Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
23.7.09 20:39

Holky mne na ten smrad hodne zabira ta sul na skvrny z DMka, stoji to asi 30 Kc, sypu to k prasku na prani, obsahuje to kyslik a ten to desinfikuje a i trochu vybeli, kdyz je to flekaty :) Nemuzu si to vynachvalit, za ty prachy. Je to snad to samy, jako ten Miofresh…nebo jak se to pise :oops: Fakt to diky tomu paradne vysmradne 8) a do machani taky davam ocet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.7.09 20:43

Dany a to je přímo DM? Nebo nějaká konkrétní značka? Abych tam nebyla za vola, až se budu ptát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
23.7.09 21:00
suvik píše:
Dany a to je přímo DM? Nebo nějaká konkrétní značka? Abych tam nebyla za vola, až se budu ptát :-)
je to ta jejich znacka DenkMit. Je to takova krabicka, v tom je pul kila toho prasku, stoji to 30 Kc a najdes to u prasku a avivazi… Je to fakt supr :) Co jsem slysela tak zensky v tom perou pliny a strasne si to chvali… jo ale myslim, ze to pusobi az od prani od 60 stupnu, ale abych nekecala, ale to si prectes na krabicce. No ale ja pliny teda pod 60 neperu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.7.09 21:07

Jo, díky :srdce: , od toho Denkmitu mám žlučový mýdlo. Tož teda zkusím :-), peru na 50, tak to šupnu na 60 občas i se solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
23.7.09 21:19
suvik píše:
Jo, díky :srdce: , od toho Denkmitu mám žlučový mýdlo. Tož teda zkusím :-), peru na 50, tak to šupnu na 60 občas i se solí.
zkus, ja byla vyslovene nadsena...... :) jj zlucovy mydlo mam od ty znacky taky, jaky mas, pevny nebo to tekuty? JA mam obe a to tekuty mi nevim proc prijde strasne chemicky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.7.09 12:33

Oni mají z Denkmitu i sůl na skvrny? 8O Ráda se nechám poučit.

Suviku, to o tom mrazáku jsem taky někde četla (určitě na ekodomácnosti), tak jsem to zkusila a fakt to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.7.09 14:04

Dany mám taky oboje, to tekutý jsem ještě neotevřela…Maty teď už kaká docela málo, tak mi to tuhý tak nemizí jak dřív (to byla děsná spotřeba :wink: ). Včera mě došel gel na praní, tak jsem dělala sliz právě z toho Denkmitu (jiný mejdlo doma nebylo :-) ).

Knoflice , jsem zvědavá na ten zázrak :-). Zajímalo by mě, co se s tím tam poděje (chcípnou některý bakterie a tak, ale jaktože zmizí ten zápach? že by právě tím?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.7.09 14:15

To je dobrý, s tím mražením. Suvi , já myslím, že chcípnou ty bakterie (dělá se to i s vlnou před uskladněním, aby tam něco nežilo). Možná přestanou vylučovat, nebo slintat nebo něco, tím, že zmrznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.7.09 14:19

:lol: :lol: :lol: :lol: slintat :lol: :lol: :lol: , tož to jsi řekla supééér :-).

Asi jo, asi rozkládají tu moč a pak je to cítit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.7.09 22:39

Ta sůl z DM od Denkmit(Universal Fleckensalz) je už od 30 stupňů :wink: Dneska jsem zrovinka prala bílý a světlý fusekle jen na 40 a jsou v pohodě. Podotýkám, že peru ve slizu, jen občas přidám tuhle sůl. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.7.09 12:17

Suviku tak co rikas na tu sul? :) uz jsi s ni prala?

Pastelko diky za info :) Ja pliny stejne na 40 neperu, ale je videt, ze jsem tu krabicku asi moc neprozkoumala, ja mela za to, ze funguje az od 60ti :) TAk dik ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.7.09 18:09

Dany ještě ji nemám. Ale tenhle tejden musíme stejně pro Alany, tak ji tam vezmem - pokud nezapomenu (což je u mě poslední dobou vysoce pravděpodobné :wink: :lol: ).

Jinak když už jsme u praní, v čem perete?

Já jsem měla Ulricha, teď jsem koupila Ecover, na zkoušku, a občas peru ve slizu (když mi dojde gel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.7.09 14:03

Holky, jdu pět chválu na svrchňáky Thirsties. Teď jsem je dala a super, na našeho puclíka dobrý, že se mu nikam nezařezávají. Krásně jemňoučký. Ach…

Zkoušíme některé praktiky bezplenkové komunikační metody a jsme celkem úspěšný, krásně se mi vyčůrá na přebalováku, když pustím ve vaně vodu, dnes se dokonce i vykadil 8O Jen nevím, jestli to není spíš nějaká náhoda, dnes kadil už podruhý, tak snad nás nepřepadne nějaký průjem. A včera též kadil, venku a teď si uvědomuju, že to bylo kousek od pidivodopádu v potoku, hezky to tam zurčí. Hmm, budu Matesa hezky zkoumat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
31.7.09 21:18

Čiči tak to je fajn, až budou Matymu zas malý ty IV (já se obávám, že rychle, to ani není možný :twisted: ), tak mu koupím taky Thirsties.

Jináč hlásím, že mrazák nebo sůl nebo máchání pomohlo, už jsou plínky voňavý (voní vzduchem :) ).

Teď jedem na dovolenou, na jednu chalupu, tak jsem zvědavá, jestli tam půjde je někde vyprat. Je to totiž už u mě nějaká mánie nebo co, ale od té doby, co má Mates bavlněný plínky skoro pořád (kromě noci teda), tak se mi strašně nechce mu ty jednorázovky dávat. Vypěstovala jsem si k nim averzi, a to mi ty Alany přijdou přitom dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
31.7.09 21:25

Jj na Thirstiesky taky peju chvalu, jsou uzasny :) ale zase nemam s cim srovnavat, krome doma pletenych vlnaku jsem jiny nezkousela..... Thirstiesky mame uz asi pul roku a jsou porad jako novy pri dennim pouzivani :) A rostou s nim, takze parada… :) Mame L-ka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure