Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové době
Ale potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi
Hanule píše:
Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové doběAle potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi
ne, ale jsou hezky ![]()
Ja srabacky na npc pouzivala hnusku, pres den prevazne zavazovacky,takze motat do ni dite v noci .....ja mela tu vyhodu ze jsem mela koupelnu hned v loznici,takze jsem si tam dala kybl a kdyz uz jsem mela malou v latce,tak jsem to provedla vsechno v jednom mste a nemusela jsem nikam litat…ale na tvem miste bych asi hazela pleny do pytle a rano premachla..mne vajecina vubec nesmrdela
ja hazela separacky i do obyc.kose a zadnej smrad citit nesel a to jsem sakra na smradek citliva ![]()
Hanule píše:
Ahoj, omlouvám se že sem lezu po takové doběAle potřebovala bych poradit, neznáte náhodou tyhle plenky? T-tomi
Tak ty jsem chtela koupit, maji i pejskovy, ale uz jsem se k tomu nedostala. Pocitam, ze to je takova klasika na utreni, pod hlavu a na paradu.
Hanule píše:
Hanule já je znám jsou to takový silnější plínky než klasický čtverce, používám je v létě na přikrytí když je malá nahatá v kočárku
jsou z flanelu, přesně jako nějaká košile, jsou hezký ![]()
Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenka
Bez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling ![]()
To určitě ne, protečou určitě rychle, nedovedu si to moc představit ![]()
Hanule píše:
Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenkaBez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling
Jedine jako obalovy material ![]()
Hanule píše:
Právě přemýšlím jestli by se hodily třeba i jako parádní svrchní plenkaBez svrchňáků. Jediné barevné co mám jsou Ikea Barsling
Myslím že to jsou plenky spíše na blinkání, pod hlavu, na přikrytí, na prdelku asi moc ne. Mám taky nějaké flanelové a jsou na prdelku k nepoužití, nic nevydrží.
Absolutně nemám zkušenost s tím jak se balí novorozenec, ale na Dádovi jsem pod vrchní plenu dávala ještě 2 čtverce (předpoklad že na novorozence bych je tam dávala taky, jako široké balení? David byl v látce až od roka), myslíte že by to taky tu hodinku až tři do dalšího přebalení nevydrželo? ![]()
no se svrchňákama asi jo, ale není to trochu drahá záležitost ![]()
Hanule píše:
Absolutně nemám zkušenost s tím jak se balí novorozenec, ale na Dádovi jsem pod vrchní plenu dávala ještě 2 čtverce (předpoklad že na novorozence bych je tam dávala taky, jako široké balení? David byl v látce až od roka), myslíte že by to taky tu hodinku až tři do dalšího přebalení nevydrželo?
Na novose jsou dva ctverce plus jedna plina navrch fakt siroky baleni. Nekde mam fotku
Davala jsem zavazovacku, plus jeden ctverec a vypadalo to takhle..plus pak s vlnakama
Příspěvek upraven 13.01.12 v 21:38
Petko, a které plenky že jsou levná záležitost?
KLasických „čtverců“ mám doma asi 50-60, k tomu asi 10× Disany, 5× HHS, 6× Ikea Barsling, 4× imse vimse mušelínky + nějaké kalhotkové pleny a hromadu vkládaček. Chtělo by to změnu a přijde mi levnější koupit 4× barevnou látkovou plenu než 1× barevnou kalhotkovou. Někdo nechává dítě na léto nahaté, to zase nechci já (přecijen v pleně nedočurá tak daleko
). A když ho nechám jen v novoskladu, tak si právě říkám že ta vrchní plena už je téměř jedno jaká je, ne? ![]()
Asho, díky, konečně vidím jak vypadá novorozenec v Disaně. Jsem si to nedovedla představit, protože takhle například vypadal dvouleťák v novoskladu.
Hanule píše:
Petko, a které plenky že jsou levná záležitost?KLasických „čtverců“ mám doma asi 50-60, k tomu asi 10× Disany, 5× HHS, 6× Ikea Barsling, 4× imse vimse mušelínky + nějaké kalhotkové pleny a hromadu vkládaček. Chtělo by to změnu a přijde mi levnější koupit 4× barevnou látkovou plenu než 1× barevnou kalhotkovou. Někdo nechává dítě na léto nahaté, to zase nechci já (přecijen v pleně nedočurá tak daleko
). A když ho nechám jen v novoskladu, tak si právě říkám že ta vrchní plena už je téměř jedno jaká je, ne?
Asho, díky, konečně vidím jak vypadá novorozenec v Disaně. Jsem si to nedovedla představit, protože takhle například vypadal dvouleťák v novoskladu.
No to je trochu rozdil
Prave no, mala mela siroky baleni, davala jsem dve pliny a jednu navrch a mela to teda fakt desivy. A to uz mela tri mesice. Mne teda u holky velky zadek docela stval
Tohle posledni prte bylo ok, ale stejne ta jedna plina plus Disany a vlnaky taky udelaly svoje
Do teplaku jsem ho skoro nenacpala, takze chodil ven takhle…a v ponozkach.