Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
13.1.12 20:52

Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové době :)) Ale potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.1.12 20:57
Hanule píše:
Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové době :)) Ale potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi

ne, ale jsou hezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.12 20:58

Ja srabacky na npc pouzivala hnusku, pres den prevazne zavazovacky,takze motat do ni dite v noci .....ja mela tu vyhodu ze jsem mela koupelnu hned v loznici,takze jsem si tam dala kybl a kdyz uz jsem mela malou v latce,tak jsem to provedla vsechno v jednom mste a nemusela jsem nikam litat…ale na tvem miste bych asi hazela pleny do pytle a rano premachla..mne vajecina vubec nesmrdela :nevim: ja hazela separacky i do obyc.kose a zadnej smrad citit nesel a to jsem sakra na smradek citliva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.12 20:59
Hanule píše:
Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové době :)) Ale potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi

Tak ty jsem chtela koupit, maji i pejskovy, ale uz jsem se k tomu nedostala. Pocitam, ze to je takova klasika na utreni, pod hlavu a na paradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.1.12 21:01
Hanule píše:

Hanule já je znám jsou to takový silnější plínky než klasický čtverce, používám je v létě na přikrytí když je malá nahatá v kočárku :-) jsou z flanelu, přesně jako nějaká košile, jsou hezký :-)

• Citovat
  • Upravit
16291
13.1.12 21:03

Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenka :) Bez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.1.12 21:10

To určitě ne, protečou určitě rychle, nedovedu si to moc představit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
13.1.12 21:17
Hanule píše:
Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenka :) Bez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling :)

Jedine jako obalovy material :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.12 21:21
Hanule píše:
Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenka :) Bez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling :)

Myslím že to jsou plenky spíše na blinkání, pod hlavu, na přikrytí, na prdelku asi moc ne. Mám taky nějaké flanelové a jsou na prdelku k nepoužití, nic nevydrží.

• Citovat
  • Upravit
16291
13.1.12 21:27

Absolutně nemám zkušenost s tím jak se balí novorozenec, ale na Dádovi jsem pod vrchní plenu dávala ještě 2 čtverce (předpoklad že na novorozence bych je tam dávala taky, jako široké balení? David byl v látce až od roka), myslíte že by to taky tu hodinku až tři do dalšího přebalení nevydrželo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
13.1.12 21:31

no se svrchňákama asi jo, ale není to trochu drahá záležitost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
13.1.12 21:35
Hanule píše:
Absolutně nemám zkušenost s tím jak se balí novorozenec, ale na Dádovi jsem pod vrchní plenu dávala ještě 2 čtverce (předpoklad že na novorozence bych je tam dávala taky, jako široké balení? David byl v látce až od roka), myslíte že by to taky tu hodinku až tři do dalšího přebalení nevydrželo? :think:

Na novose jsou dva ctverce plus jedna plina navrch fakt siroky baleni. Nekde mam fotku :think: Davala jsem zavazovacku, plus jeden ctverec a vypadalo to takhle..plus pak s vlnakama

Příspěvek upraven 13.01.12 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.12 21:38

fotky..nejak mi to furt blbne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.1.12 21:41

Petko, a které plenky že jsou levná záležitost? :lol: KLasických „čtverců“ mám doma asi 50-60, k tomu asi 10× Disany, 5× HHS, 6× Ikea Barsling, 4× imse vimse mušelínky + nějaké kalhotkové pleny a hromadu vkládaček. Chtělo by to změnu a přijde mi levnější koupit 4× barevnou látkovou plenu než 1× barevnou kalhotkovou. Někdo nechává dítě na léto nahaté, to zase nechci já (přecijen v pleně nedočurá tak daleko :)) ). A když ho nechám jen v novoskladu, tak si právě říkám že ta vrchní plena už je téměř jedno jaká je, ne? :think:

Asho, díky, konečně vidím jak vypadá novorozenec v Disaně. Jsem si to nedovedla představit, protože takhle například vypadal dvouleťák v novoskladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.12 21:48
Hanule píše:
Petko, a které plenky že jsou levná záležitost? :lol: KLasických „čtverců“ mám doma asi 50-60, k tomu asi 10× Disany, 5× HHS, 6× Ikea Barsling, 4× imse vimse mušelínky + nějaké kalhotkové pleny a hromadu vkládaček. Chtělo by to změnu a přijde mi levnější koupit 4× barevnou látkovou plenu než 1× barevnou kalhotkovou. Někdo nechává dítě na léto nahaté, to zase nechci já (přecijen v pleně nedočurá tak daleko :)) ). A když ho nechám jen v novoskladu, tak si právě říkám že ta vrchní plena už je téměř jedno jaká je, ne? :think:Asho, díky, konečně vidím jak vypadá novorozenec v Disaně. Jsem si to nedovedla představit, protože takhle například vypadal dvouleťák v novoskladu.

No to je trochu rozdil :mrgreen: Prave no, mala mela siroky baleni, davala jsem dve pliny a jednu navrch a mela to teda fakt desivy. A to uz mela tri mesice. Mne teda u holky velky zadek docela stval :lol: Tohle posledni prte bylo ok, ale stejne ta jedna plina plus Disany a vlnaky taky udelaly svoje :lol: Do teplaku jsem ho skoro nenacpala, takze chodil ven takhle…a v ponozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure