Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, musím se podělit se super tipem. Byla jsem teď u kámošky a její manžel je kamioňák. Normálně vymyslel holkám do pokojíčku hračku tak, že my jsme v klidu pily kafe a děti zabavené
Vzal z práce nafouknutou duši, do ní se vsypaly kuličky a holky skakaly a blbly jak pominutý
, škoda, že jsem měla vybitý mobil, jinak bych ukázala i fotku. Na zemi to bylo něčím přichycené na puzzlikach. Schválně jsem se koukala na ty rozměry a myslím, že aby to vyhovovalo, tak je nejlepší nějaká nákladní nebo zemědělská. ******** a za pár kaček ![]()
edit admin: smazán odkaz
No…pro mě to teda není žádná novinka, ale někdo určitě zajásá. Jen nechápu, na co duše, je to malý, musí se to přidělat k zemi, určitě to není nic moc, když do toho dítě kouše… Já normálně nafouknu dětskej bazének, aspoň má využití i jindy než v létě. A teda štvou mě ty balonky po celým bytě, takže to máme vytažený vždy jen pár dní a pak na měsíc, dva zase schovám.
Jeste lepsi stan a tunel na prolejzani. Zabavi se tim deti od plazicich se miminek po skolaky
jako super novinku to teda nevnimam ![]()
No tak já mám tohle v plánu už dlouho, ale s použitím klasického nafukovacího bazénku, který uchytím na nějakou podložku. Vodu tam dávat nebudu, takže můžu udělat díru do dna. Je to lepší než guma, která má příměsi, co nepatří do dětského pokoje nepatří.
Ty duše v okazu jsou šíleně drahý plus bůhví, co v tom je. Úplně stačí dětský bazének. Ale díky za tip ![]()
@beruska_na_kvetince píše:
Holky, musím se podělit se super tipem. Byla jsem teď u kámošky a její manžel je kamioňák. Normálně vymyslel holkám do pokojíčku hračku tak, že my jsme v klidu pily kafe a děti zabavenéVzal z práce nafouknutou duši, do ní se vsypaly kuličky a holky skakaly a blbly jak pominutý
, škoda, že jsem měla vybitý mobil, jinak bych ukázala i fotku. Na zemi to bylo něčím přichycené na puzzlikach. Schválně jsem se koukala na ty rozměry a myslím, že aby to vyhovovalo, tak je nejlepší nějaká nákladní nebo zemědělská. https://www.vawobchod.cz/…delske-duse/ a za pár kaček
Vzhledem k tomu, že to je pro děti, volila bych bazének a dala do něj kuličky. Když jsem bxla holka, kluci takovou duši tahali k vodě.
@beruska_na_kvetince No, už vidím, jak něco, co se běžně používá v automobilovém průmyslu bude stejně bezpečné a vhodné pro děti. Navíc ten ventil nevypadá zrovna dvakrát bezpečně.
My toto vyřešili dětským nafukovacím bazénkem s míčky a jsem více v klidu, než že by tam měli pneumatiku od traktoru
![]()
@tkub píše: Že by reklama…
Si k tomu budeme muset koupit ještě ten traktor ![]()
Zbytecne komplikovane. Taky jsme meli detsky nafukovaci bazen. A balonky samozrejme po celem pokoji ![]()
@tkub píše: Že by reklama…
Určitě, koukni se na profil, co příspěvek, to odkaz
Ačkoliv je to všechno psané stylem „jen se chci podělit o super vychytávku“. Všimla jsem si toho už před časem, že se tady začaly objevovat podobné příspěvky a taky tady někdo nedávno zakládal diskusi s odkazem na inzerát, kde sháněli nastrčené „diskutéry“ jako placenou brigádu.
Pro mě to novinka byla, viděla jsem to poprvé, tak jsem se chtěla podělit o nápad. Bazén je určitě dobrý, ale nejlepší na tom bylo, že na tý duši to péruje a holky skáčou/pérujou, proto mi to asi přišla taková pecka společně s balónkama.
@beruska_na_kvetince píše:
Pro mě to novinka byla, viděla jsem to poprvé, tak jsem se chtěla podělit o nápad. Bazén je určitě dobrý, ale nejlepší na tom bylo, že na tý duši to péruje a holky skáčou/pérujou, proto mi to asi přišla taková pecka společně s balónkama.
Jako nápad dobrej, to oceňuju. Jen kdyby ta guma byla nezávadná pro děti. I když…to hopsání…my máme v pokojíku střešní okna, abych pak děti nemusela sundávat ze střechy
![]()
@beruska_na_kvetince No, umím si představit, jak při tom skákání narazí na ventil od té gumy - řekla bych, že bude ihned po radosti. Je to dost nebezpečné.