Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
![]()
moje žížala usnula ještě v autě. Nakrmili jsme a zase spí. Ty návštěvy jsou prospěšné ![]()
Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.
to se musi? Ja jen ze tchyne uz sije a jestli toho nasije vic (i kdyz jsem ji rikala jednu, kterou ozkousim) tak se ji to srazi vsechno
jak fleece tak bambus a bude mit prd
zuzanecka81 píše:
jj, už jsem jí napsala. ach jo, taková pěkná plína a toto
zuzko me tohle taky udelala, vztekala jsem se u toho, hlavne teda u maly vkladacky,ptz to narovnat to je teda dilo… ale na reklamaci mi to neprislo
mozna jsem pohodlna nevim…
Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.
Jo, určitě takhle moc, proto ho nepoužívám, je tam hrozná ztráta a když se pak podle toho přepočítá cena látky za metr, vychází to moc draho ![]()
ivuska.h píše:Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.Jo, určitě takhle moc, proto ho nepoužívám, je tam hrozná ztráta a když se pak podle toho přepočítá cena látky za metr, vychází to moc draho
A co je to za flis?
asha píše:ivuska.h píše:A co je to za flis?Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.Jo, určitě takhle moc, proto ho nepoužívám, je tam hrozná ztráta a když se pak podle toho přepočítá cena látky za metr, vychází to moc draho
Ivusko: myslíš, že jako prostřední vrstva do plenky je lepší biobavlněný beránek nebo právě flís? Děkuji. ![]()
careynka píše:Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.to se musi? Ja jen ze tchyne uz sije a jestli toho nasije vic (i kdyz jsem ji rikala jednu, kterou ozkousim) tak se ji to srazi vsechnojak fleece tak bambus a bude mit prd
Musí se před stříháním všechno vyprat na takovou teplotu, jak pak budeš prát výrobky.
asha píše:ivuska.h píše:A co je to za flis?Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.Jo, určitě takhle moc, proto ho nepoužívám, je tam hrozná ztráta a když se pak podle toho přepočítá cena látky za metr, vychází to moc draho
Myslím, že ten bambusovo-konopný. Mě se nějak moc neosvědčil ![]()
palošek píše:asha píše:Ivusko: myslíš, že jako prostřední vrstva do plenky je lepší biobavlněný beránek nebo právě flís? Děkuji.ivuska.h píše:A co je to za flis?Sufik píše: že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.Jo, určitě takhle moc, proto ho nepoužívám, je tam hrozná ztráta a když se pak podle toho přepočítá cena látky za metr, vychází to moc draho
S flísem ti ta plínka bude víc tuhnout a prkenatět, s beránkem bude celkově pružnější a pořád hodně ohebná.
Kisy plíny, za mě perfektní, bambusovo konopný flis saje super. Jen teda nevím jak to teď šije, já mám vkládačku jen z toho flisu.
Katy2 píše:
Kisy plíny, za mě perfektní, bambusovo konopný flis saje super. Jen teda nevím jak to teď šije, já mám vkládačku jen z toho flisu.
Ja ani nevim co mam ja
,ale mam tu puvodni verzi jen s jednou vkladackou a urcite nevypada jako ta na fotce od Zuzanecky a spokojenost velika ![]()
Zuzko, pak dej vědět, jak dopadla reklamace. To se vyřeší, věřím tomu ![]()
Já mám nějaké pleny prý s bambusovo konoplým flísem (prdlačku poznám, tak tomu věřím, že je to ono) a nedělá to nic, peru na 60. A saje to super.
A Kisy plenka mi taky dorazí na testování ![]()
Ja se vratila z parku,obe deti spi,kure se pece,pradlo se susi
jsem dokonala zena
okna umyte( pouze z venku) nabehla na to uklidova firma
tak je mozna jeste opucuji i zevnitr ![]()
Mirii píše:
Ja se vratila z parku,obe deti spi,kure se pece,pradlo se susijsem dokonala zena
okna umyte( pouze z venku) nabehla na to uklidova firma
tak je mozna jeste opucuji i zevnitr
Já dneska dělám k večeři smažák, kdyby Tě to zajímalo, abys neřekla, že FURT máme králíka ![]()
Mytí oken - to je to, jak se pomocí vody získává světlo? ![]()