Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ajinka91 píše:
@Lizzi to jsem taky chtela udelat, ale pak jsem zauvazovala nad reklamaci, nebo nad tim ze by tam neco mohlo chybet, uz jsem takhle objednavala jednou nabytek pak chybely sroubky a co vy stim rozestavenym, chapu ze tohle je kocarek, kdyz by nic jineho nezbyvalo a v okoli byl nedostupny tak bych taky objednavala pres net, ale jinak ne
Tady píší skladem, ale nevím, zda je to pravda: http://www.detskyraj.cz/…ni-2013-izzy, když krom fialové píší koncem června. ![]()
@burbot na tech eshopech co jsem shanela ja, maji taky napsano skladem, ale prislo mi ze je vypadek a ze prisjou az v cervenci, tudiz nejsou NIKDE
Holčiny poraďte!! Dneska jsme ho ještě jednou zkoušeli a už jsem se pro něj málem rozhodla.. až na to, že v poslední chvíli jsem zjislila, že mojí dvouletý dceři sedák nekončí v ohybu nožiček, ale v už půlce stehýnek.. Někdo tu psal, že trošku povolil zádovou opěrku.. To jsme udělali, ale pořád tak trochu sjíždí a hlavně, ten pocit, že sedí jen na zadečku a kousku stehýnek mi vadí.. Má mi to vadit, nebo je to u golfek normální a děti se s tím nějak srovnaj???
Moc se mi líbí tento kočárek, chtěla jsem Vás poprosit, kolik cm je to od sedačky po madlo? Maličkou jsem posadila do x landru XA a madlou má přímo před očima
ztak chci něco jiného
Ahojky holky tak podavam dalsi info, dneska jsem opet volala do onoho kramku a chtella jsem si uz konecne objednat Izzyho (pani mi zacatkem cervna rekla, ze mam zavolat koncem cervna, ze je ten vypadek v dodani) a zase jsem nepochodila, rikala ze ve ctvrtek tam byl dodavatel ze je stale vypadek v dodani a bude jeste asi 14dni, rikala at zkusim znovu za 14dni zavolat, ze uz snad budou ![]()
Nevíte, jestli je k dostání někde v kamenném obchodě? V internetových mají skoro všude uvedeno skladem a když jsem se zeptala, tak mi odpověděli, že až tak za 2-3 týdny.
Holky ženy tož co máte ho už některá teho nového? já ho musím mít už jsem začátkem měsíce koupila jeden prampol zebra ale bylo to veliké a neskladné jak muj dorjan kterej chcu ještě na zimu ušetřit ale izzyho potřebuju prampola sem dnes prodala ale když já bydlím v takové řituli v Jeseníku že tu ho nikde nemají natož aby ho znaly takže potřebuju vaši radu jsem fakt vysoká 183 chlap 190 mužu ho mít nebudu se hrbit? když mě se tak strašlivě líbí mám dcerku rok a puk chci ten ružovej hoooolky prosím poradte nejsu na něj moc vysoká? moc moc děkuji za radu jste zlaté:)
![]()
@eso.cz píše:
Holky ženy tož co máte ho už některá teho nového? já ho musím mít už jsem začátkem měsíce koupila jeden prampol zebra ale bylo to veliké a neskladné jak muj dorjan kterej chcu ještě na zimu ušetřit ale izzyho potřebuju prampola sem dnes prodala ale když já bydlím v takové řituli v Jeseníku že tu ho nikde nemají natož aby ho znaly takže potřebuju vaši radu jsem fakt vysoká 183 chlap 190 mužu ho mít nebudu se hrbit? když mě se tak strašlivě líbí mám dcerku rok a puk chci ten ružovej hoooolky prosím poradte nejsu na něj moc vysoká? moc moc děkuji za radu jste zlaté:)![]()
![]()
Tak si změř jak vysoko máš rukojeť u svého kočárku, případně si ji nastav do výšky v jaké ji má Izzy (tuším že kolem 102 cm), vyzkůšaj a uvidíš ![]()
@eso.cz píše:
Holky ženy tož co máte ho už některá teho nového? já ho musím mít už jsem začátkem měsíce koupila jeden prampol zebra ale bylo to veliké a neskladné jak muj dorjan kterej chcu ještě na zimu ušetřit ale izzyho potřebuju prampola sem dnes prodala ale když já bydlím v takové řituli v Jeseníku že tu ho nikde nemají natož aby ho znaly takže potřebuju vaši radu jsem fakt vysoká 183 chlap 190 mužu ho mít nebudu se hrbit? když mě se tak strašlivě líbí mám dcerku rok a puk chci ten ružovej hoooolky prosím poradte nejsu na něj moc vysoká? moc moc děkuji za radu jste zlaté:)![]()
![]()
Já mám 178cm a je to v pohodě. jen si člověk musí zvyknout na to, že kolečka jsou trochu blíž, než u klasického sporťáku. Takže ze začátku jsem do něj občas kopla, ale fakt jen na začátku, ted se s ním chodí skvěle a občas s ním i běžím, když ten starší jede na kole ;o))
Holky tak jak to vypadá, nevíte někdo kdy tedy asi budou? díky
@montyneta no me rekla minuly patek ze nejdriv za 14dni tazke nekdy po pulce cervence by mely byt
@Ajinka91 píše:
@montyneta no me rekla minuly patek ze nejdriv za 14dni tazke nekdy po pulce cervence by mely byt
Ahoj, moc děkuji za příspěvky, pomohly ve volbě.
Nepotěším Vás, ale oslovila jsem před dvěma týdny firmu bebe beni v czestochowie, a napsali, že kočárky budou v Evropě koncem tohoto měsíce,
zdravím
@aniula píše:
Ahoj, moc děkuji za příspěvky, pomohly ve volbě.
Nepotěším Vás, ale oslovila jsem před dvěma týdny firmu bebe beni v czestochowie, a napsali, že kočárky budou v Evropě koncem tohoto měsíce,
zdravím
JJ prave vim ze rikala pani at si zavolam za 14dni coz bude po tom 20.cervenci, a nerikali proc?