hned prubnu a uvidim..... Finskou muzu zkusit taky..rano jsem ji zrovn dala,ale se separajdou…tak to knucela,ze ma mokro…
Ad koupani - Denisku jsme koupali od mala denne a rezim jsme zavedli…trvalo to asi pul roku a pohoda…v sest jdeme koupat a vetsinou v sedm uz chrni…Izabelku taky koupeme od mala a pokud spala v koupaci dobutak jsem j okoupala pozdeji,dala napit mlika z prsa a pak jsme ji zkousela ulozit, vetsonou s nama jeste skucela do 11 u televize a oak jsme ji spisi prenesli…jednou usnula hned po kojeni v oostylce a tak jsem to zkousela. Kdyz usnula tak super a kdyz ne,tak jsem ji vzlaa k telce…ale nenechavala bych ji zbytecne plakat treba pul hodky. Ted se koupe pokazde v sest a v sedm je taky uz tuha. Obcas se probere treba v deset a kdyz nechce spat,tak ji vezmu za nama dolu a do postylky ji dam az kdyz zase usina…ale vsechno to prislo tak krasne samo…tak doufam,ze to vydrzi jako u prvni.....
Kdo to má dočítat
**
Mabit** - vždyť vypadá dobře. ![]()
KAty - krásně uvázaná zavazovačka. Piöli sice drží, ale takhle krásně to uvázané nemám. ![]()
Koupání - koupu jak to vyjde. V létě třeba každý den, protože jsou celý od písku. V zimě třeba jednou nebo dvakrát za týden. JE fakt, že obě děti koupání milují. Oba dva mají záchvaty vzteku, když musí z vany ven.
Režim - on se nějak vytvořil sám ![]()
Chození ven - já bych s nima celý doma nevydržela
Sice jsme venku chvilku, dnes jen 15 minut, ale oba jsou pak klidnější. Mám ted´ nějak problém je zabavit. POli vše Tobíkovi bere, ničí, boří a jemu to vadí (teda nedivím se) Chváli vydrží se spolu honit na motorkách nebo dovádět v posteli, ale moc dlouho jim to nevydrží. Už se těším na jaro, až budeme venku dýl.
jak jsem si tu dneska stezovala jak mi tvrdnou pleny tak jsem pridala na konec prani jedno machani navic a musim rict ze je to hnedka poznat, anavy jsou zase mekoucky jako kdyz prisly a celkove je to na vsech plenach znat ![]()
uff
óóó tak beruska se nam probrala po 4 hodinkach, hodila na me usmev a kdyby ji zrovna netlacil nejakej prd tak by spala dal
to jsem zvedava na noc ![]()
mabit: mě se taky plínka líbí
lenholka: To s tím mácháním navíc zní zajímavě. Asi doma zase prozkoumám pračku (a zase prodloužím praní plínek
)
Tak jsem taky vyfotila toho mýho modela (pózuje na foťák), takhle u mě vypadá zavazovačka, když tvrdím, že se mi to povedlo
![]()
Gladys, děkuju, vypadá to, že ten sklad na draka funguje. Už ustál tři velké nálože… tak snad jsem to nezakřikla ![]()
me se ten drak vcera taky nejak vyvedl
mala v nem vydrzela 4 hodky co spala…
a já hlásím, že u nás kakoš konečně dorazil a že by ho teda neudržel ani atomový kryt
holt když si to střádá 8,5 dne ![]()
zuzanecka81 píše:
a já hlásím, že u nás kakoš konečně dorazil a že by ho teda neudržel ani atomový krytholt když si to střádá 8,5 dne
zuzanecka81 píše:
a já hlásím, že u nás kakoš konečně dorazil a že by ho teda neudržel ani atomový krytholt když si to střádá 8,5 dne
Mirii a co ty, už jsi teda vyzkoušela nějakou tu plínu s fleccem?
Tak ja mam ze sijem deti tri pleny- vsechny megerky( navrhari Baba s Nenou) a jsem spokojena. Nepoberou sice tolik co Anava,jsou krapet tvrdsi,ale dobre sedej. Sedi mi dobre uz i na malickou a porad jeste pasuji na velkou
sice nemaji tak dobre resene zapinani- jakozese jakoby krouti ci co…a tim tak nejak ta plena neni tak krasna
jako Anava..tot muj dojem…
Uz nekomu dorazil pytel na pleny?
jo a teda když jsme po náloži a další čekám nejdřív za týden, tak jsem vytáhla viskozové popoliny separačky. přijdou mi jaksi veliké… stříháte je? ![]()