Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
9.10.12 11:37
@Brunifid píše:
No však koukni na metry :lol: Proto nechápu, kudy vylezla ta dvouměsíční mimina :oops: :mrgreen:Seznam úkolů - hergot to je nápad! Bych si to mohla někdy zapsat. Akorát jemu by to bylo jedno, má jiné argumenty. Nikdo nemá doma bordel jako my a ženská to taky zvládne…
Já už ho neřeším, těším se, až druhý den odjede do práce a bude klid.

No jo, ty porodní váhy jsou teda o něčem jiném, než co rodí tuhle PeťkaK :lol: Moje děcka se drží zlatého průměru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.10.12 11:38
@Brunifid píše:
Nehodíš, nemizíš. Teda aspoň já bych to těm dětem neudělala…

Ale jo, on si zvykne, Zas dokud ho budeš chránit před tou zátěží, neudělá si svůj systém a nenaučí se v tom chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.12 11:59

@Brunifid Danielka (ta větší) měla hlavu 35, což v porovnání s tvojí toničkou je jen 1cm :)

• Citovat
  • Upravit
Any11
9.10.12 12:06

Viky mela hlavu 37,5… 8o :zed: :lol: a taky sla spodem :)))

• Citovat
  • Upravit
14102
9.10.12 12:57
@asha píše:
Ahoj holky, jdu se na vas podivat :)
Prodavam nosici bundu, tak mne napadlo, ze vam to sem hodim, nez to dam na MMB… je to Suse's Kinder, cervenobezova, viceucelova (uvnitr flisova odepinaci mikina), noseni vpredu i na zadech, vsechny vsadky… vel. S, ja mam 38 a nosila jsem ji i pri vel. 40, je dost velka. Kdyztak mi pisnete SZ :)@Brunifid Jeee, moc gratuluju k Tonicce, to je neco, jak to leti :kytka:

Chm, mně by se asi líbila, ale podle mě by mi nebyla. :-(

Myšičko, Bruni: Jej, můj chlap by si tohle nikdy nedovolil říct a to já ještě si naopak postěžuju, že jsem to já, kdo poslední dny jen umývá a uklízí nádobí a že mě to teda jako dost silně nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.10.12 13:03
@asha píše:
@Brunifid Jeee, moc gratuluju k Tonicce, to je neco, jak to leti :kytka:

Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.10.12 13:06
@Anielkha píše:
Viky mela hlavu 37,5… 8o :zed: :lol: a taky sla spodem :)))

Až se mi před obědem udělalo mdlo 8o
Já se přiznám, že mě děti baví až když jsou na světě. Jako hejbací břicho je hezký, ale na chvilku by mi to stačilo, na porod jsem se netěšila nikdy, prostě kdyby to šlo bez toho těhotenství, byla bych spokojená. Jakože se vzbudit, položili by mi do postele mimino a tady to máš.
Ono po tom císaři to tak i v podstatě je.

• Citovat
  • Upravit
Any11
9.10.12 13:09

@Brunifid Abych ti to nekreslila v ruzovych barvach, byla jsem potrhana jako blazen… ale o velikosti to jen nebylo..

Ja bych tehotenstvi uplne zrusila, pro mne je to vzdycky hruza, ted uz 10t jen bleju a hubnu… az to prestane, tak mi zase zacne byt blbe od toho, jak se tlaci nahoru… Cela rodiny prohlasila, ze ja na to proste nejsem stavena… takze pro mne je to naposledy.. i manzel rekl, ze tohle uz teda ne. Tehotenstvi a moje telo se proste nemaji radi.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.10.12 13:14
@Anielkha píše:
Ja bych tehotenstvi uplne zrusila

Souhlas, založíme na to nějaký spolek? :palec: :mrgreen:
Ale já si nemám na co stěžovat, nevím co je to blejt, krvácet, křečové žíly, otoky… Dělám úplně všechno (den před porodem jsem sekala kosou apod.), do 14 dnů po porodu obleču civilní oblečení… Já bych měla držet hubu a šoupat nohama.

• Citovat
  • Upravit
Any11
9.10.12 13:18
@Brunifid píše:
Ale já si nemám na co stěžovat, nevím co je to blejt, krvácet, křečové žíly, otoky… Dělám úplně všechno (den před porodem jsem sekala kosou apod.), do 14 dnů po porodu obleču civilní oblečení… Já bych měla držet hubu a šoupat nohama.

Jasne! :lol:

Mne fakt stvou jen tyy nevolnosti, ted uz to u mne bylo skoro na nemocnici.. :zed: verim, ze je na tom jeste nekdo hur, ale proste to stejne nemam rada… Hlavne, ze nejkrasnejsi obdobi zeny. :roll:

• Citovat
  • Upravit
8651
9.10.12 13:23
@Brunifid píše:

Až na to hubnutí to mám stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
9.10.12 14:13

Helečte, tak mě zase nebaví mimina, takža vám je odnosím, porodím a pak si je převezmete, co vy na to? :-)

Bruni: To civilní oblečení takhle brzo po porodu závidím. Jinak mně v tomhle těhotenství bylo 10 týdnů blbě (ale neblila jsem), pak vylezly křečáky na pravé noze, ale jinak to nebylo špatné. Ale nebavilo mě tahat Stelu a běhat za ní venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.10.12 15:09
@Flyingfrog píše:
Helečte, tak mě zase nebaví mimina, takža vám je odnosím, porodím a pak si je převezmete, co vy na to? :-)

Super! :palec: :dance: :mrgreen:
Až mi to poprvé řekne něco ve stylu „mami ty vole“ tak Ti to zas vrátím, jo? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
3780
9.10.12 15:15
@Brunifid píše:
Super! :palec: :dance: :mrgreen:
Až mi to poprvé řekne něco ve stylu „mami ty vole“ tak Ti to zas vrátím, jo? :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vzhledem k tomu, že mám doma i patnáctku, si miminek užívám co to jde ;)
a to že dneska Honzík vlezl do Aniččiny postýlky a vykramařil půl regálu za ní, beru jako roztomilé zpestření dne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.10.12 15:33
@analoja píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vzhledem k tomu, že mám doma i patnáctku, si miminek užívám co to jde ;)
a to že dneska Honzík vlezl do Aniččiny postýlky a vykramařil půl regálu za ní, beru jako roztomilé zpestření dne ;)

jé ty máš pěknou profilovku… aspoň konečně vím jak vypadáš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí