Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
29.3.11 13:16

Jo, tak to by se mi taky líbilo, nejít od čtverců nikdy…teda zatím si to myslím, že by se mi to líbilo, co budu říkat, až to přijde, toť otázka :lol:

Jj, to jsem pochopila s tím octem, to byla spíš jen taková „poznámka pod čarou“ :mrgreen: Akorát já nepoužívám ocet místo aviváže, prostě vždy trochu naleju přímo na prádlo do bubnu, právě z důvodu, že se tím trochu protáhne pračka a že i na prádle to (snad - aspoň částečně) vyhubí ty potvůrky…jinak aviváž používám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 13:18

No, pytlík je dobrý nápad…ten jsem každopádně chtěla pořídit, když bych náhodou látkovala i na cestách, nebo aspoň na krátkých výletech…takže Pop-In ne jo? A jaký teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 13:50
locika píše:
careynka píše:
Ja treba mam roli uz od prosince a vubec je nepouzivam :-D pro me je jednodussi to hodit pod sprchu a hotovo :-)
Dobře, a potom tu osprchlou hodíš do kyblíku a tam ji necháš na sucho nebo do vody? V tomto taky ještě nemám jasno, myslela jsem, že to budu skladovat na sucho, ale právě když ty pleny budou stejně mokré, tak jestli by nebylo lepší skladovat je ve vodě… :think:

ja teda skladuju nasucho i pokadeny, peru obden, kdyz uz musi bejt, tak za tri dny a osprchuju to a hazim rovnou do pracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.3.11 14:12
locika píše:
No, pytlík je dobrý nápad…ten jsem každopádně chtěla pořídit, když bych náhodou látkovala i na cestách, nebo aspoň na krátkých výletech…takže Pop-In ne jo? A jaký teda?

No obecně bych hledala nějaký, který na na uzávěr, ono ty ze šňůrkou nikdy nezavřeš tak aby byly úplně zavřeny. Zatím ale u nás na trhu jich moc není, pokud nějaké vůbec jsou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 14:16

A nebude mít Iva na Anavy? Myslím na FB psala, že budou na zip? Ale nevím, já už nějak „dožiju“ s tím mým, po novém se nekoukám. :oops:
TotsBots myslím taky nějaké pytle dělá.. Ale není na zip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.3.11 14:31
- bodlinka - píše:
A nebude mít Iva na Anavy? Myslím na FB psala, že budou na zip? Ale nevím, já už nějak „dožiju“ s tím mým, po novém se nekoukám. :oops:
TotsBots myslím taky nějaké pytle dělá.. Ale není na zip..

Jo, časem budou, bohužel to trvá dýl, než jsem si představovala :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 15:17

Ahoj,
tak se dostavam na net, az kdyz je po vsem…ale ze se ta diskuze vedle nakonec zvrhla docela hezky? :-D Ivu a obzvlast mne mrzi, ze jsem nemohla vcas zareagovat na tvoji hlasku o mne, coby reklamni agentce haha :lol: Ty tvoje pliny jsou holt nejlepsi priklad, ze to neni ani hadr a ani se nezehli :mrgreen:

A ja mam vlnaky z Fleru a jsou teda jeste hezci, nez na fotce. A mam i Ottobre…ale balik s plinama furt nikde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 16:26

Asho ja bych rekla ze ne, pise, ze je potreba je osetrit lanolinem…
ja tam zrovna brejlim a premyslim ktery si mam vybrat na leto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 16:36
lenholka píše:
ja tam zrovna brejlim a premyslim ktery si mam vybrat na leto :nevim:

Jsi se netrefila, co? :mrgreen: Uz jsou ve skopku, ale kdo to ma vydrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 16:37
asha píše:
lenholka píše:

jakto netrefila??jsou nalanolinovany?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 16:38
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
jakto netrefila??jsou nalanolinovany?? :lol:

Ne, ale ptala jsem se vedle v diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 16:39

fakt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uz se mi to pekne slejva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 16:41

asho a ty mas jaky?? a velikost?? ja nevim jestli mam vzit longiesky nebo kratky…
v longieskach by ji asi bylo vedro ne?? nebo ne?? :mrgreen: a taky kvuli slunicku ptz je dam kratky a pak ji soupnu navleky?? no nevim proste porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 16:46
lenholka píše:
asho a ty mas jaky?? a velikost?? ja nevim jestli mam vzit longiesky nebo kratky…
v longieskach by ji asi bylo vedro ne?? nebo ne?? :mrgreen: a taky kvuli slunicku ptz je dam kratky a pak ji soupnu navleky?? no nevim proste porad

Ja vzala kratky na leto, delala mi je na miru. Dlouhy si usiju. A presne, navleky k tomu a je to. :palec:

Teda u nas je Armageddon, decka ukaslany, doma druhy den, ted je aspon vytahnu do galanterky, nez mi rupnou nervy. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 18:27
locika píše: :mrgreen: No tak uvidím, zas určitě nezkazím nic tím, když si už teď jedno balení koupím, stejně bych ho dřív nebo později pořídila…takže je už můžu mít aspoň připravené, na vaječinu aspoň zkusit a když mi to přijde zbytečné, tak začnu používat až později…

Lociko no jo no :-)..Slovo hnuska zní hnusně :-)..Také se mi dřív nelíbilo, ale teď už přesně vystihuje to, co si o jednorázovkách myslím, takže mi nevadí, ale samo že před kamarádkama co jednorázovkují ho nepoužívám..ale zkusím to..jsem zvědavá na reakce :lol:

Separačky…no já je u malé když byla úplné pidimimi používala, ale pak jsem došla také k tomu názoru co Ivuška a začla je znovu používat, až začaly příkrmy. Každopádně jedno balení doporučuji mít doma - v budoucnu užiješ určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure